ÖNEMLİ BİR SORUNUM VAR...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gurkanmurkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Gürkan Özer
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Bi çift kuşumun erkeğini martılar kovaladı ve kaçtı. dişisine de bugün eş aldım bitane. ayrı kümese koydum eş tutsunlar diye. az önce baktım ki dişi yumurtlamış :S ve üstünde de yatmıyo. bakmaz mı o yumurtaya? böyle durumlarda ne yapılır biraz akıl verebilecek var mı bana? şimdiden teşekkür ederim...

biraz sabırlı olursanız iyi olur belki kus yatıcak bıraz beklemelısınız aynısı benımde oldu erkek kaçtı dışi yumurtladı ama bakmadı yumurtaya kırdı buyuk ihtimalle dışi yenı aldıgın erkekle eş degıl senın martının kovalıdıgı erkegınden oluşmuş bir yumurta olabılır buyuk ıhtımalle kuşun iyi bakıyorsa yumurtaya bakar buyuk ıhtımalle bakmıyacaktır o yumurtaya sen bı 2 gun takıp et yatmıyorsa zorlama yatmaz saten o saatten sonra yenı eş aldıysa yumurtlaamasını bekle =) en iyisi bu olur bence

yok zaten kaçan eşten bu yumurte eminim. şöyle bişey denesem? şimdi bi çiftim var yumurta bekliyo onlar da. az kaldı yani. bu yumurtalar soğumadan onların altına atsam bakabilirler mi 4 yumurtaya ? en azından 1 tanesini falan kurtarsam olmaz mı? bakıcı olarak kullanmayı düşündüğüm kuşlar da baska. iyi bakarlar mı? mümkün mü böyle bişe?

iyi bir bakıcıysa 5 yumurtayada bakar ama kaçtanesını cıkartır yumurtadan bılemıorum bence vazgec sen o yumurtalardan bakmayada bılır

Geri