OFLU GÖKHAN BOZ BENEKLİ KIZMA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oflusu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

oflusu

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kökhan suiçmez
Meslek
inşaat
İlgi Alanı
Kediler
http://www.izlesene.com/kanal/oflusu#

Boz benekli kızma dişi . güzel seferlerinden biri yeni 2011 de yeni yerin yeni kuşu istanbul da derneğin düzenlediği dostluk kupasında birincilik derecesi almıştır.

[email protected]

hayırlı seyirler.

Tek seferde karar vermek zor ama güzel çıkmış maşşallah,tüyü kadar ömrü olur inşallah.

Selamlar sağlıcakla kal.

emegıne saglık gokhan senı sahalarda gormeyı baya oldu dahada guzellerını beklıyorum atmacasız gunler dostum.

EN KÖTÜ SEFERİ BÖYLE OLSUN MAŞALLAH

Yorumlarınız için teşekkürler. En güzeli hepimizin olsun . yeni yerin açılışını yaptık . Bundan sonra daha iyileri olur işallah.

MAŞALLAH..

yeni başlamış guzel baslamıs maşallah güle güle ucurun,yeni yerinizde hayırlı olsun selamlar.

gökhan abı yenı yerın hayırlı olsun gülü güle güzel kus ucurman dılegıyle yalovadan sevgıler

sagol ramazan senin videları açamadım onları tek başlıkta topla daha iyi olur hayırlı uçurmalar dilerim.

Maşallah Gökhan bey bu kuşunuzda güzelmiş .. Allah ağıztadınızı daim etsin bizlrede nasip etsin .. selamlarŞEREF

masallah emeklerinize saglık bir kaç seferlerini daha çekebilseydiniz yorumlar daha farklı olur daha iyi analiz edilirdi güzel kus güle güle besleyiniz paylasım için tesekkürler

SAYGILAR

yorumlarınız için teşekkürler , inşallah bahara hep beraber izleriz.

s.a kuşların çok güzel gelişleri deparı yere hakimiyeti çok iyi daha önce video çektiğin boz takkaydı galiba 5-6 seferini çekmişsin bence internetteki en iyi 2 kuştan biri diğeride elektrikçi erdoğanının dumanlı dişisi
saygılar tebrik ederim

yorumlarınız için teşekkürler iyiler hepimizin olsun.

gokhan abı yenı yerın hayırlı olsun kuşda güzel maşşallah o yere yakışır yenı yer ataşehirdemi ?

mermerci-vedat' Alıntı:
gokhan abı yenı yerın hayırlı olsun kuşda güzel maşşallah o yere yakışır yenı yer ataşehirdemi ?

sagol vedat kardeşim yeni yer ataşehir doğrudur

ataşehir güzel yer inşallah bi gun mısafırın olur canlı canlı ızleme ımkanımız olur gokhan abı saygılar hayırlı aksamlar

Geri