OSB LEVHA Hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Pessimiste
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Pessimiste

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Muzaffer Kurtuluş
Meslek
Grafik Tasarımcı
İlgi Alanı
Kediler
Merhabalar,
Yeni bir kümes yapıyorum. Folluklar en ucuz ve dayanıklı malzeme olduğundan OSB levhadan olacak. ( Benim bildiğim en ucuz. Daha uygun bişiler varsa öneri alabilirim. )
İstanbul' da çıkma OSB levha satan bir yer var mı?
Eyüp civarında var demiştiler fakat bulamadım.
Bilen var mıdır? En uygun nereden temin edebiliriz ?

Canım kardeşim İstanbul koca bir şehir neresinde oturuyorsun bilmiyorum Eyüp _ Pazariçi piyerloti tarafına doğru giderken bayırı çıkarçıkmaz piyerlotiye sapmadan sol kolda kocaman tahta deposu gözüne çarpacaktır selamlarımla.

Ahmet amcacIm saygilar. tarabyada oturuyorum. Bu Osbyi bulabilirim dimi orada? Kilo isi satildigini soylediler. Bir bilgin var mi acaba?

Canım kardeşim kilo ile satılıyor ve hatta benim arkadaşım sen yapacağın kümesin ölçülerini sağlıklı bir şekilde al bir kağıda güzelce çıkar orada 5-5 , 5-10 da mevcut istediğin şekilde kestirmene yardımcı olurum araban var ise gelip beni alırsın beraber gideriz tel vermek yasak olduğu için site yöeticilerinden tel al buluşup yardımcı olurum bilgisayarın başındayım selamlar.

kardeşim kilo ile değil hiç duymadım tabaka şeklinde satılır tabakasıda 122cm genişlik 244 cm uzunluktur sıfır tabaka fiyatlarıda satıcıdan satıcıya 3 5 tl oynar 25 tl ve 35 tl diyim ben sana en fazla 35 olur orman ürünleri satan heryerden bulabılırsın hatta bauhaus tada bulabilirsin hatta istediğin ölçüyüde kesiyolar diye biliyorum ben 4 levent sanayi mah. oturuyorum bulamazsanda buralardan yardımcı olurum sana kolay gelsin

Yakup bey sagolun. Dediginiz gibi evet biliyorum. Fakat bir abim bunlar cikma oldugu icin kilo isi satiyor dedi o yuzden bende asli astarini sorayim dedim. Plakasi 30 tl bile olsa aklimda ki folluklar icin bir kumes 300 lira tutmakta onu biraz dusurmeye bakiyordum sadece.

osb den sadece folluk yapacaksan sıfır al aldığın yerde kestirirsin ha buyuk plaka istiyorsan inşaat yıkıcılarının malzeme sattığı hurdacılar var burda sökülen evdeki, döşeme tahtası ,kapı ,pencere, tel örgü vb. şeyler bulabilirsin.Bazen bu tür yerlere makina taşımasında kullanılan hazır kümes gibi panel plakalar düşüyor, sadece kapısı eksik.

Tesekkur ettim Gokay abi.

ben ılk defa duydum öğrenmiş oldum inşallah işine yara bişiler bulursun kolay gelsin

Konuya yazmayı unutmuşum. Ahmet abinin bahsetmiş olduğu depodan aldım Su kontralarından. Onlar ile yaptım follukları. Kilo işi satıyorlar dediğim gibi.

Canım kardeşim kümesini hala bitiremedin mi? Bir fotoğrafını sitemize gönderebilir isen arkadaşlarımız da bilgi sahibi olmuş olur saygılarımla.

Abi sana bi özel mesaj yolladım. Bakarsan oradan konuşalım :)

Geri