orjinal miro veya oyun kuşları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alp66
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

alp66

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Alparslan Yalçın
Meslek
memur
İlgi Alanı
Kediler
elimde çok miktarda bulunan mirolar veya izlettirebileceğim oyun kuşlarımdan kümes darlığı sebebiyle satmak veya rott yavru ile takaslamak istiyorum 0505 7723739

S.A Alp arkadasim...

Eger eylülülün 22 sine kadar satamazsan insallah gelir bakarim,rot konusundada yardimci olurum.Sana diger acmis oldugun konuda cevap yazmistim Eskisehire beklerim diye gene söylüyorum eger vaktin olursa beklerim hemde rotlar ve amerikan mastiflerimizi görmüs olursun .Sana hayirli ve bol müsteriler.

ALLAHA EMANET OL...

Evet kurban is icabi.

Tahir Kemal Bozoglu' Alıntı:
S.A Alp arkadasim...

Eger eylülülün 22 sine kadar satamazsan insallah gelir bakarim,rot konusundada yardimci olurum.Sana diger acmis oldugun konuda cevap yazmistim Eskisehire beklerim diye gene söylüyorum eger vaktin olursa beklerim hemde rotlar ve amerikan mastiflerimizi görmüs olursun .Sana hayirli ve bol müsteriler.

ALLAHA EMANET OL...
tahir bey ,kuşlar satılsada satılmasada dediğiniz tarihte mutlaka beklerim,müsait olduğunuzda Eskişehire gelip sizinle tanışmayı bende isterim,ayrıca dediğim gibi iyi bir dişi yavru rott arıyorum bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim,
HAYIRLI GÜNLER, SAYGILAR

Alana,satana hayırlı olsun,maşallah güzel kuşlar.

Alana satana hayırlı olsun. Sevgili arkadaşlar bu rott dediğiniz ne oluyor?

rot : motorlu tasıtlarda direksiyonla tekerlek arasındaki baglantıyı sagalayan demir cubuk
he bide Rottweiler cinsi köpek var buda OLABİLİR
rottweiller-oyuncak-2.jpg

rottweiler.jpg

root admin gibi bişey herhalde ( kök)demek ingilizce bir kelime
ayriyetten serverlarda en yuksek yetkili kişiye denilir root ben 7 yıl yaptımda

Geri