OLMUYOR ONLARSIZ OLMUYOR DEDİM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuşçu_özcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Özcan PAPATYA
Meslek
İşçi
İlgi Alanı
SELAM ARKADAŞLAR Evet onlarsız olmuyor ,işe gidip geliyorum ,evde oturuyorum ,tv,gazete derken ,sizlerin makalelerinizi olurken hep birşey eksik olduğunu hissediyordum .sonunda onlarsız olmayacağını anladım .
Çok sevdiğim bir arkadaşa durumu açtım ,oda bana değer verdiği bir çift kaplan hediye etti.Ama apartman yönetimi neder diye bir korku vardı içimde ???
Bende evdeki iki tuvaletten birini kümese cevirdim.Ev halkı birşey diyemedi çünkü rahatlamış sitresim ortadan kalkmıştı.tek düşüncemiz apartman yönetimi idi .onuda nisan toplantısında dile getirdim sakınarak
İşte müjde :uçurtmamak şartı ile bakmama musaede verdiler.
şimdi size evin küçük tuvalrtinde büyüttüğüm yaru kaplanımın resimlerini gösterecem.

Ekli dosyalar

• 240310-163639.webp
    240310-163639.webp
    14.8 KB · Görüntüleme: 2,147
  • 240310-163705.webp
    240310-163705.webp
    12 KB · Görüntüleme: 2,162
  • FILE0037.webp
    FILE0037.webp
    924.3 KB · Görüntüleme: 2,217
Evin tuvaletinde büyüttüğüm yavru kaplanım

Ekli dosyalar

• 040410-133511.webp
    040410-133511.webp
    17.3 KB · Görüntüleme: 2,126
  • 040410-133527.jpg
    040410-133527.jpg
    20.4 KB · Görüntüleme: 2,154

Ekli dosyalar

• FILE0620.webp
    FILE0620.webp
    897.1 KB · Görüntüleme: 2,228
  • FILE0622.webp
    FILE0622.webp
    564.3 KB · Görüntüleme: 2,218
  • FILE0625.webp
    FILE0625.webp
    900.5 KB · Görüntüleme: 2,248
Allah nazardan saklasın çok güzeller.. Sizin ufaklıkta öyle... İşte güvercin sevgisi böyle bişey insan onlar olmadan rahat edemiyor: en küçük bir yerde dahi bakmak istiyor...

CANLILAR SEVDİĞİ ŞEYLERLE MUTLU OLURLAR.HİÇ KİMSE BİRİNE SEVMEDİĞİ BİR ŞEY YAPTIRAMAZ.SEVEREK YAPILMAYAN, ZORAKİ YAPILAN İŞİN SONU HERHALDE İNSANA MUTLULUK VERMEZ.SENİ TEBRİK EDERİM ÖZCAN.KUŞLARINI VE YARATTIĞIN ORTAMI BEĞENDİM.AKIN DEDEOĞLU LÜLEBURGAZ.

Allah nazardan saklasın. Maşallah ufaklık ilgili olacağa benziyor.

Evet 5yaşında ama on ,onbeş ceşit çinsi tanıyor,büyük oğlandan daha fazla bilgisi var.

özcan bey bu tutumunuzdan dolayı öncelikle sizi tebrik ediyorum.. bende sizin gibi işimin tüm stresini kuşlarım da atıyorum onlarla zaman çok çabuk geçiyor hatta sanki farklı bir dünyaya seyahat etmişcesine ferahlıyor ve tekrar stresli iş hayatıma dönüyorum..Sonrasında, apartman yönetimi sizin balkonunuza damı karışıyor,ben diğer komşuları rahatsız etmediğim müddetçe balkonumda at bile beslerim buna kimse karışamaz.. (yani güvercini bırakın balkonda muhabbet kuşu besliyorum farz sayalım, çok çiyaklıyor diye bunu damı engelleyeceklerdi) uçmayan güvercinde doğal olarak diğer komşulara rahatsızlık veremez.. yani dile getirip toplantıda konuyu açmanız bile bence gereksizdi.. Sizi tekrar tebrik eder,farklı dünyalarda olmanın ayrıcalığını sık sık yaşamanızı temenni ederim..

Kuşlarınız çok güzel birader Evet çok doğru diyonuz bende zaten 10 sene sonra tekrar başladım yetiştirmeye bu arada çilli olanların cinsi ne acaba ilk resimlerdekiler

özcan abicim öncelikle seni tebrik ediyorum.yalnız benim bu konuyla ilgili bir görüşüm olacak.ahmet abinin de dediği gibi uçurmadıktan sonra izin verseler nolur vermeseler nolur ki.niye bu kadar büyütmüşsün gözünde orasını anlayamadım.sonuçta uçurmayacaksan kimse sana karışamaz.saygılar

Geri