Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hüseyin merhaba kuşları beğendiğin için teşekkürler .Havada daha denemedim onun için bir şey söyleyemiyorum ama tabiki denenecek .selamlarredhotchilipeppers' Alıntı:Merhaba abi.Anlayışımın direk içinde yer alan oynarlar.Eline sağlık abi.Havada da denedikten sonra çoğaltılabilir düşüncesindeyim Özkan abi performans olarak denedin mi abi?
Aleyküm selam ALİ kardeşim kendi kümesimde uçurmak zor bir ihtimal ancak bir arkadaşımın kümesi uygun inşallah yavrularını orada uçuracağım.kendileride yavruluktan yeni çıktılar .SELAMLAR.ali hakan' Alıntı:selam değerli dostum..maşallah çok güzeller..işte bak bursa kuşu elde bile durmaz deriz okadar özgürlüğüne düşkün dür okadar canı tezdir ki uçmak ister ..inşallah uçurup havadada görme şansınız olur..
METİN bey siteminizi anlıyorum ve teşekkür ediyorum en kısa zamanda ve ilk fırsatta bu isteğinizi yerine getireceğim.İyi dilekleriniz için ayrıca teşekkür ederim.boncuk619' Alıntı:kuslariniz cok güzel ve hakikaten bursa oynari kalitesindeler.kafa,gaga ve gözler cok güzel.Yalniz benim anlamadigim,neden bursa li kus yetistiricileri resimleri cekerken,kuslari ellerinde tutuyorlar.yani demek istedigim ben sizin kusunuzun resmini tünekte dururken yani boydan profilini görmek istiyorum.Boyunu,uzunlugunu,ayaklarini,belini vede kuyrugunu görmek istiyorum.Yeni sezonda bol yavrulu ve saglikli kuslar dilerim.Hayirli bayramlar...
boncuk619' Alıntı:kuslariniz cok güzel ve hakikaten bursa oynari kalitesindeler.kafa,gaga ve gözler cok güzel.Yalniz benim anlamadigim,neden bursa li kus yetistiricileri resimleri cekerken,kuslari ellerinde tutuyorlar.yani demek istedigim ben sizin kusunuzun resmini tünekte dururken yani boydan profilini görmek istiyorum.Boyunu,uzunlugunu,ayaklarini,belini vede kuyrugunu görmek istiyorum.Yeni sezonda bol yavrulu ve saglikli kuslar dilerim.Hayirli bayramlar...
boncuk619' Alıntı:Sayin Edirne li H.Hüseyin kardes,bana gösterdigin yakin ilgiye cok tesekkür ederim.Gönderdigin fotolar güzel,hosuma gitti.Iste ben böyle oynar resimleri görmek istiyorum.Simdiye kadar gördügüm oynar resimlerinin % 80 i elde tutulan resimler.Bursa oynari demek, yalniz kafa görüntüsümü demek,kusun diger kesimlerinide görüp öyle degerlendirmek lazim.Seneye izine gelirsem,davetini dikkate alacagimi söylemek isterim.Seni ve kuslarini yakindan tanimak isterim.Hayirlisi...Bayraminiz kutlu olsun...
HÜSEYİN başlığı yanlış anlamışsın orada oynar böyle olur yazmıyor OYNAR NASIL OLUR yazıyor herkesin oynarı kendine ALLAH herkesin gönlüne göre versin.redhotchilipeppers' Alıntı:Özkan abi açmış olduğun konu başlığı için teşekkür ederim.Kuşlarımı ekledim ama konuya oynar böyle olur demek için eklamedim ''senin sitem etmenkte haklısın'' dediğin Almanyadan aramıza katılan yeni meraklı bey efendi için ekledim benim oynarlarım böyle ve ben bunu öğrenip hizmet ediyorum oynar nasıl olur soruna cevap vermem gerekirse ''yetiştiriciyi her haliyle mutlu kılan her bursa ırkı oynardır''.kendi kuşlarıma da oynar böyle olmalıdır değil benim oynar anlayışım ve öğrendiklerim ve bir araya getirerek çalışarak ürettiklerim benim anlayışımın oynarlarıdır fakat bu anlayış içinde bursa oynar ırkına ters bir şekil şemal yoktur. ama ben kuşlarıma oynar böyle olur asla demem sadece bu benim anlayışımın oynarlarıdır bir çok ırk oynar var!herkesin anşayışıda farklılık gösteriyor bu sadece benim doğrum ve bir tane ve o doğru yukarıda ki resimlerde ki kuşlarımdır.
Oynar şöyle böyle olur demem için en az senin yaşında olmam gerekli diye düşünüyorum.Şuan çırak olmak güzel. :utangac:
mülakatçı kral16' Alıntı:HÜSEYİN başlığı yanlış anlamışsın orada oynar böyle olur yazmıyor OYNAR NASIL OLUR yazıyor herkesin oynarı kendine ALLAH herkesin gönlüne göre versin.redhotchilipeppers' Alıntı:Özkan abi açmış olduğun konu başlığı için teşekkür ederim.Kuşlarımı ekledim ama konuya oynar böyle olur demek için eklamedim ''senin sitem etmenkte haklısın'' dediğin Almanyadan aramıza katılan yeni meraklı bey efendi için ekledim benim oynarlarım böyle ve ben bunu öğrenip hizmet ediyorum oynar nasıl olur soruna cevap vermem gerekirse ''yetiştiriciyi her haliyle mutlu kılan her bursa ırkı oynardır''.kendi kuşlarıma da oynar böyle olmalıdır değil benim oynar anlayışım ve öğrendiklerim ve bir araya getirerek çalışarak ürettiklerim benim anlayışımın oynarlarıdır fakat bu anlayış içinde bursa oynar ırkına ters bir şekil şemal yoktur. ama ben kuşlarıma oynar böyle olur asla demem sadece bu benim anlayışımın oynarlarıdır bir çok ırk oynar var!herkesin anşayışıda farklılık gösteriyor bu sadece benim doğrum ve bir tane ve o doğru yukarıda ki resimlerde ki kuşlarımdır.
Oynar şöyle böyle olur demem için en az senin yaşında olmam gerekli diye düşünüyorum.Şuan çırak olmak güzel. :utangac:
METİN BEY SİZE KUŞLARIN YERDE Kİ FOTOLARINI YOLLUYORUM :utangac: :utangac: :utangac: :utangac: :utangac:boncuk619' Alıntı:kuslariniz cok güzel ve hakikaten bursa oynari kalitesindeler.kafa,gaga ve gözler cok güzel.Yalniz benim anlamadigim,neden bursa li kus yetistiricileri resimleri cekerken,kuslari ellerinde tutuyorlar.yani demek istedigim ben sizin kusunuzun resmini tünekte dururken yani boydan profilini görmek istiyorum.Boyunu,uzunlugunu,ayaklarini,belini vede kuyrugunu görmek istiyorum.Yeni sezonda bol yavrulu ve saglikli kuslar dilerim.Hayirli bayramlar...
TEKİN bunu anlatsam anlamazsın yada çok uzun sürer anlıyamazsın .en iyisi elinde varsa kırma kuşları incele o zaman anlarsın böylesi daha iyi olur sakın bende kırma yok deme haaaa. :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk:tekinn' Alıntı:ozkan abı mulakat kırması oldugunu bır kusun nerden anlarız..bızı bılgılendırırsen sevınırım...yanı hangı ısaretler bızı muklakat kırması oldugunu soyler..saygılarımla....
mülakatçı kral16' Alıntı:Hüseyin seni kırmak istemem ama koyduğun resimleri biraz daha dikkatli ve seçerek koyarsan daha iyi olur çünki siteleri günde belki 500 kişi geziyor senin oynar anlayışın buysa bir an önce değiştir kırma kuş (mülakat kırması)resimleri koyma benden sana abi nasihatı.selamlar.
tekinn' Alıntı:TEKİN bunu anlatsam anlamazsın yada çok uzun sürer anlıyamazsın .en iyisi elinde varsa kırma kuşları incele o zaman anlarsın böylesi daha iyi olur sakın bende kırma yok deme haaaa
ozkan abı kumesıme geldın gordun tabıı kuslarımı oyuzden cok ıyı bılıyorsun diimi.ben hoslandıgım ve takıbını yaptıgım oynarların resımlerını koydum bu sıteye bak ıstersen yıne...
ama sen yınede kırık nasıl olur bır dene ıstersen anlatmayı.engın bılgılerınden yararlanmıs oluruz hem.haaa bende anlatmaya kabıleyet yok dersen onu anlarım.ama denersen soyledıgını de anlarım...saygılar...
boncuk619' Alıntı:Selam Özkan kardes,kusura kalma cevabimi biraz gec yazdim.Kuslarin cok güzel ve saglikli görünüyorlar.Sana zahmet oldu.cok tesekkür ederim.Ayriyetten beni anladigin icin de sana tesekkür ederim.Kuslar resimde biraz ürkek gibi duruyorlar,herhalde resim cekerken ürktüler.ama buda normaldir.Kuslar da böyle seylere alisik degiller.Yalniz H.Hüseyin kardesin pek hosuna gitmedi resimler.Hüseyin kardesin bana gösterdigi kendi kuslarindaki durusu,senin kuslarinda göremedi diye düsünüyorum.Bana kalirsa senin kuslarin güzel ve bakimli.Senden bir ricam olacak.Arada bir kirma (MELEZ)sözcügü geciyor ve ben bunu anlayamiyorum.Yani bu bursa irkinin icine baska bir irkmi girmis?.Bu kirma sözünü son günlerde cok duyuyorum.Sana,bana yazdigini iletiyorum.(Herkesin kusu kendine güzeldir)Tekrar tesekkür ederim,Kuslarininda tüyleri kadar yavrulari olur insallah.HOSCAKAL...
mülakatçı kral16' Alıntı:ARKADAŞLAR merhaba önce kırma meselesini çözelim hüseyin kardeşim öbür oynar resimlerinle bunlar arasında dağlar kadar fark var bunu sende biliyorsun sitemin niyeki.Karabaşların varken neden çakal çukal kuşların resmini koyuyorsun kuşlar kırmayım diye bağırıyor sen hala savunmaya çalışıyorsun darıldıysan yazmam kardeşim .
TEKİN ben senin kümesine ne geldim nede kuşlarını gördüm ben sana latife olarak söyledim ama her şakanın bir gerçek payı vardır.
METİN bey kuşların çoğu mülakat kırması saf kan kuşlar çok nadir belki benimkilerde bile vardır eveliyatında mülakatla kırılan kuşlarda alnında çakal ,belinde beyaz tüy ,kafa teşkilatlarında anormallik ,gagalarda şekil bozukluğu ,tüylerde matlık,tırnaklarda fazla kıvrıklık vs vs göz renkleri gibi ,yardımcı olabildiysem ne mutlu bana .selamlar