Oynarımın Ayağı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SnN16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

SnN16

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Sinan...
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
Selamunaleykum...
Arkadaşlar benden habersiz kuşumun ayağına ip bağlamışlar...Kuş ayağının üstüne hiç basamıyordu ben iyileştirdim ve topal kaldı hayvan.Sonra yine aynı çocuklar benden habersiz kümese girip ayağına ip bağlamışlar hayvan kırık, çıkık yok fakat ayağının üstüne hiç basmıyor ve parmaklarının hepsini birleşik tutuyor.Bende kas gevşetici sürsem düzelir mi acaba diye düşündüm ve sizlerede danışmak istedim.Nasıl düzelte bilirim ? İlgi ve Alakanız için Şimdiden Teşekkürler...

abi ayağı kırıksa bir çorabın altını kes kuşun içine yerleştir kestiğin yerden rahatça yem su ihtiyacını giderebilsin bu tedaviyi uygula ama ayağı nın üstüne hiç basmasın

Bu çocuklarda neymiş böyle ikide bir senden habersiz senin kümesine girip, kuşunun ayağına ip bağlayıp uçuruyorlar.. Yarın öbür gün senin kuşların çalınır: yerinde olsam kümesime bir kilit takardım...

Zaten Artık Yaptım Hiç Tahmin Etmemiştimde Böyle Olacağını Ama Artık Kümesim Kilitli Birşey Yapamazlar...Ayrıca alex34 kardeşim O Yöntemi denedim Fakat Sonuç alamadım...Yada ben Yanlış Yaptım başka Bir Çözümü Yok mu Bunun Krem veya benzeri bir şeyle halledilemez mi ? ...

Sinirler felç olmuş olabilir normal kas gevşetici ayagını açmadıysa bir ilaç vardı adını hatırlamıyorum yani sinirler ile ilgili Bence felc ilaçlarından kullan sitede mevcutu felç insanlarda kulanılan ilaçlar adını hatırlamıyorum cevaplarda ilacın ismini sana bildiren olur elbet olmazsa ben bir araştırırım

Tamam SaoL Araştırırsan Sevinirim...

Geri