ornitab hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gecko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K

gecko

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hakan adak
Meslek
kasiyer
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar bugün istanbul edirnekapı pazarından ornitab hap aldım 5.ytl...

bana göz nezlesi ve burun akıntısına ve solunuma iyi gelecgini sölediler..dogrumudurr

evet doğrudur ekstradan kıklamayada iyi geliyor

Salyalı sümüklü kuşlarınıza , tık tık öksüren kuşlarınıza üst solunum yolu rahatsızlığı geçiren kuşlarınıza kulanabilirsiniz .. İyi bir ilaçtır... selamlar.ŞEREF

özellikle bango besleyenler kullanır bildiğim kadarıyla göz sulanmalarına karsı çok etkili

göz sulanmalarina karşı tetra 250 lik öneririm ilaçın tozunu göz üzerine döktugunuzde 2 gun üzerinde düzeliyor,

ornitap a gelince hırıltı agız salya felan bunlara çok iyi gelmektedir ilk gun kuşa 2 tane uyguluyorsun 2 gün ise birtane sonra bişeyi kalmıyor kuşun

bu ilac bana lazım bir koli falan eğer gönderecek biri varsa cevap yazsın fiyatta anlaşırız adıyamandayım burda bulunmuyor yada nerden temin edebilirim lütfen cevap yazın

Palet yem kuşlarda sümük ve balgam yapıyor, ornitap tablet veya ornimix toz sularına kullanabilirsiniz.ORNI TAB ,Hollanda malı pantex firması üretiyor.Parekende fiyatı 4 liradır.

ORNİTAB KULLANLIR AMA EKONOMİK OLARAK CİPRO ADINDA ANTİBİYOTİĞİ 4 E BÖLEREK KUŞUN AĞZINA ATIP YUTTURUN,EĞER POMPALI BAYTRİL BULABİLİRSENİZ ONU DA KUŞUN AĞZINA SIKABİLİRSİNİZ,1 SEFER
CİPRO YU ECZANEDEN ALABİLİRSİNİZ,İYİLEŞENE KADAR KULLANABİLİRSİNİZ
SAYGILAR
ZEKİ

Geri