ÖNERİLER!!!YENİ BAŞLIYORUM:::

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan JeanLoup
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

JeanLoup

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ErdeM KULA
Meslek
ÖGrenci
İlgi Alanı
Kediler
Herkeze GÜZEL GÜVERCİNLİ GÜNLER
s.a 2 gündür Kümesimi hazırlıyorum 2 güne herşeyiyle tamamlanmış olucak..Fakat İlk defa güvercin beslicem.Çevremdede yok arkadaşlarım herşeyi Kendim araştırıyorum günde 30 site dolaşıyorum okumadıgım kadar okuyorumm..herşeyiyle 0 dan ögreniyiyorum..Sizden istegim İlkönce GÜzel Bir Kümes Nasıl Olmalı Varsa Resmini koyarmısınız Ve yeni Başlayan biri olarak Hangi ırktan başlamalıyım ben aslında Uçuş istemiyorum yani kelebek tarzı kaçırım diye korkuyorumm....LÜTfen yaRDIMCI OLURMUSUNZ::HaTta KUŞ ALABİLRİM çİFTTT.....

herşeyden önce nerde beslıceksın onu sole varsa resmını koy ama herseyden once ılk baslıyorsan mutlaka baska kusuyla başla ;) sitede kümes salma orneklerı var bır ıncele ıstersen.

5 kat terasında beslicem

Yani 5 kat Terasta müsaitmidir Oyuncu taklacı kuş yetiştirmek yoksa yükseklikten dolayı uçuşçu olması dahamı iyi..

Terasta hertür kuş beslenebilir açıkcası şahsımca , kelebek , oyuncu kuşlar [Dönekler, Takacılar(Mardin)] tarzı kuşlar beslenile bilir , ilk defa diyorsanız cok fazla para harcamadan elde edilebilecek saglam kuşları tercih etmelisiniz , buda baska ırkıdır , Bence başlarken baska ve kelebel ırkıyla başlayın zamanla gerisi gelir :)

Öncelikle Selamlar
Terasta beslediğin için arkadaşımız dediği gibi hertürlü kuş beslersin bu aşamada dikkat etmen gereken kesinlikle kümesinin havalandırması olması lazım eğer kapalı bir kümes olursa içerdeki güvercin pislikleri kurumaz ve ortalığa bakteri yayılabilir şimdilik yapman gereken bunlar birde şuna özen göstermeni isterim HER ZAMAN KUŞLARINA MERHAMETLE YAKLAŞ NEYE İHTİYAÇLARINI OLDUĞUNU ANLAMAYA ÇALIŞ
Saygılarımla

Geri