OYNAR GÜVERCİNİ KENT MÜZESİNDE

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gökhan @k
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

gökhan @k

Üye
www.kuscular.org
Ad Soyad
Gökhan AK
Meslek
Serbest Meslek
İlgi Alanı
İşte Bursanın tarihi ve öz değeri olan oynar güvercinine vermiş olduğu önem.Bursa Büyük Şehir Belediyesi Kent Müzesinde oynar güvercinleride sergileniyor.Ayrıcalık taşıyan oynar ırkımız,bir müzede sergilenerek dışarıdan gelen ziyaretçilere tanıtılarak,ayrıcalığına ayrıcalık katıyor.Diğer illerimize ait güvercin ırklarının ,kendi şehirlerinin müzelerinde sergilendiğini şu an için duymadık ve görmedik.
İşte bu görüntüler,bir güvercin ırkının sahibi olduğu ilde ne kadar ilgi ve alaka gördüğünün bir kanıtı şeklindedir.Diğer illerimizdende müzelerinde kendi illerinin güvercinlerini sergilemelerini,o ilin meraklı yetiştiricilerinden bekliyoruz.
Bu güvercinleri müzeye bağışlayan sn.Hüseyin Karlık'a buradan bir kez daha teşekkür ediyoruz.

KAYNAK: BURSA BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİ KENT MÜZESİ
Not:Görüntüler Bursa Kent Müzesi Yönetim Odasının sözlü izni alınarak yayımlanmıştır.

net çıkmamış resimler üç yıldır orada onlar baya uğraştık aldırana

Odanın ışık yapısından dolayı resimler biraz net çıkmadı Beyhan abi.Özen gösterek çektim,ancak sonuç bu kadar oldu.
Evet 3 yıldan beri kuşlar orada.Geçenlerde mzenin oradan geçerken aklıma geldiler.Bende izin alarak sitede yayımlama kararı aldım.

Geri