Öğretmenler günü kutlaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aykutk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

aykutk

Üye
www.kuscular.org
Ad Soyad
Aykut KARABULUT
Meslek
Emekli
İlgi Alanı
Diğer
Selamlar Değerli Güvercin Dostlarımız,

Bu gün hepimizin az yada çok üzerinde emekleri olan, öğrencilik yıllarımızda çok önemli yer teşkil eden, öğretmenlerimizi hatırladığımız saygı ile rahmet ile andığımız özel bir gün, bu vesile ile bana öğrencilik yıllarımda emeği geçen tüm öğretmenlerimin ve bütün öğretmenlerimizin bu özel gününü kutlarım..

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

öğretmenim canım benim canım benim
seni ben pek çok pek çok severim
^^

sitenin girişi çok güzel olmuş emeği geçen herkeze teşekkürler elinize sağlık..:)

Öncelikle aramızdaki öğretmenlerimizin Öğretmenler gününü kutlar öpülesi ellerini öperim.
Sizler bizim için,milletimiz,devletimiz için en önemli insanlarsınız.
Eğitimin herşeyden önemli olduğunu düşündüğümden en onurlu mesleği icra eden öğretmenlerimiz milletimizin baş tacıdır.

Tekrar hepsinin öğretmenler gününü kutluyorum.

Bu gün öğretmenler günü..Kutlu Olsun.

Tüm meslektaşlarımın öğretmenler gününü kutlarım.Ayrıca ;günümüzü kutlayan tüm arkadaşlara meslektaşlarım adına teşekkür ederim

ÖGRETMENLERİMİZİN GÜNÜ KUTLU MUTLU OLSUN

Okul hayatım boyunca (16 yıl) tüm öğretmenlerime karşı saygıyı hep üstte icra etmeye çalıştım, hiç unutamayacağım öğretmenlerim oldu halen daha ilkokuldan öğretmenlerimle bile görüşüyorum, ama internette özellikle facebookta çok var, öğrencilerin okulda ağza alınmayacak kelimelerle öğretmenlerine karşı olan saygısız davranışlarını gösteren videolar. Bu görüntüleri gördükçe inanın insan ister istemez nereye gidiyoruz demek zorunda kalıyor. Öğretmenlerimiz en onurlu mesleği icra eden toplumu eğitimle hedef almış kişilerdir. Hepsinin bu özel gününü kutluyorum.

tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en samimi duygularımla kutlarım.. Gerçekten toplum üzerinde büyük etkileri var.. başta sitemizdeki öğretmenlerimden başlayarak hepsinin ellerinden öpüyorum.. Hepsinden Allah razı olsun..

Geri