okul için

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

Anonymous

Misafir
SA abilerim ve kardeşlerim fazla uzatmayacağım elektrik-elektronik bölümünde okuyorum ve dal seçimleri yapılacak sizce hangisini seçeyim iş bulma ve maddi açıdan

not: matematiğim ve çizimim kötüdür

dallar:
1)elektrik tesisatı ve pano monitörlüğü
2)endüstriyel bakım ve onarım
3)ses ve görüntü sistemleri
4)elektrikli ev aletleri

Cevap yazan ve yazmayan herkese teşekkürler...

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ BİLGİSAYAR VS EN ÖNCEDE ANA BABANIN GÖRÜŞÜNÜ ALMALISIN ÖGRETMENLERİYİN DE

abi annem babam seçimi bana bırakıyor öğretmenler ise elektrikdemi elektroniktemi hangisinde başarılı olursan onu seç diyo ben elektrikde iyiyim ama elektroik maddi açıdan dahi bi iyi gelyor gözüme

elektrikli ev aletlerini seçersen göreceğin şeyler buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık makinesi ütü tost makinası tarzı şeyler olucak elektrikli ev aletleri mezunu olarak seçmeni tavsiye etmiyorum.

elektrik tesisatı ve pano monitörlüğü günümüzde elektrik tesisatını çoğu kişi yapmakta olduğu için tercih etmeni tavsiye etmem.

endüstriyel bakım ve onarım en üst düzeyde dal gibi görünüyor.

Ses ve görüntü sistemleri güzel olabilir diye düşünüyorum.

Endüstriyel bakım onarım yada ses ve görüntü sistemleri arasında seçim yapmalısın bence :slm:

şimdi 1.sıraya endüstriyel bakım yazdım en sona ev aletleri yazdım ama 2. sıraya görüntü sesmi yoksa panomu yazsam görüntü ve seste maddi açıdan sıkıntısı varmış panoda biraz zor inşaatçıdan farkı yok sizce 2. sıraya hangisini yazıyim

hedon' Alıntı:
SA abilerim ve kardeşlerim fazla uzatmayacağım elektrik-elektronik bölümünde okuyorum ve dal seçimleri yapılacak sizce hangisini seçeyim iş bulma ve maddi açıdan

not: matematiğim ve çizimim kötüdür

dallar:
1)elektrik tesisatı ve pano monitörlüğü
2)endüstriyel bakım ve onarım
3)ses ve görüntü sistemleri
4)elektrikli ev aletleri

Cevap yazan ve yazmayan herkese teşekkürler...

sana tavsiyem elektronig isec ve uniyide elektronik programlama oalra kokuyabilirsen sırtın yere gelmez milyarlık projeler pesınde kosarsı ndurmadan. ama matematıgıne biraz önem vermen lazım sayısal ders cünkü. suan türkiyede teknolojinin afriasını yasıyoruz programcı ıhtıyacı cok 100 yıldan fazal sure bu ıhtıyacı kapatamaz. programcılıgı ogrenırsen zaten ısın cok kolay her turlu malzeme artık yurt dısından ulkemıze gelıyor bazı malzemelerı buluyoruz ama ıcıne program yazıcak adam bulamıyoruz. en ufak bir program yazımı 100 tl dıyebılırısn. gunlu k1 program sna 100 tl getırse maatörce yaptıgın işte ac kalamzsın.

merhaba,
Geleceğin Meslekleri hakkında bazı arama sonuçları bkz: http://goo.gl/OY22w hepsini okumak faydalı olacaktır. başarılar dileğiyle.. :slm:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri