melankolia5
Üye
- Ad Soyad
- yakup karaman
- Meslek
- reklam
- İlgi Alanı
- Kediler
slm arkadaslar kuslar hediye geldi kırıklık varmıdır acaba?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hoş bulduk kardesim marka olan kuş şu anda yeni uçuşlara başladı kızmadır kerdesleride arkadaşımdaydı bu soydan baya var arkadaşımda banada o hediye verdi iki cift bende azaldıgı için beslemek istedim anaç kuş aldım arkadaşımdan bir çift babasıda orda o yavrunun coğaltmayı düşünüyorum iyi dileklerin içinde ayrıca teşekkur ederimDÖNEKCI35' Alıntı:Yakup bey öncelikle aramıza hoşgeldiniz Ödemiş Kelebekleriniz çok güzel maşallah kırmalık yok gibi duruyor burdan bakınca sadece dikkatimi çeken ayağında marka olan kuş yavru kızmasımı yoksa kart mı çünkü gözleri siyah genelde Ödemiş kelebeklerinin gözleri beyaz olur eğer o güvercin yavru ise ileride açabilir inşallah havada da sizleri mest eder altlarında güzel keyifli zaman geçirirsiniz Ödemiş kelebekleri oyun açısından çok keyif verir ve şu anda sayıları gittikçe azalmakta
şimdi hocam bizde tire diye bilinyor derken buralardaki tanınan adını telafuz ettim.doğru yanlış bilemem ama bu kuşları SOMA da kime göstersen TİRE der.melankolia5' Alıntı:abicim geçen bunun muhabbeti ahmet abiylede oldu anladığım kadarıyla yöreden yöreye tire deniliyo böle bişi olmadığını bende biliyorum öğrendim ama herkesin kafasına tire diye oturmuş diye düşünüyorum herkes bu şekilde telaffuz ediyo yorum içinde saolasın bilgi için saygılar