önemli

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan taklaci_44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 653

taklaci_44

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
bhkjhukh
Meslek
yok
İlgi Alanı
slm arkadaşlar kuş beslemeyi bırakıyorum :hungur: neden diye sorarsanız şimdiye kadar kaçırdığım kuşun hatti hesabı yok hepinize çok teşekkürler

bu işi zaten böyle böyle öğreniceksin ilk seferde kuş alıştırıcam diye bi kanun yok bildiğin ayar olmayan kuşları gidip alıcaksın disiplinli olucaksın vb gibi bence cabuk yılma derim

taklaci_44' Alıntı:
slm arkadaşlar kuş beslemeyi bırakıyorum :hungur: neden diye sorarsanız şimdiye kadar kaçırdığım kuşun hatti hesabı yok hepinize çok teşekkürler

ÇOK ÇABUK PES ETMİSSİN SABRETSEYDİN BİRAZ NEYSE HAYIRLISI

İYİSİMİ OKULUNA ODAKLAN SONRA TEKRAR DENERSİN

evet bencede okuluma yoğunlaşayım ama tam belli değil bıraktığım 3 yıldır kuş besliyorum 3 kuşum tek alıştı bide angud kuşum var ayağı kırıldı ona ne yapmam lazım

çok erken pes etmiisin kardeşim Malatyalısın 2000 2001 senelerinde Malatyada askerlik yaptım ve Malatya ufak bir şehir tabi benim bulunduğum yere göre ondan da aldığın kuşlar muhtemelen geri gidiyorlardır. aldığın kuşlardan yavru al onları uçur yavrulardan alıştırmaya bak bence, aldığın kuşlar etrafı tanır eder sen alırsın sana alışana kadar eski yerine gider eder ama pes etmek olmaz kardeşim ama kararlıyım bırakıcam dersen saygı duyarım ama 1 2 sene bırakırsın 3.sene yine başlarsın :)

çok çabuk pes etmişsin bende ilk başladığım zaman mardin besliyodum 1 ay kuş kümesde kalıyo kaçıyodu çoğuda bahçeye inemediğinden kaçdı 15 şi buldu sonra baskaya döndüm dönek falan bi zevk alamadım şimdi mardin besliyorum şimdi bence yer ile alakalı olabilir belki yerlerini deiştirmişlerdir her akşam kaçan kuşları düşünüyodum önceden şimdi çayımı yudumlayıp kuşların uçuşunu seyrediyorum bence hemen pes etme

sizde haklısınız pes etmiyecem

Geri