onduline kümes

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 54kelebek54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sefa küçük
Meslek
mobilya
İlgi Alanı
Seçiniz
s.a ben çatı arasında kuş beslemeye başladım daha önce terasdı orda besliyodum çatı yapılınca bende çatı deliğine kümes yaptım ama üstü Onduline çatı ve o yüzden gezerken içine giriyo veyat yamuluyo civiler yamuldu bunun bi çaresi yokmusur lütfen yardım :hungur:[youtube][/youtube]

Ekli dosyalar

selamlar var ama biraz uzun ondilini söküp altına özel köpükler cıktı dalgalı döşüyorsun sonra gez korkma masraflı ama ne yaparsın gülü seven dikenine katlanır.

resimler alıntıdır.

Ekli dosyalar

• 1 (2).webp
    1 (2).webp
    1.6 KB · Görüntüleme: 3,950
  • 1.webp
    1.webp
    4.7 KB · Görüntüleme: 3,992
eyvah işimiz var bizim bu çatıyla o biraz zor köpük möpük of denemeye çalışcam

yokmu başka bir fikri olan lütfen yardım etsin yoksa kuşçuluğu bırakmakj zorunda olacam ???? yardım edin lütfen

ondülünün üstünde gezersen zaman la yamulmaya ve çatlamayaa yırtılmaya başlar..ama eger çatıya senden başka çıkan yoksa boş ver yamulsun :heyo:

bence ondülünün altına kümes yap...bir delik aç büyük..zamnla alışınca sende ondülün üstüne çıkamndan uçurur izlersin

gecko' Alıntı:
ondülünün üstünde gezersen zaman la yamulmaya ve çatlamayaa yırtılmaya başlar..ama eger çatıya senden başka çıkan yoksa boş ver yamulsun :heyo:

bence ondülünün altına kümes yap...bir delik aç büyük..zamnla alışınca sende ondülün üstüne çıkamndan uçurur izlersin

zate altına yaptım kümesi çatıya tahta döşedim galiba yamulmuyo gibi görünüyo ama ilarleyenm zamanlar gösterecek sonucu :heyo:

hava ısındıkca ondile yumşar o esnada bastıgında sen farkına varmazsın ama yavaş yavaş kırılmaya başlar ve civi yerleri gevşer buda ilerde kesinlikle sorun acar.

tengelli' Alıntı:
hava ısındıkca ondile yumşar o esnada bastıgında sen farkına varmazsın ama yavaş yavaş kırılmaya başlar ve civi yerleri gevşer buda ilerde kesinlikle sorun acar.

anladım sağolun hepiniz bende akşam üzeri çıkarım :evet:

ondülin üzerine 2 cm ye 7 cm lik ızgara yap.. üzerinde gez hiç bişe olmaz.. birde çatının bi odasını açarsan catıda gezmek zorunda kalmassın..

bizim teraslı evimiz olsa çatı yapcaz deseler hır çıkar evde :D

ALLAH göstermesin kayıp aşşagı düşersin kardeş dikkat et boş ver yamulsun ama sana tavsiyede bulunmak gerekirse merdiyen gibi bişey düşün yada daha iyisi biraz masraflı olur ama tam köşeye 1.5 m aralıklı delik aç oradan demir profil geçir betona vidala üstünede kalın sac yap 2 3 metre saglam kaynak attır ama :D kümesini yap ayrı bi çatı gibi yani köşeye teras gibi bişey yap senin terasını alıyorlarsa elinden sende kendi terasını yaparsın

Geri