M
mülakatçı kral16
Misafir
sAYIN BAŞOĞLAN knuyu kilitleyip cevap hakkımızı engellemişsiniz neden acaba ?ben meraklı değilim kardeşim oynarı anlatmaya yanlış bilgiler verildiği için sitenize girdim özellikle MÜLAKATLAR hakkında ama eğer rahatsızlık varsa yazılarımı ve resimlerimin silinmesini istiyorum benim rantla mant la işim olmaz siz de kendi kendinize uzaktan oynarı anlatır durursunuz KAPALI DEVRE YAYIN gibi .
Bu sitede bir kaç kişinin tekelinde herhalde ben eğer sizin dediğiniz gibi sitenin kapanmış olmasıyla ilgili olsa ki hiç alakası yok KUŞÇULAR DERNEĞİ bana 150 m ilerde her akşam gider sohbetimi ederim ama ben OYNARI yanlış değerlendirmeyin diye bu siteye birkaç katkım olsun istedim ama boş ,iş insanlar ard niyetli ben ne yapayım ne olursa olsun insan bildiği kadar konuşmalı ama nerde ,bu oynar işi kitaptan okumayla veya dinlemeyle olmuyor olaydı her yer oynarcı olurdu .
SELAMLAR
ÖZKAN ÇETİNKAYA
DOĞRU SÖYLEYENİ 9 KÖYDEN KOVARLAR (burası 10. köy mü) :? :? :? :? :?
Bu sitede bir kaç kişinin tekelinde herhalde ben eğer sizin dediğiniz gibi sitenin kapanmış olmasıyla ilgili olsa ki hiç alakası yok KUŞÇULAR DERNEĞİ bana 150 m ilerde her akşam gider sohbetimi ederim ama ben OYNARI yanlış değerlendirmeyin diye bu siteye birkaç katkım olsun istedim ama boş ,iş insanlar ard niyetli ben ne yapayım ne olursa olsun insan bildiği kadar konuşmalı ama nerde ,bu oynar işi kitaptan okumayla veya dinlemeyle olmuyor olaydı her yer oynarcı olurdu .
SELAMLAR
ÖZKAN ÇETİNKAYA
DOĞRU SÖYLEYENİ 9 KÖYDEN KOVARLAR (burası 10. köy mü) :? :? :? :? :?