orik bangosu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan leventcanbey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
pacalidonekler.tr.gg
İlgi Alanı
Seçiniz
arkadaşlar ben yuksek ucucu orik bangosu edinmek istiyorum
bu konuda bana yardımlarınızı bekliyorum

bursa da ki kuş pazarına çık.pazara merdivenle çıkılan bölgenin oradaki yemcinin karşısında kafesden yer var oraya arasıra sırf düşüyor o sırflarda origler gibi havada bekliyorlar origler iniyor aşağı. yada polis eyüp adında birisi var ondan sırp yüksek uçucuları var gecen sene tanesi 15 tl den almıstık 1-2 tane ondan ama numarası yok.

Arkadaşlar, konu dışı belki ama Bursa da kuş pazarı ne günler kuruluyor? Ve nerede?
Konu hakkında bilgisi olan yazabilir mi?

Teşekkürler!

kuş pazarı pazar günleri kuruluyor. atıcıalr yüzme havuzunun biraz üstünde kalıyor. eğer üst tarafdan gelicek olanalr varsada onu tam bılmıyorum ama bursaraylada gelip bi 100-200 m yurudummu pazar alanına gelebilirler . kent meydanından hipotdum arabasıan binip söföre sorarsanız sizi indırır ama 300m kadar yürümeniz gerekir oraya yakın minübüs geciyor ama adını şuan hatırlamıyorum .

Teşekkür ederim bilgiler için. Aslen Ankaradayım ama sırf gezmek-görmek için bir hafta sonu gelmek istiyorum. Malum Ankarada pazar kurulmuyor. Üstelik Bursa zannediyorum. Her türden kuşun pazara geldiği nadir yerlerden. İnşallah en kısa zamanda bir vakit bulduğumda, kış gelmeden bir gezmek istiyorum.

Selamlar.

süs kuşu kelebek mardin bango türleri dönen kuşlar saya dönek palaı macır selanıgii falan filan cok ceşit var şuan piyasa düşük eğer imkanınız varsa bu fırsatı değerlendirin ama bircok kişi veba hastalıgından nasibin ialmış. aldıgınız kuşları 1-2 hafta gözeteim altında tutarsanız sizin kuşlarınıza herhangi bir hastalık gecmesini önlersiniz.

Bilgiler için treşekkürler. Yaz çıkışı uygun olur aslında her zaman yeni yavrular falan çoğalır kuşlar. Birde üretim dönemi bittiği için fazla kuşlar elden çıkartılır. İndian Funtail gördünüzmü acaba hiç? Fiyatları konusunda yaklaşık bir fiyat bilginiz varmıdır?

Dediğiniz gibi hastalık konusu çok can sıkıyor! İnşallah kimsenin kümesine hastalık uğramaz!

Selamlar.

o türün ismini de daha yeni sizden duyuyorum ama görmüşlüğüm var gibi ama başka bir ırkta olabilir yada o ırkla kırılma bir ırkta olabilir. o ırka benzer sepetler var ama bu sepet olmadıgı kesin bulgar kuşlarını andırıyor hafif. ama nadiren çıkar böyle güzel kuşlar. süs kuşları satanlar var pazarın girisinde onlara sorarsanız ellerinde belki vardır o ırkdan.

pardon ama ankaraya ne zmn gelyor nerde bende gitmek istiyorum da en azından 3 5 kuş alırım

Geri