karataş32
Üye
- Ad Soyad
- ali osman karataş
- Meslek
- sigortacı
- İlgi Alanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
muygun' Alıntı:Ali Bey ,maşallah oynaklar güzelmiş.iki ayağıda sarı boncuklu kara çilli aramakla bulunmaz bir güzellikte desene sahip.yuvalar güzel olmuş tabana da ızgara koyarsanız daha hoş bir ortam olur.eski 12 kuyruk çilli oynaklardan varmı sizde uzun süredir arıyorum o soydan ama bulamadım.
muygun' Alıntı:Ali kardeşim bende 2 soy var biri kuyruk üstüsüz biri kuyruk üstülü kuyruk üstülü soy damar ve sadakat yönünden daha sağlam.iki soyda akkanat arap soyu fakat kuyruk üstüsüz soydan şüpheleniyorum dönekten daha güzel ve daha uzun yuvarlak çıkarıyorlar hatta pırıltıyı kesmezsem çatıya vuruyo,bu soyu yıllar önce burdurda okuyan bi arkadaşım getirmişti.öteki soy klasik dolaçı karşıya doğru aşağı doğru oynuyor bu soyda senirkentten geldi şimdi hangisi dolapçı?
muygun' Alıntı:ayrıca 7. resimdeki karaçil çok güzel.kırkıklar damızlık mı yoksa çok oynadıkları için mi kırktın?
alkım' Alıntı:Ali abi,
Orada olsaydım kümesine bir nazarlık ben alırdım sana,
Yeni kümesin güzel olmuş...bu kuşlarada yakışır hani...sende yakışanı yaptın.
6-(kükük boyutlu resim)-8,10,13 nolu resimdeki karaçillerin çok güzel.tabiii altınbaşlarında.
selam ve saygılar sunuyorum.
NAZIM ERDEN' Alıntı:MAŞALLAH KUŞLAR VE ORTAM GÜZEL AMA ALİ KARDEŞ SİZİN ORALARDA KERKENEZ FİLAN YOK GALİBA . BİZİM BURDA MARMARİSTE BALKON DEMİRİNDE BİLE KUŞA SALDIRAN KERKENEZLER VARKEN BÖYLE BOŞLUKTA TÜNEK YERİ MALESEF BURALARDA İMKANSIZ GİBİ SİZLERE BOL ŞANSLAR VE ATMACASIZ VE KERKENEZSİZ GÜNLER