Odada oynayan Taklacı Kuşlarım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan basmatepe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

basmatepe

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emrah atila
Meslek
özel şirket
İlgi Alanı
Kediler

Yuvamdaki kuşlardan 4 kuş hariç tümü odada oynayan kuşlardır arkadaşlar sizlerle paylaşmak istedim ... Dişi Limoni , Dişi Şekeri ve Yavru Nuğudi ile mavi sökülmediler henüz..

araplar ve sabuniler yok artık galiba

Sağlıklı kuşlar, arap arka tepelerini beğendim .. maşallah .. selamlarŞEREF

vaybe artik dama oynayan kuslarim kelimesi bitti, odada oynayan cikti ii ii:d

Kuşlarınız sağlıklı görünüyor maaşallah.Güle güle uçurun.Ama lütfen uçurun.Kuş havada balık deryada güzel.

odada oynuyan kelimesi biraz yanlış değilmi öncelikle taklayla oyunu ayırt edelim takla hemen hemen her kuş atar oyun dedimi kuşun nizami yapması gerekenler vardır bunuda odada yapamıyacağına göre içierde oyun değil takla diyelim özkan kardeşim işi biliyor ne güzel özetlemiş bende biraz değiştiriyim balık tavada kuş havada belli olur.

Evt dediğinize katılıyorum arkadaşlar , kuşlarım odada takla atıyorlar indiremiyorum tavandan :)) Dışarda zaten oyunu benim için mükemmel. Nazar Değmesin... NaSipse 6 adet yumurtada kapıya dayanmş durumda :)

selamın aleyküm emeğine sağlık kardeş fitilli limon ayrıca bir güzel duruyor MAŞALLAH

Allah razı olsun kardeşler Tüm yorumlar için teşekkür ediyorum herkeze. Allah hepimize bol sağlıklı güvercinler nasip etsin inşallah...

Bu arada dün akşam 3 çift kuşumun ilk yumurtaları geldi :))

ne anlamadım oda da sefer mi yapıyo :) yok yapmıyosa perdahlı her kuş oynar oda da :)))

Maşalah güzel kuşlar bol yavrulu sağlıklı bir sezon dileğiyle saygılar.

odada oynayan kelımesı yanlıs kardesım oyun kuslarım desen neyse odada oynayan her kus ıyı olacak dıye bır sey yok önemlı olan dısarda oynaması adı ustunde oyun kusu havada bellı olur bunlar ısterse odada 30 takla vursun neye yarar

Konudaki yazıları tam olarak okursanız zaten açıklamamı yaptım...

s.a arkadaşım adada oynayn kuşu bile bebeler beslmiyo o kuşlar eski çagda kaldı sende biraz kendini aş ve snde herkez gibi sefer kuşu besle

Seferlerini fişeklerini gelip izlemen lazım kardeşim... Saygılarımla..

Geri