ördegımın gozunde problem var lütfen yardımcı olun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan flavor43
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

flavor43

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
aykut pilir
Meslek
pazarlama
İlgi Alanı
Merhaba benım ordegımın so l gozunde beyaz bir kopuk giib ibşi cıktı goz nezlesı galıba ve ertesı gun dıger gosundede aynı seyı gorunce veterınere gıttım ama bana bır krem soyledı fıyatı 10tl idi bende pahalı geldı almak ıstemedım ve bende su ılac var dedı mveterınere enrocure ½10 enjeksıyonluk cozeltı bu ılac vardı bende onu gozune gunde 1 defa sık dedı 3 defa sıktım yanı 3 gundur fayda yook 3.gun bugun sol gosunde kızarıklık var hayvanın ve tıksınmede gorulmeye basladı acaba o kremı alsammı ne onerrsınız nasıl iyileştırebılırım

sulanma olur ördeklerde olması biraz zordur ama iyi bakıldığı sürede geçeçeğini umuyorum gözünün etrafını bezle silip bira ka gün içerde temiz bakmanızı öneririm

ÖRDEĞİN GÖZÜNÜ FOTO ÇEKİP YÜKLERMİSİNİZ..

Benimde 4 ördeğim var gecen yaz benimde başıma geldi ama 1 gözünde olmuştu. Terramicyn merhem 2-3 gün kullandım o günden beri şükür başıma gelmedi. Terramicyn merhemi eczaneden bulabilirsin fiyatını tam bilmiyorum ama çok pahalı bişey değil.

arkdaslar birazdan veterınere tekrar gidecegım sol gozunde kızarma var hayvan zor acıyor gozunu bu gozlerının hemen onundekı galıba odem oluyormus ınternetten yaptııgım arastırmalara gore resımlerını cektımde nasıl yuklenıyor ama sımdı deneyecegım yuklemeyı oldmu acaba tıkladıgınızda yenı sayfada acıyor dımı ?
http://c1302.hizliresim.com/16/l/k7gth.jpg

r1_primo' Alıntı:
Benimde 4 ördeğim var gecen yaz benimde başıma geldi ama 1 gözünde olmuştu. Terramicyn merhem 2-3 gün kullandım o günden beri şükür başıma gelmedi. Terramicyn merhemi eczaneden bulabilirsin fiyatını tam bilmiyorum ama çok pahalı bişey değil.

kardesım dedıgın merhemı aldım eczaneden biraz once ıkı gosunede surdum eczanecı sabah aksam surebılrısın dedı sabah aksam surucem cok tesekkur ederım ıns ordegım duzelır gozlerı sool gozu gercekten cok kotu durumda zor acıyor gozunu odem yuzunden inş krem ıse yarar

[email protected]' Alıntı:

kardesımbu ılac bendede var ama usutmede kullanılıor bunu gosune sıktım ben olmadı ve arkdasımızın dedıgı Terramicyn merhemden aldım bugun sabah ve aksam ıkı gosunede surdum ıns faydası olur

flavor43' Alıntı:

kardesımbu ılac bendede var ama usutmede kullanılıor bunu gosune sıktım ben olmadı ve arkdasımızın dedıgı Terramicyn merhemden aldım bugun sabah ve aksam ıkı gosunede surdum ıns faydası olur
:haha: BU İLACI GÖZE SÜRMÜYORUZ..YUTTURUYORUZ.. :haha: :slm:

2 gr suyu katılıor 1 litrelık kapa atılıor ıcırılıor amaa veterıner bana gosunede sıkabılrısın bu ılacı cogu ılac hem sıkmaay hem ıcmeye yaraıor dedı :)

HEM GÖZÜNE SÜR HEM İÇİR VET DE SÖYLEMİŞ..FLOKSASIN TEDAVİSİ İÇİN GEREKLİ OLAN MUCIZEVİ BİR İLAÇ ARAMANA GEREK YOK 10 GÜN TEDAVİ SÜRESİ..

BİRAZ SABIRLI OLSAN İYİLEŞTİĞİNİ GÖRECEKSİN..

flavor43' Alıntı:
r1_primo' Alıntı:

kardesım dedıgın merhemı aldım eczaneden biraz once ıkı gosunede surdum eczanecı sabah aksam surebılrısın dedı sabah aksam surucem cok tesekkur ederım ıns ordegım duzelır gozlerı sool gozu gercekten cok kotu durumda zor acıyor gozunu odem yuzunden inş krem ıse yarar
İnş. kısa sürede iyleşir resimlerede baktım ördeğin dişi galiba. Eğer erkek varsa bi kaç gün ayırmakta iyi gelir ördekler çok fazla çiftleşiyor buda dişileri strese sokar çok fazla yumurta yapmasıda ayaklarını geçici felç eder. Aslında dişiler erkeklere göre daha hassas şuan bendeki dişi yaklaşık 1 senedir tüyden çıkamıyor devamlı yazlı kışlı tüy dökük çıkarıyor.

Bide yavuzları varsa sularını çok sık tazelemeni öneririm. Buda benim erkek ördek.
http://c1302.hizliresim.com/16/l/k7wwh.jpg

r1_primo' Alıntı:
flavor43' Alıntı:
r1_primo' Alıntı:

İnş. kısa sürede iyleşir resimlerede baktım ördeğin dişi galiba. Eğer erkek varsa bi kaç gün ayırmakta iyi gelir ördekler çok fazla çiftleşiyor buda dişileri strese sokar çok fazla yumurta yapmasıda ayaklarını geçici felç eder. Aslında dişiler erkeklere göre daha hassas şuan bendeki dişi yaklaşık 1 senedir tüyden çıkamıyor devamlı yazlı kışlı tüy dökük çıkarıyor.

Bide yavuzları varsa sularını çok sık tazelemeni öneririm. Buda benim erkek ördek.
http://c1302.hizliresim.com/16/l/k7wwh.jpg

yavuzları derken ? :) valla 2 ordek var bu resımlerını attgım yanı gosunde problem olan ordek erkek giibi onun sesı cıkıor dıer ordegın sesı kısık cıkıyor kısık olan dişi dıe dusunuorum ben bu erkek olması gerek benımkıler hiç yumurtlamadı daha yenıler cunku yyazın sonlarına dogru aldım ben oları

Geri