Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selamlar gökay eger marangoza özel yaptıracaksan bence internetten bir kaç daha güzel ve kaliteli tamizligi kolay olan yuvalık resimleri indir onlardan yaptır derim biraz daha pahalı olur ama daha mükemmel olur. eger imkanın varsa maddi yönden öyle yaptır derim.
Selamlar KENAN abinin koymuş olduğu resimdeki yuvalıklar daha hoş duruyor ve sanırsam temizlemesi kolay olur siz daha iyi bilirsiniz tabi ama bana kalırsa ben Kenan abinin yoladıklarından birini yapardm
benim kümesimde her çiftin yeri ayrı ayrı.. ebatlar, genişlik 60 derinlik 70 boy 55 cm gayet rahat kimse kimseyi rahatsız etmiyor ve yavrular sağlıklı büyüyor.. selamlar..
bu resimdekilerden bende 2lisi var balkonda çok koku yapıyor bunlardan yaptırıcam diyen arkadaşa tavsiyem telli dölümüde kapı gibi kapattırın istediginiz zaman açarsınız yanlara delik açtırın ve pc vanı alın her göz için 1 tane fanı delige vidalayın kötü kokuyu çeksin ve zaten en başta balkonda tavsiye etmiyorum çok kötü koku ve sinek yapıyor