ödevim hakkında yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan feyzikaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

feyzikaya

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Feyzi KAYA
Meslek
elektrik teknikeri
İlgi Alanı
arkadaşlar umarım elektrikten anlayan arkadaşlarımız vardır. okulda ödev olarak verilen bi konum var bulamadım hiç bir yerde. yardımcı olursanız sevinirim. konum elektrik transformatörleri ama orta gerilim trafolar bu hafta bulmam gerek. yardımcı olursanız. sevinirim. :tamam:

orta gerilim trafo parçaları ve görevleri;o.g trafo çeşitlerini bulmam gerekli.

2, sınıftayım. nette bulamadım ansiklopedilere baktım yok ne yapacağım bilmiyorumm.

feyzikaya' Alıntı:
orta gerilim trafo parçaları ve görevleri;o.g trafo çeşitlerini bulmam gerekli.

fevzi merhaba sana yardımcı olmak isterim ama sorunu tam anlayamadım
transformatörlerin parçalarınımı soruyorsun ?
yoksa parçaların görevlerinimi ?
cevabından sonra yardımcı olmaya çalışacağım

(elektrik ve makina teknikeriyim )

örneğin og trafolarında primer sargı,sekonder sargı ,soğutma yağı deposu soğutma yağı radyatörü ,nüve yağ kanalları izalatörler vb bu bilgiler yeterlimi yoksa bu parçalar ne işe yarar anlatılacakmı ?

sevgilerimle
a.esmek :tamam:

arkadaşlar üniversite ikici sınıf naptınız sizde gençler.yandaki yaşa hiçmi bakmıyorsunuz.

:)

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
arkadaşlar üniversite ikici sınıf naptınız sizde gençler.yandaki yaşa hiçmi bakmıyorsunuz.

bu serzeniş benim yazdıklarımla ilgiliyse yaşının farkındayım ama sorduğu soru o.g (orta gerilim trafoları) bu gurup 10.000 volt civarındaki trafolar yani şehir şebeke ceryanınlarını sağlayan gurup. (:

kuşcu_halit' Alıntı:
orta iki lise ikimi

Orta ikimi lise ikimi sorusuna verilmiş bir yanıt Sevgili Kuzeyli..

Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

tamam dır gençlik anlaşılmıştır
sevgiler.
a.esmek

arkadaşlar ilginize teşekkür ederim saolun üniversite 2. sınıfım bu arada. elektrik bölümü okuyorum. inş bitcek bu sene. bi de bu ödevler olmasa iyi olcak.

benimde ödewşm war yha lise 1 im bu güne kdr össde cikmis modüler aritmetik sorularin hepsini bulabileceğim bi link werebilirmisiniz cok zor bulamadim

Emre kardeşim Ödev yapacaksın ama size okuldamı böyle Türkçe Öğrettiler anlamadım. Yazını zar zor okuyorum. Şu chatte,msnde sohbet ederkenki kısaltılmış kelimelerden vazgeçersen daha iyi olur sanırım. Üstelik Türkçede w Diye Bir Harfte Yok. Bu kısaltılmış Kelimeleri Kullanarak Yazmazsan Sevinirim.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

tamam abi de o kadar yazi yazmisin hani link!!!!

Ömer ÖZKURT' Alıntı:

konuyla alakasız olacak ama yas olayını ben neden goremıyorum acaba kaldırdınızmı yoksa benmı goremedım

KuCuKaFaCaN' Alıntı:
Ömer ÖZKURT' Alıntı:

konuyla alakasız olacak ama yas olayını ben neden goremıyorum acaba kaldırdınızmı yoksa benmı goremedım

Yaş olayı sistem güncellemesinden sonra hata verdiği için kaldırmıştım. Tekrar üzerinde uğraşıyorum ama zor olucak sanırım.

sağ olun abi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri