ruko
Üye
- Ad Soyad
- яυкσ αунαη®
- Meslek
- TekstiLci
- İlgi Alanı
- Kuşlar
Ayhan KARATAŞ \ BURSA
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
blueye' Alıntı:Evet bu sitedeki arkadaşlar çok şanslılar biz onlardan biraz daha şanslıyız. Çünkü bu kuşları bizzat canlı görrme şansına sahip oldum. Allah nazardan saklasın allah hepsine can pekliği versin.
SerdarBRS' Alıntı:Dostum döktürmüşsün yine hepsinin maşallahları var allah can pekliği versin, bu kuşlari canlı canlı gördüğüm için kocaman bir ALKIŞ ı hakediyor Sen ve kuslarin.
Tesekkurler.
capkin' Alıntı:AYhan Abim Yine Döktürmüşsün Kuşları Sahneye Millet Kuşçuluğu BıraktırCan Yakında SEn bu sitede Bu kuşları koyup duruom elalem isyana düşcek valla allah tüyleri kadar ömür versin kuşlara Abim ASker SrknBncK
sinan@eroğlu' Alıntı:ayhan arkadaşım sen ğerçekten bu işi biliyosun,kuşların sahibi on numara adam olunca tabiki de kuşlar on numara olacak.sen ğöstermiş olduğun kuşçuluğunla örnek teşkil ediyosun,umarım senin kuşlarını ğördükten sonra ğüvercin seven herkes kendine pay çıkarır.allah ğönlüne ğöre versin,fazla söze ğerek yok sen konuşmasan da kuşlar konuşuyo....BURSA DAN ÇAKALCI SİNAN :slm:
sametgarip' Alıntı:ELİNE SAĞLIK AYHAN ARKADAŞIM KUŞLARIN GERÇEKTEN GÜZEL EMEĞİNİN KARŞILIĞINI ALIYOSUN ZATEN RABBİM HEPİMİZE CAN SAĞLIĞI VERSİN GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE SAYGILAR
edirneli' Alıntı:ayhan arkadaşım
gerçekten bir ırka sabırla bu kadar emek veren birine daha rastlamadım damızlıkçılık bu olsa gerek bol yavrulu sezonlar allah sana ve kuşlarına uzun ömürler versinde bizde bu güzellikleri internet ortamındada olsa görelim
bybal' Alıntı:Kuşlarına ne kadar emek ve ilgi gösterdiğini en iyi bilenlerdenim ve senin bizim aramızda olmandan her zaman memnun olmuşumdur.Diğer arkadaşlarımız gibi gayretli olmanda ayrıca beni sevindiriyor.Her zaman söylüyorum yineleyeceğim yine bu gayretinin emeğinin karşılığını alan nadir kuşculardansın ve daha iyilerini yapacağınada tüm kalbimle inanıyorum.Gönlünce kuşlar yetiştirmeni tüm kalbimle diliyorum saygılarla..
moordek' Alıntı:KARDEŞİM YİNE DÖKTÜRMÜŞSÜN.BU GÜZELLİKLERİ EN SOY 2 AY ÖNCE GÖRMEK NASİP OLMUŞTU.İŞ YOĞUNLUĞUNDAN GELİP GÖREMEDİM.AMA EN KISA ZAMANDA GÖRMEYE GELİCEM.NE DİYEYİM KALBİNİN TEMİZLİĞİ KUŞLARA YANSIYOR.2010 DA SAĞIKLI BOL YAVRULU TÜYLERİ KADAR UZUN ÖMÜRLER VERMESİ DİLEĞİYLE.SEVGİLERİMLE SAYGILARIMLA
ACEMİ KUŞÇU BURSA'DAN Barış ÖZDEMİR
Yours' Alıntı:Nazar değmesin kuşlarına şahin vursun çok yavrular alasın!
havacı' Alıntı:AYHAN CIM MRB LAR KUŞLARIN GÖZ DOLDURUYOR MAŞAALLAH.
HAYIRDIR BİRİLERİ SANA BİRŞEYLER Mİ SÖYLÜYOR DA İLETİNİN BAŞINDAKİ AÇIKLAMAYI YAPMA GEREĞİ HİSETTİN.
HERKESİN DÜŞÜNCESİ KENDİNEDİR KARDEŞ HERKESİ KAFAYA TAKMAYACAKSIN BİRİLERİ MUTLAKA BİRŞEYLER SÖYLER.KUŞLARIN HERŞEYİ ANALATIR. KİMSENİN BİRŞEY SÖYLMESİNE GEREK OLMAZ.
KUŞLARINA VE SANA SAĞLIKLAR DİLİYORUM...KENDİNE İYİ BAK...
Yours' Alıntı:Nazar değmesin kuşlarına şahin vursun çok yavrular alasın!
mertcanbrs' Alıntı:Yours' Alıntı:Nazar değmesin kuşlarına şahin vursun çok yavrular alasın!
tşkler iyi dıleklerınız ıcın saoLun
serkan boncuk' Alıntı:BİRİNCİ OLAN KUŞUMUN GERÇEK SAHİBİ ARKADAŞLAR ONUN KUŞLARIDA GERÇEKTEN GÖRÜLMEYE DEĞER "SrKnbNcK