önemli....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan karslı3636
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hakan urun
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Selamun Aleyküm Arkadaşlar Kuşlarım kalite 3 adet kuş kendim yırtıyom uçmak için olmuo damcılar torpiil at yok korkut korkumuyo yani çatı yıkılsa onlar hayla orda kalacak o biçim uçmuyolar anca karga felan korkutursa napim acil çözüm kalite li kuşlar ama

Bence o dama yumurta at oraya birkaç gün içinde saksağan ve kargalar üşüşücektir. Güvercinlerin bir ihtimal korkup uçabiilrler.

alikaya' Alıntı:
Bence o dama yumurta at oraya birkaç gün içinde saksağan ve kargalar üşüşücektir. Güvercinlerin bir ihtimal korkup uçabiilrler.

VALLA ABİ NE YALAN SÖLİM YAPTIM ATTIM KARGA GELDİ AMA YOK KORMUO DİBİNE GELSİN ANCA VURURSA VEYA DİRBEN ÜZERİNDEN GEÇRSE

kardeş sen anca o kuşların ayağına siyah poşet bağla hayvanlara günah yazık ama bizim yan binadaki çocuk kuşların ayağına ince siyah poşet baglıyo kuşlar dama konuyo tekrar kalkıyo anca böle uçar yada sat güzel saatlik bi takım kuş al yada yanına uçan kuşlar al onlar tura girince uçmayanlarıda havaya dik belki onları görüp uçarlar yada git 2 3 mahalleden fırlat anca böyle uçar.

Merhaba

Kuşculuk emek isteyen bişeydir , gördügüm kadarıyla yeni başlıyorsunuz 1 2 haftada hemen ucsun sinek olsun yok herşeyin zamanı yeri vakti var , zaman zaman uçanıda bulur * taklacısınıda bulursun hıslık çalıp torpil atmakla hem kendine hem çevrendekilere , rahatsızlık veriyor aynı zamanda kuşcular camiasını taş atan torpil patladan insanlar olduğunu teşkil ediyorsun senin yerinde olsam kuşları zaman zaman uzaklardan salar , sabah 7 den akşam 7 ye kadar dişarda brakırdım bölelikle karga geçer uçarlar , ürker uçarlar , atmaca görür uçarlar nefesleri açılır oyun çözerler

Selametle kalın iyi geceler ,

karslı3636' Alıntı:
Selamun Aleyküm Arkadaşlar Kuşlarım kalite 3 adet kuş kendim yırtıyom uçmak için olmuo damcılar torpiil at yok korkut korkumuyo yani çatı yıkılsa onlar hayla orda kalacak o biçim uçmuyolar anca karga felan korkutursa napim acil çözüm kalite li kuşlar ama

hepimizin geçmişin de bu konu sorun olmuştur.
1) sabırlı olacaksın
2) aç uçurcaksın. aç ama miğdesı de sırtına yapışacak kadar değil 3-5 buğday tanesi olsun gursagında. :hhh:
3)uçurma saatlerini aynı zaman diliminde yapacaksın.örnek sabah 7 de çıkarıyorsan uçurmaya her gün aynı saatte çıkarıcan.
4)kusun ayağına poşet konduğu dama torpil atma uçmazsa uçmaz ordan kalkar başka dama gecer. Çok sıkışırsa kaçar yere de inmez örseleme hayvanları.
5) ilk önce atan vardır içlerinde onu ayır yada hepsi birden atıyorsa kanatlarına bak tamam mı değil mi tüy demi eksiği var mı varsa bunlarda dama atması için bir sebeptir.Bence ilk önce kuşlarını kişle takip et ilk önce hangisi atıyor onu tespit et ondan sonra onu ayır onsuz uçur. yine aynı Şeyleri yasarlarsan hayvanlarının kanatlarını kontrol et ve çok fazla sıkıştırmadan yerden kaldırmaya çalış...

umarım yardımcı olabilmişimdir.Saygılar :hhh: :hhh: :hhh: :hhh: :hhh:

Geri