ÖLÜMCÜL VEBA BULAŞICI(SALLABAŞ)İLAÇLI BUGDAYLAR..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ERSANERSAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ERSANERSAN

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ERSANERSAN
Meslek
GEMİCİ
İlgi Alanı
O SALLABAŞ VS HASTALIKLAR BUGDAY VE TEMİZ GÖRÜNEN TOPLAMA SAF DENİZ KUMU..VERMEYİN..BENİM TECRÜBELERİM BU ...(İYİ BESLENMEMEDİR TEMELDEKİ OLAY) EVET HASTALIK GELİR AMA YERLEŞMEZ (ÖLÜME GÖTÜRMEZ BELKİDE HİSSETMEZSİNİZ HASTALIK GEÇİRDİKLERİNİ KENDİLERİ YENER BİTER GİDER ) BENDE BUGDAY VERİYORDUM SALLABAŞ OLDULAR KESTİM.SONRA BAKTIM NERDE O 25 SENE ÖNCEKİ PIRIL PIRIL BUGDAYLAR NERDE ÇÖPLÜK BUGDAY VARSA HEPSİ GÜVERCİN YEMİ İÇİN SATILMAK ÜZERE AYRILMIŞ BİZİMKİLER YABANİ YABOZ DEGİLKİ DOSTLAR YEDİLERMİ O TARLADA BİLMEM ARTIK 10 KRŞ LUK İLAÇLI BUGDAYI SALLABAŞTA TÜM HASTALIKLARDA GÖRÜLÜR.BEN VERMİYORUM ÖNCEKİ YAZIMDADA YAZMIŞTIM KENDİM YEMEDİGİM BİR GIDAYI KUŞLARIMA VERMEM...BAGDAY YERİNE BULGUR VE ARPAŞEHRİYE...YADA PİRİNÇ VERİN BUNLAR BUGDAYDAN DAHADA UCUZ VE SAGLIKLI.....MERCİMEK VS BUNLARI VERİYORUM ÇOK SAGLIKLILAR HERKEZİN KUŞLARI KENDİ VE AİLESİ SAGLIKLI OLSUN DOSTLAR

BU BAŞLIK ; ÖNEMLİ BENCE. BAKTERİ VE VİRÜS HASTALIKLAR KISMINDA YER ALMALI.. H A K L I S I N

Kuşlara Zaten deniz kumu verenin yetiştiriciliğinden şüphe ederim..Güvercinlere Tuz vermek dişilerin yumurta yapmasına engel olur.Ben kayatuzunu dahi vermiyorum.
Yem konusundada sadece Konya buğdayı veriyorum ve karışığa tamamen karşıyım.içindeki bazı tohumlar ve yemler verilebilir ama ben kesinlikle buğday mısır yazında fiğ haricinde hiçbirşey vermiyorum..

[email protected]' Alıntı:
BU BAŞLIK ; ÖNEMLİ BENCE. BAKTERİ VE VİRÜS HASTALIKLAR KISMINDA YER ALMALI.. H A K L I S I N

Buğday olarak diş buğdayı verin aktarlarda satılan ilaçsız oluyor.İlçasız bugday belli bir zaman sonra böceklenir ,diğer kuş için aldığımız buğdaylar böceklenmez buda ilaçlı olduğuna dair kanıttır.

İki çuval buğdayım böceklendi yaşasın benimkiler ilaçsız :D:D:D

Geri