Oynar İstanbul...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haltbar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

haltbar

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Osman Uğur KORKMAZ
Meslek
Ticaret
İlgi Alanı
Sevgili Ustam Osman Sütunç abimin bana hediyesi olan bu karabaş erkeği sizlerle paylaşmak istedim ayrıca fikir ve görüşlerinizi almak istedim..

Kuş bendeki beyaz bir dişi oynarla eş ve şuan yumurtaları var.ve ayrıca kuş yıllardır damızlıkta olduğundan performansı konusunda pek bilgim yok...

Bilgilerinizi ve görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Saygılarımla esenkalın

MAŞŞALLAH
allah can pekliği versin çok güzel bi karabaş
en alttki resmi kartal gibi duruyor :D:D
güle güle besle arkadaşım
SAYGILAR

kusun guzel gule gule ucur kardesım..beyazla es yaptıgını yazmıssın.gordugum kadarıyla kapalı bır kus zaten.beyaza vuruldugunda dehada kapanır yavrular.benım gonderdıgım beyaz ne oldu?

tekinn' Alıntı:
kusun guzel gule gule ucur kardesım..beyazla es yaptıgını yazmıssın.gordugum kadarıyla kapalı bır kus zaten.beyaza vuruldugunda dehada kapanır yavrular.benım gonderdıgım beyaz ne oldu?
Abi çok teşekkürler..senin beyazı sen aç illede uçur dedin bende ertesi günü açtım kalktığı gibi gitti :haha: valla abi çok üzüldüm...ne diyeyim abi kısmet

saygılar

BATILI' Alıntı:
MAŞŞALLAH
allah can pekliği versin çok güzel bi karabaş
en alttki resmi kartal gibi duruyor :D:D
güle güle besle arkadaşım
SAYGILAR
çok Teşekküler

123_123' Alıntı:
maşallah çok güzelmiş inşallah bol yavru alırsınız
Teşekkür ederim

Merhaba Osman abi, paylaşımın için öncelikle teşekkürler.Bu güzel erkek full karabaş değil galiba yoksa ben mi resimlerden yanlış görüyorum sanki biraz muskası var? Kümesinin okyanustan çıkmasını sağlıyacak kapasitede bir oynar olduğunu söyleyebilirim!!!Bu kalıbı ileriye taşıyabilmek, öncelikli hedeflerimizin başında gelen performansı koruyabilmek için mutlaka altından gelen yavruların ilk 2 takımın''4 yavru'' hepsini duruma göre diğer yavrularıda!!!!Uçurmanı tavsiye ederim ondan sonra bu kuşu direk yapabilirsin düşüncesindeyim.Keyifli ,hastalıktan uzak bir oynar kümesi dilerim esenkal.

Çok güzel bir karabaş Osman abi,Maşallah.Beyazla eş olduğunu belirtmişsin,nurettin abide gerekli bilgiyi vermiş zaten.Kafa teşkilatı açısından gerçektende üzerinde itina ile çalışılmış bir karabaş.
Damızlığa çekilmiş kuşlardan belli bir süre malesef performans bekleyemiyorruz.Ancak ne varki onlardan gelecek yavrular hem kümesimizin geleceği hemde uçurmak için birer atletler.
Allah bol yavrulu sağlıklı kümesler nasip etsin.

Osman kardeşim;
Maşallah öncelikle, Oynar konusunda marka yapmış Osman Sutunc abiyede teşekkür ederiz, böle oynarları yetiştirdiği için.

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim bu güzel yorumlarınızdan dolayı...

ilk yumurtaları garantiye aldığımı varsayarak bakıcıların altına sürdüm ve çokta güzel yatıyorlar...bakalım ne olucak hayırlısı

Aynı kandan bir tane daha erkek var... o kafa göz olarak daha güzel ve tam karabaş...ama kanatlarda bir iki tane çapar var ve kuruğunda elif var onuda daha cicili bicili açık kan bir dişiye vurdum yumurtaları gelmek üzere hayırlısıyla...

Bu karabaşı beyaz dişiyle ustamın önerisi üzerine eş vurdum zaten Hüseyin kardeşimin dediği gibi tam karabaş değil ufak bir muskası var...ustamda soyunu sopunu iyi takip ettiğinden ve bildiğinden beyaza vur dedi bende öyle yaptım.. hayırlısı bakalım ne olucak...

Saygılarımla esenkalın

Geri