OYNARCININ CEVAP HAKKI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mülakatçı kral16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M

mülakatçı kral16

Misafir
sAYIN BAŞOĞLAN knuyu kilitleyip cevap hakkımızı engellemişsiniz neden acaba ?ben meraklı değilim kardeşim oynarı anlatmaya yanlış bilgiler verildiği için sitenize girdim özellikle MÜLAKATLAR hakkında ama eğer rahatsızlık varsa yazılarımı ve resimlerimin silinmesini istiyorum benim rantla mant la işim olmaz siz de kendi kendinize uzaktan oynarı anlatır durursunuz KAPALI DEVRE YAYIN gibi .
Bu sitede bir kaç kişinin tekelinde herhalde ben eğer sizin dediğiniz gibi sitenin kapanmış olmasıyla ilgili olsa ki hiç alakası yok KUŞÇULAR DERNEĞİ bana 150 m ilerde her akşam gider sohbetimi ederim ama ben OYNARI yanlış değerlendirmeyin diye bu siteye birkaç katkım olsun istedim ama boş ,iş insanlar ard niyetli ben ne yapayım ne olursa olsun insan bildiği kadar konuşmalı ama nerde ,bu oynar işi kitaptan okumayla veya dinlemeyle olmuyor olaydı her yer oynarcı olurdu .
SELAMLAR
ÖZKAN ÇETİNKAYA
DOĞRU SÖYLEYENİ 9 KÖYDEN KOVARLAR (burası 10. köy mü) :? :? :? :? :?

Resimlerin kimin tarafından ekledniğini sordum başka konulara girerek konuyu dağıttınız. Yalanla dolanla iş olmaz. Herşeyi üstünüze alınıp konu açmayın heleki ilginiz olmayan bir konuya vasıf olmayın Özkan bey. Ben oynardan anlamam, makaracı ırklardan hiç anlamam dolayısıyla konunun kapanma meselesi oynarla ilgili birşey değil. Resimleri buraya kim ekledi,kim neden ekletti, ekleten kendisi neden giripte ekleyemedi. Arşivde (sizlerin görmeye yetkisi olmayan forumda) bazı mesajlar var oynar22 Mustafa beyin cevabından sonra bu mesajları çıkaracağım. Aynı yorumları o mesajlarada büyük bir titizlikle bırakmanızı rica ederim sizden sonra. Şu anda sadece özelden bana Mustafa Beyin (oynar22) cevabını bekliyorum. Konuyu cevaba göre açarım tabii işin içine yalan dolan girmezse.

HÜSEYİN bey konunun içeriğini bilmiyorum fakat yazınızı üzerime aldım eğer benimle alakalı değilse özür dilerim
yanlış anlaşılma olabilir .
SELAMLAR .

Forum Kuralları

Yönetici Yetkileri Madde 8
1. Yöneticiler yazılan yazının konusuyla ilgili olmayan bir bölümde yazıldığına karar verirlerse, yazıyı uygun bölüme aktarır veya silerler. Bu nedenle itiraz türü yazıların da silinmesi veya cevaplandırılması yönetici yetkisindedir.
2. Kurallara uymayan veya gönderdikleri iletiler ile site düzenine zarar verdikleri düşünülen üyeler yöneticiler tarafından uyarılıp, davranışın tekrarında sistemden uzaklaştırılırlar. Yeni üye statüsündeki kişiler (30'dan az iletisi olan kullanıcılar) site kurallarını ihlal etmeleri durumundan uyarılmaksızın sistemden süreli / süresiz uzaklaştırılabilirler.
3. Site kurallarının güncellenme veya yenilerinin eklenmesi hakkı yöneticilere aittir. Kurallarda değişiklik olması durumunda kullanıcılar bilgilendirilir. Yeni kuralları kabul etmeyen üyeler, üyeliğini ve iletilerini bırakarak bir daha gelmemek üzere gidebilir.
4. Yöneticilerin (özellikle yüksek seviyeye sahip) yaptığı uygulamalar (ileti silme, ileti düzenleme, konu kilitleme/silme, kural koyma, uzaklaştırma) hiçbir şekilde sorgulanamaz, hesap sorar gibi yeni konular açılamaz.
5. Her ne olursa olsun, yönetici ve diğer üyeleri küçümsemek, sataşmak, laf yetiştirmek, küçük düşürmeye çalışmak, kişiliklerine saldırmak ve rencide etmek, özel bilgilerini açıklamak kesinlikle yasaktır.
Konu Kilitli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri