oturdugum yer mahalle arası ve dar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muro9078
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

muro9078

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ömer berke
Meslek
ögrenci
İlgi Alanı
Eklem Bacaklılar
kuşlar uçmada sorun yaşarmı

Canım kardeşim sanal alemde yazışıyorsun devamlı konu açacağına konularını biriktir hastalık,bakım ,üreme vs birçok konuda sitemizde aynısı olmasada benzer konularda yazılar var araştırma alışkanlığını biraz geliştirebilirsen olayları daha çabuk kavrar ve öğrenirsin biraz da yazıp büyüklerinden öğrenirsin yerin ile ilgili olarakta görselliğe yönel yani kaba tabirle resim gönderki yorum yapıp yazabilsinler daha iyi olur ( Kümesin balkonda mı? yerde mi ? terasta mı? ) bunlar önemli düz uçuçu kuş besliyorsun öyle anladım bunları hep açıkla ki ona göre yazarlar selamlar.

abicim forumda yeniyim kusura bakma yavaş yavaş ögrenicem kuşlar düz kuş biri mavi erkek
yer kümesi

düz uçucu ve dalıcı ırklar beslemen daha mantıklı olur bende seninle aynı durumdayım iki apartman arasına ufak bi kümes yapiyorum düz ucan ve dalıcı ırklar taklacılar kanat seslerinden dolayı hem komsularınla aranı acabilir.. dalıcı ırklar daha makbul olur

peki yuvayı bulamama gibi bir durum olurmu mahalle arası ya ondan

yapacagın kümesinin yada yaptıysan bilmiyorum tamamen sprey boyayla beyaza boya kuşların kümesin çatısında 1 2 gün yemle orada takilsinlar yani ama muhakkat başlarında dur. yanı uzaktan baktıgında kümesin yeri belli olsun hiç bir şekilde acele etme kuşlarınin ürkekliği geçsin dışarıyı tanısınlar ve en önemlisi kuşları sakın sıkıştırma uçmaları için sabir et güzel olsun.

anladım evet biraz ürkeklik var dediginz gibi erkek kuş bana gaga atıyor

tamin ettiğim gibi kuşları eline alip sevmek istiyorsun sanırım yada elinden yem yedirmye çalişiyorsun sana alişmalari biraz zaman alabilir. kümesin kapısını açtıgında biraz uzaktan izlersen hem onlar ürkütmemiş hemde aliştirmiş olursun

aynnen çok iyi anlamışssın aynı onları yapmak isitoyrum bügün 4.gün bügün 2 tane daha alıcam galiba ama düz uçuçu nezaaman bana alışır ama sanki bugün birazdaha rahatlar

Geri