ornitap hapı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ersinsars
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 23K

ersinsars

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ersin sarsilmaz
Meslek
otomotiv
İlgi Alanı
Kediler
arkadaslar bu ornıtap hapının faydaları ve gorevi tam olarak nedır kusların uzerınde yoksa sadece yavrulara mı vereyımmmmm

ORNİTAB - TABLET
ORNİTOSİS HASTALIĞI BELİRTİLERİ; SOLUNUM YOLU,GÖZ,HIÇKIRIK,BALGAM
TEDAVİ SÜRESİNCE MİNERAL VERİLMEZ
KULLANIMI:1.GÜN 2 TANE 2-3-4.GÜN 1 ER TANE VERİLİR

alıntıdır..
Umarım işine yarar bilgiler

bu haplardan bende kullanmayı düşünüyorum

ornitap tableti tek kuş için kullanacaksan sinan kardeşimizin dediği gibi aynen uygula hiç bişey kalmaz. Eğer toplu kuşlarda uygulayacaksan bunun toz hali olanı Ornimix i kullanman gerekir 1 paket 2lt suya uyguluyorsun .

Çok faydalı bir ilaç bende kullanıyorum ve tavsiye ediyorum....Bakıyorum kuşun biri kıhlamaya, hapşırmaya başlıyor hemen bir tane veriyorum ağzına ertesi gün gözle görülür oranda iyileştiriyor.

Saygılar

arkadaşlar ornitapı ben de kullanıyorum..kesinlikle tavsiye ediyorum...yürümekten aciz kuşumu dahi bu ilaç sapasağlam yaptı...

Her hangi bir hastalığı olamayan 1-2 aylık yavrulara yada anaçlara bu ilaçtan bir adet vermenin bir sakıncası varmıdır acaba?

Bu hapı nerden bulabiliriz arkadaşlar? fiyatı ne kadardır?

merhaba,
biz Ankara'da temin edebiliyoruz.Ben toz olanını ornimixi kullandım, tüm kümesde kullanıldığı için daha etkili tavsiye ederim.Ama fiyatını bilmiyorum çünki kullanalı epey oldu.Aldığım arakadaşın telefonunu yazıyorum.5077195950

0cbda08f2acd0648c315331d0586f55b_1303130727.jpg

Ornimix​

Güvercinlerimizin solunum, akciğerleriyle ilgili hapşırma, kıhlama, göz nezlesi, sümük, balgam gibi tüm sorunlarının giderilmesi ve korunması içindir.

Bu tür şikayetler en sık rastlanandır. Havadan kümese bulaştığı için sık görülür ancak erken önlem alınırsa bulaşması engellenir.

Tedavisi kolaydır ancak kümeste dikkat ve gözlem gerektirir. Erken teşhis ve tedavi edilemezse kronikleşir, güvercin taşıyıcı kalacağından maalesef imha edilmesi gerekecektir.

İnsana da bulaşabilen bu mikrop bizlerde kuru öksürük yapar. Tedavi ve korunması Ornimix ile kısa ve kesindir.

Kullanım şekli ve dozu: ORNIMIX uygulamadan önce kümesten tüm kalsiyum kaynaklarını (Grit, mineral, taş) kaldırınız.
Kalsiyum Ornimixin etkisini azaltır.

Poşetin tamamını 2 litre içme sularına karıştırınız. Korunma amaçlı herhangi bir belirti olduğunda 1 gün. Tedavi amaçlı 2-4 gün üst üste.

Tek kuşa yarım çay kaşığı (darı büyüklüğünde) Not: Beraberinde solunum destekleyici sky-vit kullanınız.

----------

14455d60f49bd3f711f0e83c48f5ac98_1303450351.jpg

Orni-Tab

Kullanım amacı: Ornimix ile aynı etken maddeye sahip tablet şeklinde bir ilaçtır. (100 tablet) Solunum yolları problemleri, hırıltı, göz sulanması, gözde kızarıklık için uygulanmaktadır.

Dozu ve kullanılışı: İlk gün 2 tablet, sonraki 3 gün ise 1' er tablet kullanılır.

Uyarı: Tedavi sırasında kum, mineraller ve kalsiyum gibi ürünler vermeyin.

----------
images

Ornimix W.S.P

Ornimix W.S.P toz . Yukarıdaki ilaçlarla aynı etkenlerde. Ancak bu ölçek ölçek kullanılıyor.

Kullanımı: 5gün boyunca birer ölçek verilir. Kullanım süresince mineral v.b verilmez.

DOKSİSİKLİN , OKSİTETRASİKLİN , TETRASİKLİN... ANTİBİYOTİK OLUP 1,2 GÜN KULLANILIP GEÇTİ DİYEREK İLACI KULLANMAYI BIRAKMAK DOĞRUMUDUR.*

minimum 15 gün kulanılması doğru olan değilmidir.?

Bu orni-tab kabarmaya ve burundaki hafif sümüksü yapıyada iyi geliyormu? Birde fiyatı nedir?

EVET uNıTS ;

ORNI-TAB BULAŞICI NEZLE İÇİN KULLANILIR. DOXISİKLIN İÇERİKLİDİR.

ANTİBİYOTİKTİR. PREBİYOTİK İLE DESTEKLENMELİDİR. 40 GÜN SONRA TEKRAR AYNI İLAÇ KULLANILMALIDIR.

TEDAVİ SÜRECİNDE KUŞLAR DİŞARI SALINMAZ.TAŞ YEMEMESİ İÇİN. HAVALANDIRMA ,SULUK KİRLİLİĞİ TETİKLEYİCİDİR.

YAZMIŞ OLDUKLARIM YETERLİ BİLGİ OLMADIĞINDAN ,EKSİKTİR.

lütfen , GÜVERCİN HASTALIKLARI VE İLAÇLARI BAŞLIĞA BKNZ.( bakteri ve virüs hastalıklar bölümündedir.)

ornımıx ın fiyatını bilmiyorum ama ornıtap 1 tableti yani 10 hap 5 liraya alıorum ben kuşpazarında var bu ilaç edirnekapıda bazı mezatlarda ve kuş evlerinde de satılıo

Geri