Oynarlarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nyln
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Nyln

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Arif AKSU
Meslek
Bilgisayar
İlgi Alanı
cimg0779e.jpg

w2816.png

cimg0781.jpg

w2816.png

cimg0783v.jpg

w2816.png

cimg0784d.jpg

w2816.png

cimg0785.jpg

w2816.png

cimg0787.jpg

w2816.png

cimg0793.jpg

w2816.png

cimg0794.jpg

w2816.png

cimg0802j.jpg

w2816.png

cimg0804w.jpg

w2816.png

oynarlar iyi usta gagalar falan uzun güzel. Hayrını gör inşallah.

resimleri göremıyorum.neden?

kuslarınıza masallah dıyelım.ucuruyormusunuz kuslarınızı..sanırım kuslarınıza son donem beyaz da gırmıssınız..
kuslarınız ucum kanlı kuslara benzıyor.performansları hakkında bılgı verırsenız sevınırım..
saygılar....

askerden yeni geldim ve kümesimi biraz toparlayıp yeni beslemeye başladım bi abim hediye etti 2 çiftimin altında yumurtaları bekliyorum yawrularını bunları ucurmadım bana geldiğinden beri kümes dışı çıkarmadım yawrularına bakıcam nasip olursa nasıl ucucaklar

Nyln' Alıntı:
askerden yeni geldim ve kümesimi biraz toparlayıp yeni beslemeye başladım bi abim hediye etti 2 çiftimin altında yumurtaları bekliyorum yawrularını bunları ucurmadım bana geldiğinden beri kümes dışı çıkarmadım yawrularına bakıcam nasip olursa nasıl ucucaklar

MErhabalar ,

Kuşlarınız bana çok tanıdık geliyor!çok güzel kuşlar uçurmamanıza üzüldüm :hayir: bu kuşlar bilgimce (uçarlar hemde baya iyi )uçarlar her güzel kuştan farklı(sert) de uçarlar!Gerçi sizin kuşunuza uçar bunlar demek pek doğru olmasa da (pardon)kuşları fiziken ve yapı olarak uçucu gördüğüm ve bir soya benzettiğim için uçarlar diyorum.Allah can pekliği versin güle güle besleyiniz.Son olarak (aldığınız yerde kuşlar uçuruluyormuydu)? hoşçakalın.

Geri