oynaklarım ve yeni kümeslerim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan karataş32
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

karataş32

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ali osman karataş
Meslek
sigortacı
İlgi Alanı
31202688.jpg

31214502.jpg

10034099.jpg

90240490.jpg

52618235.jpg

54606447.jpg

54462701.jpg

18469267.jpg

53049051.jpg

74996251.jpg

29248191.jpg

44010776.jpg

82937672.jpg

68068873.jpg

95210485.jpg

ıspartadan sevgiler saygılar

kuşlarınız güzel ALLAH nazardan saklasın ali abi kusların kadar kümesin ve ortamın da güzel tüyünce hayrını gör insalllah.

kardeş maşallah.
ALLAH nazardan saklasın.
kümes güzel olmuş,içindekiler dahada güzel.
görüşmek üzere.
saygılar.

Ali Bey ,maşallah oynaklar güzelmiş.iki ayağıda sarı boncuklu kara çilli aramakla bulunmaz bir güzellikte desene sahip.yuvalar güzel olmuş tabana da ızgara koyarsanız daha hoş bir ortam olur.eski 12 kuyruk çilli oynaklardan varmı sizde uzun süredir arıyorum o soydan ama bulamadım.

İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN TESEKÜR EDERİM ALLAH HERKEZE İSTEDİGİ SEKİLDE KUS BESLEMEYİ NASİP ETSİN

muygun' Alıntı:
Ali Bey ,maşallah oynaklar güzelmiş.iki ayağıda sarı boncuklu kara çilli aramakla bulunmaz bir güzellikte desene sahip.yuvalar güzel olmuş tabana da ızgara koyarsanız daha hoş bir ortam olur.eski 12 kuyruk çilli oynaklardan varmı sizde uzun süredir arıyorum o soydan ama bulamadım.

TESEKÜR EDERİM MEHMET ABİ BURALARDA MALZEMEDE SIKINTI VAR TABAN IZGARALARI İSTANBULDAN GETİRCEM

KUYRUK ÜSTÜ TAKINTIM VARDIR BENİMDE KUS KUYRUK ÜSTÜLÜ OLSUN BESLERİM 12 TELİ ARAPLARIM 14 TELLİ KUYRUK ÜSTÜLÜ KEFCİLLERİM KARA CİLERİM VAR

Yani 41 değil 141 kere maşallah çok güzel kuşların ve kümesin var...

valla hakikaten her yönüyle güzel yorumları hakediyolar kuşlar duruşlarıyla bir harika bunun yanında kümesininz tam profesyonel işi sağlıcakla beslemeniz dileğiyle saygılarımla...........

HASAN YILMAZ
BURDUR

Ali kardeşim bende 2 soy var biri kuyruk üstüsüz biri kuyruk üstülü kuyruk üstülü soy damar ve sadakat yönünden daha sağlam.iki soyda akkanat arap soyu fakat kuyruk üstüsüz soydan şüpheleniyorum dönekten daha güzel ve daha uzun yuvarlak çıkarıyorlar hatta pırıltıyı kesmezsem çatıya vuruyo,bu soyu yıllar önce burdurda okuyan bi arkadaşım getirmişti.öteki soy klasik dolaçı karşıya doğru aşağı doğru oynuyor bu soyda senirkentten geldi şimdi hangisi dolapçı?

ayrıca 7. resimdeki karaçil çok güzel.kırkıklar damızlık mı yoksa çok oynadıkları için mi kırktın?

tüyü kadar hayrını görün çok güzel renkleri var ben taklacı besliyorum beslediğiniz kuşlardan anlamam ama güzel renlkleri var.kümesinizde güzel olmuş emeğinize sağlık bol yavrulu günler dileğiyle

muygun' Alıntı:
Ali kardeşim bende 2 soy var biri kuyruk üstüsüz biri kuyruk üstülü kuyruk üstülü soy damar ve sadakat yönünden daha sağlam.iki soyda akkanat arap soyu fakat kuyruk üstüsüz soydan şüpheleniyorum dönekten daha güzel ve daha uzun yuvarlak çıkarıyorlar hatta pırıltıyı kesmezsem çatıya vuruyo,bu soyu yıllar önce burdurda okuyan bi arkadaşım getirmişti.öteki soy klasik dolaçı karşıya doğru aşağı doğru oynuyor bu soyda senirkentten geldi şimdi hangisi dolapçı?

merhaba abi kuyruk üstülü kuslar sadakatları oyunları olsun herzaman kendilerini begendirirler cogu kişi bu ırkı bilmedigi için kuyruk üstülü tercih etmez ama beslenecek kustur

kusların düşmesi oyunu acık kus fazla ucurulmazsa (dönüşü uzunsa ) kus ucuruldugunda oyuna girdiginde kendini konturol edemez döser . birkus 10 mt dönüyorsa bu kusu 15 gün ucurmayın 15 gün sonunda ucurdugunuzda oyun mesafesi artacaktır

bizim kuslarımız didaktan karsıya dogru gögüsten asagıya döner kafayı kanat altına alıp ve tırnagını agzı takıp dönüşleri vardır

mehmet abi kafama takılan akkanatlar bir resimleri gönderme sansınız varmı bunların düşmeleri kanlarında dönek kanı oldugudan olabilir resim görmeden net bir cevap veremiyorum

muygun' Alıntı:
ayrıca 7. resimdeki karaçil çok güzel.kırkıklar damızlık mı yoksa çok oynadıkları için mi kırktın?

daha önce kümesim yerdeydi yukarıya cıkarınca kuslar asagıya iniyorlardı oyüzden makaslı bir kısmıda damızlıklarım o ldugu için makaslı

ALİ kardeşim ,kırmızı akkanat erkek ,arap dişi eşli 2 arap sakarlar yavruları.3.resim tek arap erkek kuyruk üstülü diğerleri kuyruk üstüsüz.kiremite düşenler kırmızı erkeğin yavruları.kuyruk üstülü arap erkeğin dişisi gök akkanattı dün şahan aldı malesef onu.yorum yaparsan sevinirim gerçi havada görmek lazım bu tür kuşları ama anlayan duruşundanda anlıyor

Ekli dosyalar

• DSC04341.webp
    DSC04341.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 1,253
  • DSC04345.webp
    DSC04345.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 1,200
  • DSC04342.webp
    DSC04342.webp
    1 MB · Görüntüleme: 1,198
Ali abi,
Orada olsaydım kümesine bir nazarlık ben alırdım sana,
Yeni kümesin güzel olmuş...bu kuşlarada yakışır hani...sende yakışanı yaptın.
6-(kükük boyutlu resim)-8,10,13 nolu resimdeki karaçillerin çok güzel.tabiii altınbaşlarında.
selam ve saygılar sunuyorum.

alkım' Alıntı:
Ali abi,
Orada olsaydım kümesine bir nazarlık ben alırdım sana,
Yeni kümesin güzel olmuş...bu kuşlarada yakışır hani...sende yakışanı yaptın.
6-(kükük boyutlu resim)-8,10,13 nolu resimdeki karaçillerin çok güzel.tabiii altınbaşlarında.
selam ve saygılar sunuyorum.

sagol alkımcım tesekür ederim ercan abinin kusları ucuruyormusun cogaltınmı

üstün abime selamlar

Ali abi,
hala çogalamadık nedenine gelince...dişilerimi şahine verdim.uçurmamaya çalışıyorum ama kuşlar uçkun kuş...hafta sonları dolaşsın ,güneşlensin diye açıyorum.açtıgımda havaya kalkıyorlar...kalktıgında da lanet şahin dalıyor...çok üzülüyorum anlatamam.babam kanatlarını kesecek oluyor...dogrumu kesmesi.
öptüm ali abi.

Merhaba,

Çok güzel bir salma ortamı ve çok güzel OYNAKLARINIZ var maşallah.

MAŞALLAH KUŞLAR VE ORTAM GÜZEL AMA ALİ KARDEŞ SİZİN ORALARDA KERKENEZ FİLAN YOK GALİBA . BİZİM BURDA MARMARİSTE BALKON DEMİRİNDE BİLE KUŞA SALDIRAN KERKENEZLER VARKEN BÖYLE BOŞLUKTA TÜNEK YERİ MALESEF BURALARDA İMKANSIZ GİBİ SİZLERE BOL ŞANSLAR VE ATMACASIZ VE KERKENEZSİZ GÜNLER

NAZIM ERDEN' Alıntı:
MAŞALLAH KUŞLAR VE ORTAM GÜZEL AMA ALİ KARDEŞ SİZİN ORALARDA KERKENEZ FİLAN YOK GALİBA . BİZİM BURDA MARMARİSTE BALKON DEMİRİNDE BİLE KUŞA SALDIRAN KERKENEZLER VARKEN BÖYLE BOŞLUKTA TÜNEK YERİ MALESEF BURALARDA İMKANSIZ GİBİ SİZLERE BOL ŞANSLAR VE ATMACASIZ VE KERKENEZSİZ GÜNLER

sagolun tesekür ederim kerkenez atmaca var ucurdugumuz zamanlar gelirler sabahtan aksama kadar kuslarım acık bırakıyorum sıkıntı olmuyor kuslar havadayken geldimi sanslı olamıyoruz (:

ıspartadan saygılar

Geri