ORJİNAL BEYAZ TAKIM ADANA VEYA POSTA ARIYORUM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alp66
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

alp66

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Alparslan Yalçın
Meslek
memur
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar uygun fiyatlı düz beyaz renkli(kırma olmayacak) adana veya posta takım arıyorum 0505 7723739

ismail güleç' Alıntı:
alp arkadaşım bunları ne maksatla aradığını yazarmısın?
ismail kardeş , bahçeme yeni bir kümes daha kurdum ve bu kümese de bizim ankara da çıplak veya genel adıyla gut olarak isimlendirdiğimiz kuşlardan türünün hoşuma gidenlerini koymak istiyorum, tabi altlarına diğer kuşlarımın yumurtalarını çekmek maksadıyla

beyaz postaları bulabilirsin fakat süt beyaz adana çok zor bulursun. Ayrıca adanalar hem yavrulara iyi bakamaz hemde uçurma işi diğerlerinden farklı ve uğraş gerektirir. Bence sen postalarla bu işe devam et. Saygılarımla.

Eger beklerim dersen Alp ben sana gelirken beyazli,grili postali getiririm...

teşekkür ederim Tahir bey, postalar da sizinle tanışmakta güzel olur.
Saygılarımla

Tamam insallah !
Bir aksilik cikmazsa,Eylülün 22 sinde ordayim gelirkende istedigin sekilde postali getiririm,sayet dersen ki renk önemli degil sadece yavru baksinlar onlardanda bulabilirim.

Sen nasil istersen arkadasim,benim istedigim ise elimiz bos gelmiyelim...

ALLAHA EMANET OL.

............................................................................................................................................

Senin bas ucunda tas,benim gözümde yas
Sen borcunu ödedin,sira bende reis...

* BOZOGLU *

Teşekkür ederim, inşallah görüşmek üzere, atla deve değil posta bulucam diye kendini sıkıntıya sokma abi, ben orjinal birşey bulabilirsem diye ilan vermiştim, ayrıca elin boşmuş doluymuş ....
Hepimizin maksadı muhabbet ve dostluk, Allah izin verirse uçurucağın nacizane bir yavru hediyem olur, tabi kabul edersen...
Saygılar Allaha Emanet

Dostluk budur

Bas tacisin,sagolasin.

En kisa zamanda görüsmek üzere...

selamlar arkadaşlar dostluk budur ikinizede şahsım adına teşekkür ederim saygılarımla

selamlar ya alp arkadaşımızla tanışıyoruz kusura bakmasın kuşlaın sözünü verdik inşaallah tanıyamadım özür.kavacıktan mahmut

Geri