oniki günlük yavru elle beslenip büyürmü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan i.ak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

i.ak

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ilhan ak
Meslek
tıbbi mümessil
İlgi Alanı
Kediler
12 günlük yaru elde mamayla beslenip büyütülebilirmi sizce

Bence büyütülebilir tabi vaktin varsa gererkli özeni gösterebilirsen. Fakat ana babası varsa sen niye büyütmek istiyorsunki birak anası babası büyütsün en iyiside odur zaten.

Merhabalar, Şırıngayla mama hazırlayıp hergun duzenlı olarak yedırırsen buyutebılırsın hemde guzel buur eger vaktın varsa...

bırak annesi babası varsa onlar beslesin ama illaha ben beslicem diyosan bir mamalık alıp palet yem yani civciv yemi yedirebilirsin sulandırarak vermelisin ama

arkadaşlar merhaba benimde 2 yavru baskam var biri yeme düştü benim baktığım hala yem yemi yor ben şırıngayla yediriyorum sizce yedirmeyi kesmelimiyim artık diğerlerine bakarak kendisimi yemeli yoksa azar azarmı kesiyim mamayı

ayhani' Alıntı:
arkadaşlar merhaba benimde 2 yavru baskam var biri yeme düştü benim baktığım hala yem yemi yor ben şırıngayla yediriyorum sizce yedirmeyi kesmelimiyim artık diğerlerine bakarak kendisimi yemeli yoksa azar azarmı kesiyim mamayı

bence sen biraz mamayı azalt acıksın o zaman yem yemeye çalışır... :heyo:

merhaba ilhan abi bence yavru 1 haftalık oldumu sorun yok ben kendim denediğim için biliyorum senin ki 12 günlükse rahatlıkla büyütebilirsin bence şırıngayla vereceğin yemi ayarla mesela ben civciv yemi veriyorum.hergün sabah önce kuşun ağzına biraz su ver sonra yemi iyice suyla karıştır çok ham olmasın nasıl denir çorba gibi olsun sonra kuşa yedir iyice doyunca biraz daha su ver öğlen yine bakıp biraz daha su ver eğer verdiğin yemi eritmişse yine sıkabilirsin ve son olarakta akşam yine doyurup su ver eğer bu şekilde iyi bakarsan kolaylıkla büyütebilirsin.
NOT:benim şırıngam kuşlar için üretilmiş şırıngadır kuşun kursağını tek sıkımda dolduruyor sendeki farklı ise yemin kıvamını sendekine göre ayarlayabilirsin.

ayhani' Alıntı:

yavru bakımında dikkat edilmesi gereken en önemli durum bakımı kesilmesi gereken zamandır. bu zamanı aştığınızda yavru hep sizi bekler ve siz mama vermezseniz aç kalır yem yemeye alışamaz, bu yüzden belli bir zamana geldiğinde bakımı kesip diğerlerinin yanına bırakmak gerek, tabi gözlemi devam ettireceksin, iki ün yemediğinde az az takviye yapmak gerek.

PİLİÇ BESİ YEMİ YANLIŞ ÇÜNKÜ İÇİNDE SAKATAT HATTA BALIK BİLE VAR KURT YAPAR HAYVANA ZARAR VERİR ŞİMDİ ÇIKMAZ SA SONRA ÇIKAR ACISI ONUN YERİNE GÜVERCİN PALET YEMİ OLUR

Geri