Oynayan hiç mi kuş yok

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
A

Anonymous

Misafir
Merhabalar.
Bu kategoride bu aralar hiç video göremiyoruz.Ya oynamasada bir iki video ekleyin arkadaşlar.Ben geçen pazartesi güzel bir yavru izletecektim ama şansa atmaca vurdu.Şuanda yeni yeni toparlıyor.Bayramdan sonra kısmetse izleriz.Bunu söylememin nedeni sen niye eklemiyorsun sorusuna cevap.Lütfen arkadaşlar kategoriye ağırlık verelim.

sibersahne' Alıntı:
Merhabalar.
Bu kategoride bu aralar hiç video göremiyoruz.Ya oynamasada bir iki video ekleyin arkadaşlar.Ben geçen pazartesi güzel bir yavru izletecektim ama şansa atmaca vurdu.Şuanda yeni yeni toparlıyor.Bayramdan sonra kısmetse izleriz.Bunu söylememin nedeni sen niye eklemiyorsun sorusuna cevap.Lütfen arkadaşlar kategoriye ağırlık verelim.

bizde bayramdan sonra ekleyeceğiz

filo' Alıntı:
sibersahne' Alıntı:
Merhabalar.

bizde bayramdan sonra ekleyeceğiz

Arkadaşlar bir de tüy mevzusu var hayvanlar biraz çirkin şu anda :D

Hakikatten abi bende bu sabah yuvaya gittim her yer tüy.2 gündür gitmiyordum bayram ağzı işler yoğun diye.Ama az önce gittim yuvanın içi her taraf tüy :(

sibersahne' Alıntı:
Hakikatten abi bende bu sabah yuvaya gittim her yer tüy.2 gündür gitmiyordum bayram ağzı işler yoğun diye.Ama az önce gittim yuvanın içi her taraf tüy :(

Sorma ya hayvanlarda gözüme bir çirkin görünüyor :D Tüy temizliyorum her sabah işe gitmeden sabah 6:20 de :D

Bende aynı durumdayım,hep tüy yüzünden uçuramıyorum.Bu yaz 3 tane oyuna soktuk,2 sini tüye girmeden izledik diğeride havada oynuyla kaldı,,, ama şuan 3 kuşda vücut tüyünden çıktı ama kanat değiştiklerinden beklemek zorundayım.Acele etmiyorum tamamen çıktıktan sonra bide güzel bir antremandan sonra,başlarına bişe gelmezse sizlerle paylaşıcam hep beraber bakarız,(iyisiyle-kötüsüyle) artık...Saygılar"DADAŞ"

Geri