önde olan kuş azmanmı hünkarimi? lütfen cevap

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sakranlı_ozqur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
özgür şen
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kemirgenler
önde olan kuş azmanmı hünkarimi? lütfen cevap

Ekli dosyalar

• DSCN3003.webp
    DSCN3003.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 1,697
arkadaşımın biri tutturdu azman diye dişi olan azman diyo neden aldın diyo ben hünkari diye aldım kuyruklarına baktım hepsi paralı sizce azmanmı hünkarimi? ben hünkari diye biliym ama kafam karıştı öyle deyince

vallaha bencede öyle abi tutturdu azman diye ben yinede bi danışayım dedim

güllü ve paçalı azman olmaz bildiğim kadarıylaa sana azman diye narkadasın kuşdan pek anlamıyor anlaşılann. ıkısıde paralı fındık( yerli hünkari) diye adlandırılan kuslardan.

kuşların 2side aynı değil mi ? ayaklarında ki halka renklerı aynı ve aynı ayakta. demekki kuşu takım olarak birinden almısınız bu kesin. biri azman olsa diğeride azman olmak zorunda biri hünkarise diğeride hunkarı olmak zorunda. valla bunu buraya konu acıcagınıza bu şekilde tartsıp cevap bulurdunuz..

kuşlar takım aldım ayaklarındakinleri ben taktım ya bende hünkari diyom çocuk anlamıyo ondan bi konu açmak istedim

sakranlı_ozqur' Alıntı:
kuşlar takım aldım ayaklarındakinleri ben taktım ya bende hünkari diyom çocuk anlamıyo ondan bi konu açmak istedim

sende ona kuşların cinsini öğrende gel dee xD

sakranlı_ozqur' Alıntı:
ekrem sizin orda kaçdan gidiyo bunun gibi hünkariler
?
PARALI FİYATLARINI TAM BİLMİYORUM AMA ORTALAM PAZAR CIKILDIGINDA SÖYLENEN FİYAT 40-50 VE ÜZERLERİ.
MESELA GÜL KURUSU RENGİNDE OLURSA KANAT USTLERİ VE RENK ACIK OLURSA HAFIF OZAMAN 100 TL RAHAT DİYEBİLİRSİN. AMA PAZARLARDA HERKEZ AVARECİLERE BAKIYOR GÜZEL KUŞ VARSA UCUZA KAPATIP MEZATLARA GİDİP KAR YAPMA YADA BİR BAŞKA KÖSEDE SATIP KAR ELDE ETME DERDİNDE. KUŞLARI NRENKLERİ İY İFİYAT OALRAK BURSADA 50 TL DENİLEBİLİCEK CİNSTEN. BENIM RESİMDEKİ KUŞU BEN YAKALAMISTIM BİRİNE HEDİYE ETTİM. BUAN GÜZE LEŞ BULAMADI MPAZARDA BİRDE 30 TL İSTEDİLER HEP TEK DİŞİYE.

anladım malesef pazarda kuşun fiyatını öldürüyolar güzel kuş bulmak zor gerçekten

ha birde önde olan kusun kafa yapısı benim hosuam gitmedii acıkcasıı arkaday dogru uzunn fındık kuslarının kafa yapısalr ıyuvarlak olmalı genelde ama o kusalrdan guzel yavru alabılırsın.

kusalr söyle para ederr kusu meraklısıan satarsan san para verirr o meraklısıı. o meraklıalrda pazarda pek fazla yok.

Geri