ÖNEMLİ DUYURU

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hasip

Üye
Siteyi ziyaret et
Sayın Üyelerimiz;
Sunucuda dün akşam 20:00'dan itibaren başlayan küçük yollu hataların tüm uğraşlarımıza rağmen çözülememesi, bunun yanında sunucu işlemcisini zor durumda bırakması ve harddiskin yanmasına sebebiyet vermesinden dolayı malesef veri kaybı yaşamış bulunuyoruz.
Elimizde olmadan gerçekleşen bu sorunda;
  • 54 Yeni Üye
    163 Yeni Mesaj
    9 Yeni Konu
Silinmiştir. Sunucumuzun hergün sabah 09:00'da ve yine hergün gece 03:00'de otomatik olarak aldığı yedeklerden en son yedek olan 19.EKİM.Pazar tarihindeki 09:00 yedeğine geri dönülmek zorunda kalmıştır.
Bu veri kaybındaki silinen üyelerden ve emek sarfeden diğer üyelerimizden özür diliyor, anlayışınız içinde teşekkür ediyoruz.
Saygılarımızla..
Kuscular.Org Yönetimi​

Dün gece 4 te sizler uyurken hüseyin bu işi çözmeye çalışıyordu bence bir teşekkürü hakediyor.
:oley: :oley: :oley: :oley:
Bizler de uğraştık baya bir telefon trafiği oldu ve sonunda en çabuk şekilde açtırdık.
Bizlerden yani kuscular.org sitesinden kaynaklanan bir sorun değildi.
Emek harcayıp paylaşım yapan kişilerden çok özür dileriz.

Tmm o zaman emeği geçen herkese teşekkür ediyorum....

hüseyin bey bizi çekemeyip saldırı yapanların kimliğine ulaşılamıyormu?
tabi bilniyor onlar bizim neden bu kadar rahat olduğumuzu :D

basoglanh' Alıntı:
Malesef kötü bir sonuç oldu arkadaşlar.
Siteye saldırı yapılmıştır. Fakat bu saldırıyı yapan arkadaşlar hüsrana uğramışlardır. Fazla birşey yazmayacağım isteyen istediği zaman saldırı yapabilir. Saldırı programları ve saldırı yapma bilgisi olmayanlara da ben şahsen destek verebilirim. Saldırı yapmak isteyen veregli bilgisi bulunmayanlar bana ulaşsınlar. Hiç uğraşmadan ben gerekli izin ve şifreleri vereyim. Ama emin olun yine başaramayacaksınız.
Msn adresim: [email protected]

Helal olsun yigidim,sen sana yakisanindan fazlasini yapiyorsun bravo....

:tamam:

Saldırı bizim siteye yönelik yapılmamıştır. Saldırı benim sponsoru olduğum Show Tv haber spikeri olan Burçin ŞİMŞEK www.burcinsimsek.com adresine yönelik yapılmıştır. Malesef bizde bundan ufakta olsa payımızı aldık arkadaşlar. Sahibi olduğumuzu sunucumuzda çok kaliteli siteler barınıyor. Bazılarına sponsor bazılarınada arkadaşımız, dostumuz olduğu için yardımda bulunuyoruz. İsteyen istediği zaman saldırılara devam etsin.

huseyın beyın ılgı ve alakası ortadadır zaten kendıne şahsım adına cok tsk

Herkese geçmiş olsun.Birdaha olmaması dilegiyle herkesin emeğine saglık.

Arkadaşlar öncelikle ilgi ve alakanıza teşekkürler. Fakat bu sorunu 20 Ekm 2008, 07:50 tarihinde yaşamıştık. Umarım tekrar yaşanmaz.
Teşekkür ederim.

Ustam harcadığınız emekler için cok tesekurler. :tamam:
siz yönetmeye devem edin biz paylasımlarla sitemızı güzelleştirelim
saygılar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri