O.Şahin - İstanbul 2012

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zogoz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

zogoz

Gold Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Oguz SAHİN
Meslek
Ressam&Heykeltraş
İlgi Alanı
Kediler
Selamlar , 2012'de kuşlar yeni yeni uçmaya,oyun denemelerine başladılar . Vaktimin ve yerimin müsade ettiği ölçülerde taklacıları oynatmaya sökmeye çalışıyoruz . Burada yakalayabildiğim bazı haraketlerin videolarını paylaşıyorum . Saygılar .[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=feHGdCimEeI[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OVOlBlMDbBs[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jEaGWQabBcw[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uj7TZUxqP-E&feature=relmfu[/youtube]

Kuşlarınızın oyunları maşallah çok güzel yerinizde teras oyun kuşu için gayet güzel bir ortam. Tebrik ederim sizi sağlıcakla kalın..

Merhaba,

Hayvanların daha günleri var 20 ve ya 30 gün sonra bu iş tamam.

Nefeslerinide alırlarsa okey emeğini bizlerle paylaştığın için sağol.

Saygılarımla,

Ramazan ABA

Selamun Aleyküm
Oğuz bey kuşlarınız sesli,taklalı ve hırslı hayvanlar ama henüz olmamışlar düzenli antıraman aldıkları takdirde daha güzel olacaklardır inşallah,kuşların videosunu çekerken geliş kısmını da çekerseniz seyir açısından daha güzel olur kanaatindeyim.Emeğinize sağlık,paylaşım için çok teşekkür ederim.Selamlar

S A MASALLAH Oğuz BEY ALT YAPI SAGLAM KUSLARDA GÜZEL HAVALARINDA ISINMASI VE ZAMANINIZIN EL VERDİGİ SÜRE İÇERİSİNDE DÜZENLİ ANTREMANLA İSTEGİGİNİZ KIVAMA GELECEKLERDİR EMEKLERİNİZİN KARSILIGINI ER GEÇ ALIRSINIZ GÜLE GÜLE BESLEYİNİZ HER SEYİN GÖNLÜNÜZE GÖRE OLMASI DİLEGİ İLE PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER

SAYGILAR

Maşallah, Allah nazardan saklasın. Düzenli idmanla çok daha iyi olacakları kesin. Kuşlarda ciddi potansiyel var. Güle güle uçurun.

maşallah, emeğinize sağlık...

Maşallah Oğuz Bey,
Kuşların hepsi inişi doldurmuşlar.İnşallah antrenmanla çok daha iyi olurlar.
Güzel günlerde uçurup seyretmeniz,daha güzel videolarını bizlere izletmeniz temennisiyle.
Khalid

maşallah

Maşşallah Oğuz kardeşim kuşlarının hepsi birbirinden güzel,inşallah antrenman sonrası dahada güzel olacaklardır.

Bu güzellikleri bizlerle paylaştığın için emeğine sağlık.

Selamlar sağlıcakla kal.

0zqur' Alıntı:
Kuşlarınızın oyunları maşallah çok güzel yerinizde teras oyun kuşu için gayet güzel bir ortam. Tebrik ederim sizi sağlıcakla kalın..
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.İnşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız.Saygılar.

RAMAZAN ABA' Alıntı:
Merhaba,

Hayvanların daha günleri var 20 ve ya 30 gün sonra bu iş tamam.

Nefeslerinide alırlarsa okey emeğini bizlerle paylaştığın için sağol.

Saygılarımla,

Ramazan ABA
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim RAMAZAN ABA Usta.Saygılar.

M.TURAN' Alıntı:
Selamun Aleyküm
Osman bey kuşlarınız sesli,taklalı ve hırslı hayvanlar ama henüz olmamışlar düzenli antıraman aldıkları takdirde daha güzel olacaklardır inşallah,kuşların videosunu çekerken geliş kısmını da çekerseniz seyir açısından daha güzel olur kanaatindeyim.Emeğinize sağlık,paylaşım için çok teşekkür ederim.Selamlar
Mustafa TURAN Usta değerli görüşleriniz için teşekkür ediyorum.''kuşların videosunu çekerken geliş kısmını da çekerseniz seyir açısından daha güzel olur'' demişsiniz , geliş anlarını yakalamakta zorlanmamın sebebi kayıt yaptığım yerin açısının tersliğindendir , benim terasın yapısı ve darlığı buna pek imkan vermiyor ama kısmet olursa bir dahaki çekimlerde geliş anlarınıda yakalamaya gayret göstereceğim,böylesi bencede daha iyi olacaktır.Size saygılarımı sunuyorum.

kuscu_marik' Alıntı:
S A MASALLAH OSMAN BEY ALT YAPI SAGLAM KUSLARDA GÜZEL HAVALARINDA ISINMASI VE ZAMANINIZIN EL VERDİGİ SÜRE İÇERİSİNDE DÜZENLİ ANTREMANLA İSTEGİGİNİZ KIVAMA GELECEKLERDİR EMEKLERİNİZİN KARSILIGINI ER GEÇ ALIRSINIZ GÜLE GÜLE BESLEYİNİZ HER SEYİN GÖNLÜNÜZE GÖRE OLMASI DİLEGİ İLE PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER

SAYGILAR
Sizinde herşey gönlünüzce olsun Muharrem Karaderili Usta.Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.Saygılar.

mehmetjeddi' Alıntı:
Maşallah, Allah nazardan saklasın. Düzenli idmanla çok daha iyi olacakları kesin. Kuşlarda ciddi potansiyel var. Güle güle uçurun.
Sağolun Mehmet Jeddi Usta.Saygılar.

Khalid' Alıntı:
Maşallah Oğuz Bey,
Kuşların hepsi inişi doldurmuşlar.İnşallah antrenmanla çok daha iyi olurlar.
Güzel günlerde uçurup seyretmeniz,daha güzel videolarını bizlere izletmeniz temennisiyle.
Khalid
Sağolun Kadir HALİT kardeşim,İnşallah daha güzellerini izleriz , izletebiliriz. Saygılar.

çanakkale boğaz' Alıntı:
çok iyi kuşlarınız var tabiki seyiste 10 numara emeğinize sağlık
İnananın o sizin gönlünüzün 10 numaralığıdır İnanç KARDAŞ Bey. Saygılarımı sunuyorum.

şenol tunç' Alıntı:
Maşşallah Oğuz kardeşim kuşlarının hepsi birbirinden güzel,inşallah antrenman sonrası dahada güzel olacaklardır.

Bu güzellikleri bizlerle paylaştığın için emeğine sağlık.

Selamlar sağlıcakla kal.
Şenol TUNÇ Usta değerli yorumunuz için teşekkür ediyorum, saygılarımı sunuyorum.

maşallah . ilerleyen zamanlarda dahada güzel olucaklar. güle güle besleyin.

kırıkkaleli metin' Alıntı:
maşallah . ilerleyen zamanlarda dahada güzel olucaklar. güle güle besleyin.
Sağolun Metin Usta , Saygılar .

Geri