ÖNCELİKLE HERKESE SELAMLAR!!!YUMURTA KONUSUNDA TEREFFÜTLERİM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan İNEGÖLLÜ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sinan HALLI
Meslek
TİCARET
İlgi Alanı
Kediler
ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE ARANIZA YENİ KATILMAKTAN DOLAYI BÜYÜK BİR NEŞE DUYUYORUM..VE BU BİRLİKTELİĞİMİZİN HAYIRA VESİLE OLMASINI TEMENNİ EDERİM. ÖNCELİKLE BİR SORUM YUMURTLAMA OLDUKTAN SONRA BEN YUMURTALAQRA KESİNLİKLE EL SÜRMÜYORUM MALUM YUMURTAYA ELİMİN KOKUSU SİNDİĞİNDE KUŞLARIN YUMURTAYA YATMAMASI KONUSUNDA ÖNEMLİ BİR YERİ OLABİLİR..FAKAT YUMURTANIN BOŞ OLMASI VE BOŞUNA YATTIKLARI DÜŞÜNCESİ CANIMI SIKIYOR..ACABA BU KONUDA NASIL BİR METOD UYGULARSAM İYİ OLUR..VE YARDIMCI OLDUGUNUZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM...

Re: ÖNCELİKLE HERKESE SELAMLAR!!!YUMURTA KONUSUNDA TEREFFÜTL

yumurtaya el sürmeden dolu olduğunu tam kesin olmamakla birlikte renginden anlayabilirsiniz. dolu yumurtalar ilk yumurtladıkları renginden daha koyu renkli olur. daha detaylı öğrenmek için yumurtalar 3-4 günlükken, yuvada durduğu şekilde, çok fazla hareket ettirmeden ışığa tutarsanız oluşan damarları görebilirsiniz.

Aramıza hoşgeldin abiciğim öncelikle benim 2 yavrum var 2 tanede yumurtam var dolu olup boş olduğuna hiç bakmadım bakmamda zaten sürekli doğurup ve yavrusu çıkan kuşun olursa o büyük ihtimal boş değildir.Ama Yumutra Kabuğunun Dayanıksız Olduğunu Düşünüyorsan Mineral takviyesi yapmalısın. Şimdiden kolay gelsin ...

SAOLUN ARKADAŞLAR UZUN BİR SÜRESONRA KUŞA BAŞLADIM VE HANGİ KUŞUN DOLU YUMURTLADIGINI VE YAVRUYA İYİ BAKTIGINI BİLMİYORUM..BAKALIM ARTIK HAYIRLISI KISMET

ışık tutarsan içi koyu renk almış ve damarlar ortaya hafif hafif çıkmaya başlar sadace bir kere almaktan birşey olmaz merak etme içini
fazla oynatma cılk edebilirsin

ben yumurtaları elime alıp bakıyorum gernelde hep kuşlar yatmama gibi bir sıkıntı yaratmadı hiç bunca zaman.. o dediginiz sizin genelde kumrularda geçerli el kokusu sindiginde kumru kuşları yumurtaya yatmıyor lakin yumurtasını alacagınız kuş elinizde yumurtayı görmese daha makbul olur arkadaşımın 4 yumurtası öyle boşa gitti kuşlar gördügü için yatmadı..

Hiç müdahele etmeyin gerekli kuluçka süresi geçmesine rağmen yavru çıkmaz ise zaten kendilerinden kalkaçaklardır. Hiç gerek yok boş mu dolu mu diye kuşları rahatsız etmeye.
Herşeyin hayırlısı olsun...

Geri