ödemiş kelebeklerim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan perspektif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

perspektif

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ibrahim çoban
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Köpekler
ödemiş'ten ömer kardeşimin hediyeleri, bakalım oyunlarını görebilecek miyiz?

Ekli dosyalar

• demiş 1.webp
    demiş 1.webp
    342.9 KB · Görüntüleme: 2,387
  • demiş2.webp
    demiş2.webp
    357.1 KB · Görüntüleme: 2,431
Selamlar,

Hediyeleriniz hayırlı olsun, Allah güzel günlerde, sağlık bir şekilde beslemeyi, yetiştirmeyi ve güzel oyunlarını görmeyi nasip etsin...

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Selamlar.
Maşallah oynamak ne demek şimdiden havaya kalkacak durumdalar sanırım. İnşallah gönlünüze göre çıkarlar ve üretebilirsiniz.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

çok teşekkür ederim hüseyin bey, umarım iyi dilekleriniz gerçekleşir.
dostlukla...

umarım güzel oyunlarını beraber izlemeknasip olur.

umarım ömer bey. kaçırmadan uçurup alıştırabilirsem oyuna videoya çekeceğim zaten. ama işte bahçede beslememin dezavantajlarını her gün yaşıyorum maalesef. dün yine kaçtı 2 tane, gidip terasta besleyenlerin kuşlarına karıştılar. ama ne yapalım kısmet işte. yılmak yok! kuş beslemenin en önemli olayı "sabır" olsa gerek diye düşünüyorum. bakalım azman arıyorum diye ilan da yazdım umarım bulabilirim de onları ayar yapıp oyun kuşlarını alıştırırım.
dostlukla...

sabır ellebet çok önemli iyi düşünmüşün azmanlarıda alıştırırsan çok iyi olur senin için oyunları iyi olur inşallah video bekliyoruz.

kusların guzelmış bu ödemiş kelebeklarin hastasıyımmm en sewdığimi cinslerdir

selamlar volkan kardeşim. maalesef satılık ödemiş kelebeği yok. benimkiler de hediyeydi zaten resimdeki 2si. onlar da kaçtılar :hayir: ama izmir'de ikamet ediyorsan pazara çokca gelir fiyatları da oldukça makuldur.
dostlukla...

vollkkan' Alıntı:
yok abi ist oturuyorum eyvallah abi sağolasın

volkan kardeşim izmir'de tanıdığın ve sana ulaştıracak biri varsa pazardan sana gönderebilir.

bylegend' Alıntı:
Kuşlar güzelmiş ama kaçırdığın için üzüldümmm....

Bursalı Kral Kuşçu...

kuşçuluğun cilvelerinden birisi de bu. giden gider, kalan sağlar bizimdir artık.

Selamlar
İbrahim Bey Kuşlarınız Hayırlı Olsun. Maşallah Çok Güzeller Sağlılık Bol Yavrulu Günler Dilerim...

öncelikle herkeze selamlar dilerim ben bundan 4 ay önce bu kuşlardan( ödemişyerlisi) kuşunu seyrettim ve aldım bu kuş için istanbuldan kalktım izmire gittim iki çift portakal tabir edilen rekte aldım ve alıştırdım heyecanım had safhadaydı bir an önce uçurmak için neyse zaman geldi ilk gün iyi uçtular ikinci günü tekrar havalandıklarında sinek tabir edilen yere kadar çıktılar yükselmeleri mükemmeldi ama bi terslik oldu kuş dönmeye başladı ama ben kendimi bu kadar kötü hissetmedim ha durdu ha duracak derken kuş hala dönüyordu ve güm diye yere çakıldı ve hakkın rahmetine kavuştu ikinci günü uçurmadım kuşları ve tekrar ettiğimbi günde başka bi kuş yere çakıldı yani dört kuşta yere gümledi bu nasıl bi kuşya yeri sevmedidiyemi kamikaze yaptılar kendilerini şaştım moral bozukluğu içindeyim beni aydınlatırsanız sevinirim bu kuşların uçurma tarzımı başka yardımıcı olun bana teşekkürler

öncelikle kuşlarınız çok güzel.ama kaçırmışsınız çok üzüldüm..açık sarı ve üstteki ne anlayamadım.sanırım gevşenli gibi.kaçırmasan iyi çift olup güzel yavrular verirlerdi..neyse saglık olsun.allaha emanet..

Geri