oyun kuşları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer ÖZKURT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Ömer ÖZKURT

Moderatör
www.guvercinler.org
Ad Soyad
Ömer ÖZKURT
Meslek
Kamu Personeli
İlgi Alanı
Kediler
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=czA88lc2inM&feature=related[/youtube]

beslenilen yerde çok güzelmiş bende kuş olsam 10 değil 100 takla atarım iyi uçurmalar

yer çok güzel tam taklacı kuşun istediği gibi açık alan. uçurması kolay açmakta kuşu ama çekip asılmıyo bence sen ne dersin ömer ? yükselip gitmeli bence

ütfen.abi kuşları bırak ya sen
beslediğin yer warya 1000 kişiden 1 inde olamaz ben terasta besliyom bunada şükürde sürekli karşı çatılara gidiyor kuşlarında güzel abi warya orda konacak yerde yok süper uçarlar çok güzel mekanın war kuşlarında güzelmiş

uygur06 katılıyorum sana be arkadaş.bu kuşların adı taklacı gorevide takla atmak.yapacak okadarda perdak.şöyle oyunlu bi kuş koysunda seyredelim.önemli bi konuda şu takla kuşlarını çok buyuk alanlara uçurmak hiçte iyi değildir.çunkü çok geniş alanlarda kuşlardaki oyun potansiyeli azalmaktadır.bana gore uçurulacak alan enfazla 200 metrekareyi geçmemeli.

arkadaşlar kuşlar benim değil öncelikle şuna açıklık getirelim.feyzi nin de dediği gibi oyun kalıteleri kotu.ah bi ben beslicektim öyle bi yerde.

Şu an burada bir video var galiba. Ama benim ekranda hiç bir şey görünmüyor. Geçen bahsettiğim sorun bu idi. Ben bir şey göremiyorum :ne:

Videoları hiç kimse göremiyor. Hiç kimse derken Ülkemiz dışından girenler hariç. Bildiğiniz üzere http://www.youtube.com Ülkemizde mahkeme kararı ile girişi engellenen siteler arasında. Bu yüzden videoları göremiyoruz.
Şu anda videoları kendi serverımıza taşımak için gerekli alt yapıyı kurmaya çalışıyorum. En kısa zamanda gerekli alt yapının bitmesi ile videoların tamamı birdaha sorun yaşanmamak üzere sitemiz serverına taşınacaktır.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Eyvallah. Allah kolaylık versin.. :kitap:

evet bende uygur 06 arkadasımıza katılıyorum cunku oyunlu kus acık alana dırek kendını bırakıyor ama alan bıraz dar olunca kus ınecek yer kısıtlı olunca o zamn bence daha ıyı oynuyor

katılıyorum yatan kuş her zaman takla sarar marifet uçtuğu zaman ortaya çıkar

Geri