Obezit yavru kus patlayacak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mechelen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Mechelen

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mustafa Altnsoy
Meslek
Belcika
İlgi Alanı
Kediler
Abilerim bilmiyorum banami geliyor böyle durumlar ama yukarda adi gecen durumla karsi karsiyayim.
tel yanimda bulamadim gec oldu simdi ama yarin 1 resim daha ekleyip paylasacam.birde video olmasi gerek

durum su benim yavru kocaman oldu ama yuvadan cikmiyor kimildamiyor yuva dedigim zaten ortaya yumurtladi cift bende altina folluk koydum o sekilde 3 yumurta vardi sonra 1 bozuk 1 ben zamani cok var diye baska kusun altina koydum ve 1 adet yumurtadan yavru cikti.
neyse önemli bir sey degildi ortada olmasini istemiyordum ama ana yatdi durdu.
simdi yavru ilk zaman bilirsiniz boynu bükük yatar iki ayak felan sonra 1 hafta oldu iste o halen yatiyor 2 hafta oldu ve halen yatiyor yani her gördügümde yatiyordu.haftayi saymadim ama diger yavrulardan irilesti
yem yiyormu evet ana baba bakiyor hemde sanki kuslarda bir yavru özlemi varmis gibi doyurdukca doyuruyorlar.
tek yavru dogal olarak cok beslenecek ama benimki asiri fazla yarin kalcasinin'da resmini cekerim. :ckmk:

simdi sizlere sormadan önce belki sakatdir dedim kendi kendime ama masallahi var baska yerde ayakta duruyor.
ama cok uzun sürmüyor insan adimi kadar yürüyor yatiyor
bazen elime aliyorum kanadini aciyor ve bir cok yavrum bunun halindeyken kanat cirpiyordu ve onun kilosu ve agirligindan az eke güvercinim var
ben nasil bir diyet uyguluya bilirim kus catlayacak

ilk 2 resim

Ekli dosyalar

• yavru1.webp
    yavru1.webp
    26.9 KB · Görüntüleme: 1,042
  • sisman yavru2.webp
    sisman yavru2.webp
    11.9 KB · Görüntüleme: 874
Ben sadece genetik bir hulk güvercin yavrusu ile kasi karsiya olabilirim.
yani hani bir umut olur ya aynen öyle bir sey.
yumurta cikmaz burda gitmez rahat birakmazlar desemde onun ana babasi simdi komsu yavrularinada bakiyor.
iki gündür diger yavrularimda onun yaninda kaliyorlar 3 de sigdi yerine yemlemede sorun yok hepsi doyuyor.
bu uygulamadan cekmiyecem.belki öbür kus zayiflatirim
yeni resimler sizlere sunuyorum

birde arkadasim kardesim yavrum var yani nasil olmasi gerek bir yavruyu assagi yukari biliyorum
yani yazmistim agirligi cogu eke güvercinimden fazla diye.

Ekli dosyalar

• yavru kalca.webp
    yavru kalca.webp
    23 KB · Görüntüleme: 997
  • yavru bugun.webp
    yavru bugun.webp
    90.8 KB · Görüntüleme: 1,027
  • yavrular3.webp
    yavrular3.webp
    21.1 KB · Görüntüleme: 1,037
abi az bile valla benimkiler bi veriyor patlıcak gibi oluyorlar.
saygılar

sana yemin ediyorum bende 1.5 haftalık yavru var bi çift hünkarinin altında babası zaten kamyon gibi maaşallah bugün bi baktım yavrunun kursağını ole bi doldurmuşlarki yemler kanat altına kadar birikmiş ama bişey olucanı sanmıyorum kuş ole kolay kolay patlamaz yavrular buyuyunce daha cusseli olur

InsAllah öyle olur.
gerci 3 yavruyu bir türlü ayrilmiyorlar karsi karsiyaydi folluk ana babalarin bunaltiyorlar onlarda cok ortada olmuyo
ve simdi 3de sanirim yemegin lezzetinden ve ahcinin iyisinden dolayi ordalar.
görecegiz neler olacak ilerde resimlerim

3 cesit var dumanli sabuni beyaz deyim sana bende bilmiyorum.

maşallah hiçbir sorunu yok, çok sağlıklı bir yavru. Ama dediğin gibi bu yavruların uçmasında bazen sorunlar olabiliyor abi.

Tesekkür ederim Devis.
simdilik bir diyetleri var birde 3 yavruda ayni folluga gecti ayiramiyorum üclüyü,karinlarini doyuruyorlar.

kuş obazite ha cok güldüm... merak etme kuş şişman degl orta hatta birz daha verseler iyi bile olur:D

Burda bir sorunla karsi karsiya olabilirm!
Ozaman benimkiler neden böyle cok yemiyorlar.
Bir ara günde 3 ögün yem veriyordum bu aralar kisdim cok veriyorum diye .
Ögleden aksama kadar yeri gelir disarda dururlar
Acaba sadece yavrusu olmuyanlarimi ucursam?
ama bildigim kadariyla bir cok ustalarimiz gúnde 1 kez yemliyor :hmm:

evt 1kez yemlenir ama tam yemlenir kuş doyana kadar yem verilir:)

:hmm: Evet bende öyle yapiyorum.

Ben kuslarimin öyle cok ucmasini istemiyorum,gerci ustalar görse bosuna besliyorsunda diyebilir.
simdi ben diyorum böyle yemlige 24 saat yem koysam yani yemleri her an yiyebilseler nasil olur.

Geri