ÖNEMLİ DUYURU

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mirocu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mirocu

Üye
Siteyi ziyaret et
DEĞERLİ SİTE ÜYELERİ BİZLER BU SİTE SAYESİN DE BİR ÇOK DOSTA VE BİLGİYE KAVUŞTUK..ŞİMDİ AHDE VEFA ZAMANI.. SİTENİN AYAKTA DURMASI İÇİN REKLAMLAR VAR MALUMUNUZ HER ÜYE BİR KEZ BİR REKLAMA TIKLASA SİTENİN OLUŞUMUNA VE İDAMESİNE ÇOK BÜYÜK KATKIMIZ OLACAKTIR..TÜM ÜYE OLAN ARKADAŞLARI BU SEFERBERLİĞE DAVET EDİYORUM..LÜTFEN EN AZ BİRER REKLAM TIKLAYALIM..ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
SAYGILARIMLA

arkadaşım reklama tıklamak sorun değil de benim anlamadığım konu aynı türde birçok site var ama ben onlarda bu kadar reklam görmedim. bence bu sitenin giderlerini karşılamaktan çok kar amacı güdülenmesinden doğmaktadır. nedir bu kadar reklam ya ulusal kanallarda bile bu kadar yok...

yalnızkurt' Alıntı:
arkadaşım reklama tıklamak sorun değil de benim anlamadığım konu aynı türde birçok site var ama ben onlarda bu kadar reklam görmedim. bence bu sitenin giderlerini karşılamaktan çok kar amacı güdülenmesinden doğmaktadır. nedir bu kadar reklam ya ulusal kanallarda bile bu kadar yok...
selam değerli dostum..öncelikle şunu bilmeni isterim ki site tarafım dan kurulan yada işletilen bir oluşum değil..ben de sizin gibi site içi üyeyim ..sitede sanırım reklamların azalması yada bir düzene sokulması ile alakalı sayın hüseyin başoğlan bir açıklama yapmıştı..ben sadece madem var olan şeyler var bizlerde kullanıcı olarak destek verelim diye bu mesajı yazdım ..tarafıma maddi bir getirisi yoktur yanlış algılanmamasını isterim..saygılar

yalnızkurt' Alıntı:

Merhabalar.
Reklamlar konusunda Hüseyin BAŞOĞLAN'ın isteği üzerine bunları yazıyorum. Sitenin aylık gideri 300 ytldir. Sadece bu sitemiz yok diğer sitelerimiz; ve bunun yanında 13 adet daha Güvercinle ilgili domainlerimiz var. Bunların barındığı sunucu kendimize ait olup, Bursa http://www.vit.com.tr ,( Vital Datacenter) barınmaktadır. 10 mbit direk hat hızına sahip sitemiz sunucuda tek başına barınmaktadır. Normal bir sunucuda ortalama 500 site barınırken sitemiz size daha iyi hizmet vermek için;
İşletim Sistemi: Linux
İşlemci : Quad Core İşlemci Q6600 2.4GHz 1066MHz FSB 8MB Cache
Ram: 4096 MB
Hard disk : 250 GB
Hat Hızı: 10 Mbit
Aylık Trafik: 1000 GB
Ip Adresi: 2 Adet
Kontrol Paneli: Direct Admin
Lokasyon : Bursa Vital Datacenter
Aylık: 371.33 YTL + KDV
1 Yıl Sözleşme %10 :334.20 YTL
2 Yıl Sözleşme %20 :297.06 YTL
3 Yıl Sözleşme %30 :259.93 YTL
vitalww6.jpg

Yukarıdaki alıntı yapılmış kısımda sitemizin sunucu özelliklerini görmektesiniz.
Aşağıda da sitede yayınlanan reklamlardan gelen para miktarları gözükmektedir. Aradaki bağlantıyı siz kurun.
http://www.reklamstore.com Reklamlarından kazanılan ücret bilgisi aşağıdaki resimde gösterilmiştir.
reklamlargu3.jpg

Şimdi buda Hüseyin Beyin ağzından yazılanlar ;

Sayın Yalnız kurt;
Öncelikle bu siteden uzaklaştırıldığınızı bildirmek isteriz. Bunun nedeni kesinlikle burada reklamla ilgili bahane bulmanız değil.
Nedeni aşağıda ki metinde bellidir. Burada özel mesajlarla site reklamı yapılmaz. Hele hele hırsızların sitelerinin reklamı hiç yapılmaz. Anıl KAMIŞ bey. Öncelikle adınızı soyadınıı neden saklıyorsunuz. ip bilgileriniz belli ediyor herşeyi. Ad soyad ANIL KAMIŞ. Zaten aşağıda sitemizden Monorazza isimli üyeye gönderilmiş özel mesajınız var. Özel mesajı biz onaylamadıktan sonra kimseye bilgi gitmez. yalnızkurt isimli kullanıcının monorozza isimli üyeye gönderidği mesaj aşağıdadır. Zaten beyefendi ismini orada yazmış.

ERDAL HEMŞEHRİM MERHABA;
adana yerlisi besleyenler olarak Sansürcü Site Adresi Silindi. da toplandık. istersen sen de bize katıl. gerçekten güzel bir ortam. zaten nette az sayıda adana severiz. bari hepimiz bir yerde olalım.

saygılar...

Anıl KAMIŞ

Adam gibi adam ol Anıl beyde bizde size neden bu kadar reklam olduğunu açıklayalım net bir şekilde. Bu arada sizin sansürcü site çalıntı hırsız bir sitedir. İspatlarını zamanında o sitede gösterdik ama nedense hemen silindi. Madem bize bu kadar düşmansınız bize gösterin kanıtlarla neden düşman olduğunuzu. Eğer gösteremezseniz biz kanıtları her tarafa koyarız.
Sami beyede selam söyleyin Anıl Bey. Bir ara görüşeceğiz. Eğer yine kaçmaz ise... :tamam:
Saygılarımla.
Türkiye'nin En Çok Ziyaret Edilen Güvercin Sitesi Üyesi Hüseyin BAŞOĞLAN

selam değerli dostlar..şunu belirtmek isterim bahsi geçen kişi anıl kamış benim de bir siteden tanıdığım ve sevdiğim bir kardeşim di!!!şimdi düşünüyorum benim ben olduğumu bildiği halde abi hitabından başka kelime kullanmayan bu kardeşim neden burada bana kardeşim gibi bir kelam atmıştır..yada benim dediğim gibi kitleye hareket vermek için yazdığım yazıya oda ne tarz bir hareket vermek istedi ise bu tarz bir yazıyı buraya yazmıştır.niyeti ben ce tamamen insanları galayana getirerek siteye zarar vermek olmalıki soracağını özelden sormamıştır.duyuru sadece kitleye yapılır galayan tarzı yazıda kitleye yapılır..eğer iyi niyet olsaydı hem yazım tarzı hemde hareket tarzı farklı olurdu ..siz değerli destek ekibi hala sohbette bulun duğum bu arkadaşın gerçek yüzünü deşifre ettiğiniz için teşekkürler..

ali hakan' Alıntı:
selam değerli dostlar..şunu belirtmek isterim bahsi geçen kişi anıl kamış benim de bir siteden tanıdığım ve sevdiğim bir kardeşim di!!!şimdi düşünüyorum benim ben olduğumu bildiği halde abi hitabından başka kelime kullanmayan bu kardeşim neden burada bana kardeşim gibi bir kelam atmıştır..yada benim dediğim gibi kitleye hareket vermek için yazdığım yazıya oda ne tarz bir hareket vermek istedi ise bu tarz bir yazıyı buraya yazmıştır.niyeti ben ce tamamen insanları galayana getirerek siteye zarar vermek olmalıki soracağını özelden sormamıştır.duyuru sadece kitleye yapılır galayan tarzı yazıda kitleye yapılır..eğer iyi niyet olsaydı hem yazım tarzı hemde hareket tarzı farklı olurdu ..siz değerli destek ekibi hala sohbette bulun duğum bu arkadaşın gerçek yüzünü deşifre ettiğiniz için teşekkürler..

Merhaba Sayın Ali Bey.
Bu arkadaşlar nede böyle yapıyorlar anlayamıyoruz. hüseyin Bey'de çoğu zaman bunu dile getiriyordu konuşmalarımızda inanın çokta duygulanıyordu. Ve üzülüyordu. Bu arkadaşlara elimizden geldiğince yardımda bulunduk, elimizden geldiğince destek verdik, reklamlarını yaptık ama neden byle şeyler yaptıklarına anlam vermek imkansız malesef. Buraya gelerek gerçek kimliğini gizleyerek böyle bir saldırıda bulunmayı amaçlayan ve başaramayarak hevesi kırılan nice şahıslar oldu bunlardan biride yukarıdaki mesajıyla karalama yapmaya çalışan yalnızkurt nickli Şahısolan Sayın Anıl bey. Bu arkdaşımızda da suç yok nedeni ise belli. Bu siteye saldırı amaçlı gelen tüm güvercin yetiştirici arkadaşlarımız tamamen dolduruşa gelerwek için iç yüzünü bilmeyerek gelen kişilerdir. Bunlarla herhangi bir sorunumuz yoktur. Ama şunu bir kez daha belirtelim ki, bizim bu sitede diğer sitelere karşı kesinlikle saldırı amaçlı bir yazı veya kod yoktur. Bunu anlayan herkes çok rahat bir şekilde görebilir. Ben daha fazla şey yazmak istemiyorum yazılan herşey yanlış veya yalan olabilir ama kanıt isteniyorsa elimizdeki haklı olduğumuz kanıtların tamamını hzırsız siteye koyduğumuz gibi kendi sitemize koyabiliriz. Birşey daha eklemek istiyorum eğer diğer siteden ayrılarak buraya gelen kişiler var ise affınıza sığınarak o kişilerden neden diğer siteden ayrıldıklarını yazmalarını ve bu kötü oyunlarda bir nebze olsun bir sonuca ulaşma çabasında bize destek verisinler. Biz bu sitedeki kimsenin arkasından konuşmuyoruz. Herşeyimizle açığız. Reklam meselesinde de eğer bir tek kuruş bu site sayesinde cebimize girmiş ise Allah Size İki Katıyla Verir İnşallah.
Elimizde olamayarak birilerini kırdık ise özür dileriz.
Saygılarımızla.
Türkiye'nin En Çok Ziyaret Edilen Güvercin Sitesi

anıl kamış denen şahıs.
adam ol önce adam.
saygı duy emeğe.
noldu artık başka sitelerden üyemi çalmaya çalışıyorsunuz.
siz gibi insanlar yüzünden gece gündüz uğraşarak en iyi düzeyde dizayn edilmiş bir site bu .
senin böyle ucuz davranışlar yapacağını bildiğimiz için özel mesajlar kontrol altına alındı.
siteniz o kadar basitki bunu hareketlerinden ortaya koyuyorsun.insanların aklı var başı var kendileri bakıp doğruyu seçecektir.
ali hakan bey bu anıl kamışın yaptığı açıkca otada emeğe,alın terine saygısızlık yapıp iftira atıyor.
o davet ettiğiniz sitenin tamamıyla bizim sitemizin çalıntılarıyla kurulmuş olduğunu cümle alem biliyor.
hüseyin kardeşimde bunu belgelerle açık açık ortaya koydu.sami denen kişiye de selam söyleyin en kısa zamanda ziyaretinize geliceğiz erkek gibi oturup adam gibi konuşalım sizle.

biz boğazımızdan kesip,sigaramızdan kesip bu sitenin gerilerini karşılamaya çalışıyoruz bunun için çok zaman zor durumda kalıyoruz.
AMA böyle suçlamalar bizi çok üzüyor böyle giderse bu site kapanır böylece biz para kazanmamış oluruz.
şerefimiz üstüne yemin ederizki bu siteden cebimize 5 kuruş bile girmemiştir.çıkanları hesaplarsak abartısız milyarları bulmuştur.emeği de hiç saymıyorum paha biçilemez.

bunlar hüseyin gitti diye ortalığı boş sandılar.
BURADA HEPİMİZ HÜSEYİNİZ.
öyle çapulculara pabuç bırakmayız.

sayın arkadaşlar;
Öncelikle şunu belirteyim bu yazıyı silerseniz şerefsizin oğlusunuz.

Bana adam ol diyen adamsan sen açık adresimi veriyorum gel sana admın kralını göstereyim.

Cumhuriyet mah. 1610 sok. no; 12 Mersin Merkez

eğer erkeksen de sen açık adresini ver ben geleyim sana nasıl adam olunur göstereyim.

bakın ben siteniz hakkında ne bir karalama ne de olumsuz bir yazı yazdım. öncelikle aklı selim olun.

Ömer özkurt sen nereye kaçsan da seni bulacam bunu kafana sok.

Kim kimin sitesini çaldı iyi araştırın

Burdan tehdit etmesi kolay. adamsan eğer yer söyle tek geleyim sana adamlığı göstereyim.

Adana sever bir arkadaşımızı sitemize davet etmede ne gibi bir sorun var bunu da anlayamadım. yaranız m var bu konuda.

Tekrar söylüyorum erkeseniz bu yazdıklarımı silmezsiniz...

Tel no: 0543 886 2629 Buyrun benim telefon numaram. Forumdan uzaklaştırıldınız. Konuda 24 saat içinde kendini silecektir. Bana ispat gösterin kim hırsız siteci. İspat yoksa oturup ağlayın. Ben yalanı sevmem bırak sen kendini Allah'ın Onlara verdiği nispetlerle acındıran kişilere adamayı. Bunları okuduktan sonra zaten adam olursun olmazsan da bize düşmez seni adam etmek. Buradan uzaklaştırıldınız sabah nedenide her sitede olduğu gibi buranında belli başlı kuralları olması.
Hadi 24 saatin var bunu oku ve beni ara. Bana bırak öyle rajon kesmeyi ulaşmaya çalışman bile senin için sonun başlangıcı olur. Bu arada Sen Ömer ÖZKURT dediğin şahsın tırnağını kesecek tırnak makası bile olamazsın. Gerçi bu konu burda dursada bunu bu siteye giren herkes görse ama şuda varki bizim herkese karşı saygımız sonsuzdur.
Hadi kendine iyi davran.
Allah'a Emanet ol.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

ÖMER ÖZKURT

05436019545 İLK BOŞ ZAMANINDA SENLE GÖRÜŞMEK İSTERİM.
MUGLA YA VEYA ANKARA YA GEL BENİ ARA SENİ NERDE OLURSAN OL ALIRIM.
İLK BOŞ KALDIĞIMDA MERSİNE DE GELİCEM BEKLE BENİ JULYANO

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri