Korsalı
Üye
- Ad Soyad
- Hakan TURGUT
- Meslek
- Elektronik/Bilgisayar
- İlgi Alanı
- Balıklar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
göksal balcı' Alıntı:MAAŞALLAH :tamam: kuşlar bir içim su ,inşallah oyunlarıda senin için iyidir kaplama bozkirlilerine bayıldım,paçasızlara yavru içinmi uçum içinmi bakıyorsun herşey gönlünce olsun :slm:
yalovaguvercin' Alıntı:Merhabalar;
Bunlarda orjinal REAL MARDİNLER...
(lütfen aşağıdaki linki tıklayınız) teşekkürler.... :evet:
http://site.mynet.com/zekibaran1968/
Korsalı' Alıntı:yalovaguvercin' Alıntı:Merhabalar;
Bunlarda orjinal REAL MARDİNLER...
(lütfen aşağıdaki linki tıklayınız) teşekkürler.... :evet:
http://site.mynet.com/zekibaran1968/
Merhabalar,
Şampiyon denilen kuşlar resımden gordugum kadarıyla mardin oyun kuşunun görsel olarak özelliklerini taşıyor izlemediğim oyunları hakkında yorum yapamam, sitedeki diger kuşlar mirolar,çakmaklılar,mermeriler kostum kuşları oyun yapmıyormu yapıyor istenilen oyunu yapmaz ama en azından benım ıstedıgım oyunu genelde yerli kuşlarla kırıp oyun kuşu cıkartılıyor dıger bır husus her yorenın kendıne gore yarıs özellikleri ve maddelerı var bu kuslar hangı kategorıde yarıs bırıncılıgı almış ? taban taklası , fişek uzunlugu ,takla araları boşlukları,takla sayısı, kapanma mesafesi,kanat açmışmı ? bunlar baslıca ozellıklerden kısa mesafeden kapanıp 1 metre cekıp oldugu yerde takla atan yada fıseklerde dık yerıne yatay ucak gıbı cıkan kuş benım gozumde sıfır dır
Yanlış anlaşılma olmasın kuşları yada kuşlarınızı kötülemek gıbı bır derdım yok herkezın besledıgı kus kendıne guzel
1 tane kuş ucurmak da onemlı degıldır onun devamını getırmek onemlı aynı yumurta ıkızı bıle farklı oluyor bırı cok guzel oynar dıgerı hıc bısey yapmazz bunun gıbı idda eden şampiyon kuş çok
En guzelı BALIK TAVADA KUŞ HAVADA nekadar konussak boş :slm:
erdekli_krallar' Alıntı:Maşallah Hakan arkadaşım kuşların güzel güle güle besle nicte dikkatimi geçti İstanbulda olan kökeni Urfaya dayanan korsalılarla varmı alakası miroya benzeyen kuşlarla
Selam hakan arkadaşım miroya benzer derken koyu miski oldukları için normal miskilerden ayrı bir renk oldukları için dedim dedim bende gültepeden bilirim o kuşları seri hırslı kuşlar ama kökenlerinin urfa oldugu anlatılmıştı ozaman ben öyle hatırlıyorum tabiki besleyen sizsiniz bilgileriniz daha dogrudurKorsalı' Alıntı:erdekli_krallar' Alıntı:Maşallah Hakan arkadaşım kuşların güzel güle güle besle nicte dikkatimi geçti İstanbulda olan kökeni Urfaya dayanan korsalılarla varmı alakası miroya benzeyen kuşlarla
Ben kendımı bıldım bılelı kuşlar bızde ve renklerı degısmedı asıl kuşları bu zamana kadar getıren babamdır kuşların ismi bu kuşları besleyen kısının soyadı oldugu ıcın kuşların ısmıde bu sekılde kalmıstır,kuşlarıda urfadan değil mardinden geldiğini biliyorum,Renkler tam olarak mıro degıl 7. resımde erkek mıskı var kanatlar ustlerı koyu ayaklar kısa kafalar gumus kaplama renklerı bu sekılde gecmıse bakılırsa mırolar dan gelme kuşlar 3.resımdekı yavruda zaten bunu dogruluyor.
İyi dilekleriniz için ayrıca teşekkür ederim
Saygılar
Korsalı' Alıntı:Yanlış anlatılmış olabilir Kuşlar mardin kızıltepeden geldı
İstanbul Gültepe de yerimiz gültepede kimi tanıyorsunuz merak etdim şimdi
erdekli_krallar' Alıntı:Korsalı' Alıntı:Yanlış anlatılmış olabilir Kuşlar mardin kızıltepeden geldı
İstanbul Gültepe de yerimiz gültepede kimi tanıyorsunuz merak etdim şimdi
Şeref abi var şuan erdekte evi var dernegede gelmiştim çok önceleri Erdek derseniz dernekte çok tanıyan vardır burdan çok abi misafiriniz olmuştur orda
Recep ALDEMİR' Alıntı:KARDEŞ KUŞLAR GUZEL ÇAKMAKLI KUŞLAR MUSUL KIRMASIMI ACABA ALLAH BOL YAVRULAR NASİP ETSİN