oynarlarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan raufsadi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Merhabalar rauf bey,öncelikle bu güzel görüntüleri bizlerden esirgemediğiniz için teşekkür ederiz.Muskalılarınız hariklar maşalah.Özellikle ilk resimdeki muskalı sürmeli dişi ayrıca çok hoşuma gitti.Reimlerden anladığım kadarıyla,kuşlarınız bir ten kan soyundan geldikleri gibi bir izlenim edindim.Bu arada nerelisiniz?

merhaba,
teşekkür ederim öncelikle.ben bursa iznik'te oturuyorum. resimdeki kuşlar hep aynı kandandır. aynı eşkal ve yapıyı koruyarak devam ettirmeye çalışıyorum.

Memleketimin oynarları olduğu belli zaten.Bende bursa merkezde oturuyorum.Şu an için oynar beslemeyi bazı sebeblerle ertelemek zorunda kaldım.Açıkçası geçn sene koruduğum kanın telef olması beni biraz soğuttu.Ancak bir seen sonra yeniden bir kan bulup üretmeyi düşünüyorum.Şu an çakal beslemekteyim.İşim dolayısıyla bazen yolum iznike düşmkete,eğer sizde müsait olursanız,izninizle sizi ve kuşlarınızı ziyaret etmeyi düşünürüm.Resimlerinizin devamını paylaşmanızı bekliyoruz,saygılarımla esen kalın.İzniğe selamlar.

İlginiz ve misafir perverliğiniz için ayrıca teşekkür ederim rauf bey.

SELAMLAR
rauf bey kuşlarınız maşallah çok güzel allah nazardan saklasın paylaşım için tşkler...

çok güzel resimler allah bol yavru aldırsın.

Selamalar rauf bey.
Aramıza HOŞGELDİNİZ.

teşekkürler yorumlar için.hoşbulduk

Rauf bey kardeşim Kuşlarınız cok guzel ALLAH'im nazardan saklasin 41 kere masallah,
Umarim EN guzel gunler ve en asil yawrular sizlerle olur..
Paylasiminiz icin Tesekkur ederim.

RAUF BEY GERÇEKTEN KUŞLARINIZ ÇOK GÜZEL İZNİK, İNEGÖL HER ZAMAN ELLERİNDEKİ MEVCUT KANA HEP SAHİP ÇIKMIŞLARDIR. TAKTİR ETMEMEK MÜMKÜN DEĞİL.OYNAR KUŞUNUN EN ZARİFİ VE EN GÜZEL ÜREYİP YAVRU BAKAN CİNSLERİ ELİNİZDE .BAKMAYA DEVAM ETTİKCE NESİLDE DEVAM EDECEKTİR .AMAÇ YENİ NESİL ARKADAŞLARINDA ESKİ KUŞLARDAN FAYDALANMASI İSE BU İŞİ EN İYİ SİZİN ELİNİZDEKİ MEVCUT OYNARLARLA MÜMKÜNDÜR. UMARIM SAĞLIKLI BİR KÜMESLE BUNA DEVAM EDERSİNİZ . DİŞİSİNİN GÖRÜNTÜSÜ BEN ZARİF BİR DİŞİYİM DİYE EN NET ŞEKİLDE BELLİ OLAN OYNAR .ERKEĞİ İSE SESSİZ AMA SADIK VE İKİLİ OLARAKDA İYİ ANLAŞIRLAR.YUVALARINADA ÇOK SADIKTIR DİĞER OYNARLARDA OLDUĞU GİBİ. TEKRAR MEVCUT IRKINIZI KORUMANIZ DİLEĞİ İLE ESENKALIN.. BYBAL

selam bende oynak hastasıyım kaç metre dönüyor kuşların

Merhabalar bornovalı kardeşim,herhalde bir yanlış anlaşılma oldu,bu kuşlar oynardır,oynarlar dönmezler,sanırım dönek ırkıyla karıştırdın.

Geri