max1
Üye
- Ad Soyad
- ShooterPredator
- Meslek
- Diğer
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
merhaba beyhan bey ben hünkari ırkı olarak,yerli ırk besliyorum .çünkü uçuruyorum.salmam yok.hünkariler gövde işlemeli ve kanat kuyruk işlemeli olarak iki guruba ayrılır.renk olarak her rengi mevcuttur.yerli olanların takımı 50 ytl den başlar.kalitesine göre 150 ytl ye kadar vardır.alman ve hollanda olanlar.takımı 2000 ytl ye kadar vardır.yerli beslemek isterseniz size yardımcı olabilirim.saygılarkuş' Alıntı:merhaba çok güzel olmuş ben oynar besliyorum ama hünkari güvercin hep ilgimi çekmiştir tam olarak kaç rengi yada çeşidi var bide edinmeye kalksak ne kadara mal olur
teşekkür ederim sizinle bağlantı kurarımcüneyt arkın' Alıntı:merhaba beyhan bey ben hünkari ırkı olarak,yerli ırk besliyorum .çünkü uçuruyorum.salmam yok.hünkariler gövde işlemeli ve kanat kuyruk işlemeli olarak iki guruba ayrılır.renk olarak her rengi mevcuttur.yerli olanların takımı 50 ytl den başlar.kalitesine göre 150 ytl ye kadar vardır.alman ve hollanda olanlar.takımı 2000 ytl ye kadar vardır.yerli beslemek isterseniz size yardımcı olabilirim.saygılarkuş' Alıntı:merhaba çok güzel olmuş ben oynar besliyorum ama hünkari güvercin hep ilgimi çekmiştir tam olarak kaç rengi yada çeşidi var bide edinmeye kalksak ne kadara mal olur
ÖMÜR DENİZ