Orjinal Çakal Güvercini arıyorum!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haltbar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

haltbar

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Osman Uğur KORKMAZ
Meslek
Ticaret
İlgi Alanı
Nesli nerdeyse tükenmekte olan ve adı nerdeyse unutulmuş olan Çakal güvercinine hizmet etmek istiyorum, takım olarak Orjinal Çakal güvercinleri aramaktayım. yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla
Osman Uğur KORKMAZ

OSMAN; KIRMIZI,SARI,SİYAH,BEYAZ GİBİ REKLERİ VAR SANIRIM.SEN HANGİ RENK BESLEMEK İSTİYORSUN.YAZ İSTERSEN.(ÇAKAL DAN KASTIN FİLİBE / TRAKYA MAKARACISI HERHALDE )

KASTETTİĞİN ONLARSA , NESLİ FALAN TÜKENDİĞİ YOK BENCE..ORTALIKTA DOLU..BURSA DA ÇOK SIK GÖRÜYORUM. :slm: RESİMDEKİ GİBİ KIRMIZILAR 10-15 TL YE GÖRÜYORUM SEVGİLERİMLE OSMAN

Ekli dosyalar

• DSCI0331.webp
    DSCI0331.webp
    1.6 MB · Görüntüleme: 1,564
Abi saygılar,

Valla işin aslı ben İstanbul'da fazla rastlamıyorum Edirnekapı kuş pazarınada çok iyi çakallar gelmiyor. Abi yanlış sakın anlama öğretmek gibi olmasın ama bizim Kocamustafapaşa eski meşhur çakalcıların semtidir.

Valla günümüzde nedendir bilinmez sarı ve kırmızı çakallarada bursa dedikleri acı ve üzücü bir gerçektir. Ve bu neslin nasıl tükendiğinden kastım bu nacizane makaracı ÇAkal güvercinin Bursa oynar güvercini adı altına girerek kendini kaybetmiş olmasıdır.

Çakal Güvercinine örnek resim, Bu kuş kesinlikle Bursa değildir!!! (Türker abi sakın alınma lütfen)
REsim alıntıdır

Uploaded with ImageShack.us

OSMANCIM ; ÖRNEK RESMİN TABİİKİ BURSA OYNAR GÜVERCİNİ DEĞİL.BİZ BURADA GENEL OLARAK ''FİLİBE'' DİYORUZ.

BUNLARDAN BURSA PAZARINDA BOLCA GÖRMEKTEYİM.DÜZ KIRMIZI VE KIRMIZI KANATLARI DA MEVCUT.

SEVGİLERİMLE. GÖNLÜNCE OLSUN.

[email protected]' Alıntı:
OSMANCIM ; ÖRNEK RESMİN TABİİKİ BURSA OYNAR GÜVERCİNİ DEĞİL.BİZ BURADA GENEL OLARAK ''FİLİBE'' DİYORUZ.

BUNLARDAN BURSA PAZARINDA BOLCA GÖRMEKTEYİM.DÜZ KIRMIZI VE KIRMIZI KANATLARI DA MEVCUT.

SEVGİLERİMLE. GÖNLÜNCE OLSUN.

Saol abim teşekkür ederim saygılar

Geri