0_0Hakan0_0
Üye
- Ad Soyad
- hakaneskici
- Meslek
- Esnaf-Çanta
- İlgi Alanı
- Kediler
Degerli kuşçu dostlarım abilerim kardeşlerim yaşıtlarım sizlere bi konu danışmak istedim
Diğer arkadaşlarımızada yardımcı olabilecegimize eminim önümüzdeki günlerde şuan sordugum
Sorunun çok fazla artıcagını düşünerek bu konuyu gündeme getiriyorum ve şimdiden hepinize
Saygılarımı Ve Sevgilerimi sunuyorum .
Sorum Şu
Malum Önümüz Kış Kışın kuşların pek fazla üşümedigini duymuştum sanırım vucut yapısında pek fazla sinir olmadıgından
dolayı. Fakat Donma riski çok fazla.
1- Kışın Kümesinizde ne gibi önlemler alıyosunuz ?
2- Kulandıgız Yem , Su , Ek Besinde Farklılıklar yapıyomusunuz ? Ne gibi farklılıklar yapıyosunuz ?
3- kumesinizin yalıtımı 4 mevsim şeklındemi ? (yoksa mevsim mevsim farklılıklar gosterirmi)
5-Kışın yavru alımmı azaldıgı duymuştum Bunun için aldıgınız onlemler varmı ?
Şimdiden Teşekkurler arnavutakan
Diğer arkadaşlarımızada yardımcı olabilecegimize eminim önümüzdeki günlerde şuan sordugum
Sorunun çok fazla artıcagını düşünerek bu konuyu gündeme getiriyorum ve şimdiden hepinize
Saygılarımı Ve Sevgilerimi sunuyorum .
Sorum Şu
Malum Önümüz Kış Kışın kuşların pek fazla üşümedigini duymuştum sanırım vucut yapısında pek fazla sinir olmadıgından
dolayı. Fakat Donma riski çok fazla.
1- Kışın Kümesinizde ne gibi önlemler alıyosunuz ?
2- Kulandıgız Yem , Su , Ek Besinde Farklılıklar yapıyomusunuz ? Ne gibi farklılıklar yapıyosunuz ?
3- kumesinizin yalıtımı 4 mevsim şeklındemi ? (yoksa mevsim mevsim farklılıklar gosterirmi)
5-Kışın yavru alımmı azaldıgı duymuştum Bunun için aldıgınız onlemler varmı ?
Şimdiden Teşekkurler arnavutakan