omerekici videoları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ömerekici
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ömerekici

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ömer ekici
Meslek
polis memuru
İlgi Alanı
Kediler
2 yaşında eke kuş
ismim ömer ekici kırıkkaleliyim çorumda polis memuru olarak görev yapmaktayım. . s.a.arkadaşlar kamera ile aram iyi değil çekebildiğim kadar çektim 7.8 sesferini kaçırdım 1saat 38 dakika uçmuştur ayrıca ilk 10 dakika atmaca kovaladı hepinize iyi seyirler.yavru büyütmüştür 5kardeşti 3 ünü atmaca geçen sene aldı 2 si kaldı.[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Il6TtKMFSVs[/youtube]
boz dişi
arkadaşlar bunu çekemedim bir kaç seferini ve inişini yakalayabildim.1.10 dk. ile 1.40 dk.arasında 12 ile 17 sefer arası oynuyordu 6.7 metreye yaklaşıyordu atmaca vurdu kanadı ve karnı yarık şu an tedavi yapıyorum inşallah düzelir.[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QbW5YIt3QU8[/youtube]

maasallah güzel kuslarınız var emeginize saglık çalışkan kuşlar hareketli soyu kuslarınızın nereye dayanıyor kırıkkale kuşlarımı özü beyazlarınız perçemlimi güle güle besleyin tüyü kadar ömrü olsun saygılarımla..ömer bey

omer06' Alıntı:
maasallah güzel kuslarınız var emeginize saglık çalışkan kuşlar hareketli soyu kuslarınızın nereye dayanıyor kırıkkale kuşlarımı özü beyazlarınız perçemlimi güle güle besleyin tüyü kadar ömrü olsun saygılarımla..ömer bey
allah razı olsun kardeşim daha iyisi sizin olsun uzun zamandır beslediğim kuşlardan kırıkkale dir.fakat araya kuş giriyor videodaki iki kuş akrabadır eşlediğim kuşlara göre değişiyor değişmeyen yanları ise atım ve çalışmaları genellikle aynı oluyor.

Maşallah süphanallah ömer bey, kuşlarınız ne kadar güzelse kamera kabiliyetinizde okadar aşağılarda, mümkünse birdahakine bi müslüman gelip yardım etsin size çekimde,videoları bitirene kadar başım ağırdı gözlerim yamuldu ya :)) güzeller hayrını görün selamlar...

masallah kuslarınızda yerinizde güzel güle güle besleyiniz

tel no yasak oldugundan sildim

size ulasmak isteyen yada siz ulasmak istediginize ÖZEL mesaj yoluyla iletisime geçebilirsiniz

saygılar

s.a
maşallah hemşerim güle güle besleyin.
çorumdayım yazmıssınız. bizim horozcu ömer abi misiniz çıkaramadım.

güle güle besleyin .ilk uçan kuşunuzun gelişi mükemmel derecede.çok az daha aşağıya inerlerse fevkaladenin fevkinde olacaklar. :heyo: emeğinize sağlık.çanakkaleden selamlar

kırıkkaleli metin' Alıntı:
s.a
doğrudur kardeşim horoz da besledik sende memduh abinin oğlumusun

ömerekici' Alıntı:
s.a
evet memduhun oğluyum.
seni burda gördüğüme sevimdim.
ALLAHA EMENETOL.

ömerekici' Alıntı:
s.a
evet memduhun oğluyum.
seni burda gördüğüme sevimdim.
ALLAHA EMENETOL.
sende kardeşim babana selamlar sanada iyi çalışmalar görüşmek üzere allaha emanet ol

Öncelikle Selamlar
Kuşların güzelmiş Allah nazarsan saklasın demek düşer bize bol ve sağlıklı yavrular ve kuşların olması dileğiyle
Saygılarımla

ömer abi seni burda görmek guzel abi arkadaşlar kuşlar daha güzel aslında oda benim gibi kamarda iyi degil.iyi bir kama racı bulmak lazım herkeze selamlar

Geri