OYUN KUŞLARI.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ali_taner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ali_taner

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ali taner bayındır
Meslek
öğretmen
İlgi Alanı
Kediler
İZLEYEREK ALABİLECEGİM HAYVANLAR ARIYORUM. YERİMİN MÜSAİT OLMAMASINDAN DOLAYI OYUN KUŞUNA YILLARCA ARA VERİP KOSTÜM KUŞUNA DÖNMÜŞTÜM FAKAT ARTIK YERİM VE ZAMANIM MÜSAİT. BU İŞİ TİCARET AMACIYLA YAPANLARADA İNANCIM OLMADIGI İÇİN İRTİBAT KURMASINLAR LÜTFEN. ESKİŞEHİR VE ÇEVRE İLLERİ TERCİHİMDİR. USTA VE STANDART BİR DAMARI OLAN ARKADASLARDAN YARDIM BEKLİYORUM.

ali_taner' Alıntı:
İZLEYEREK ALABİLECEGİM HAYVANLAR ARIYORUM. YERİMİN MÜSAİT OLMAMASINDAN DOLAYI OYUN KUŞUNA YILLARCA ARA VERİP KOSTÜM KUŞUNA DÖNMÜŞTÜM FAKAT ARTIK YERİM VE ZAMANIM MÜSAİT. BU İŞİ TİCARET AMACIYLA YAPANLARADA İNANCIM OLMADIGI İÇİN İRTİBAT KURMASINLAR LÜTFEN. ESKİŞEHİR VE ÇEVRE İLLERİ TERCİHİMDİR. USTA VE STANDART BİR DAMARI OLAN ARKADASLARDAN YARDIM BEKLİYORUM.

ali kardesim çatımız altında çok çok kıymetli yetiştiriciler ve çok kaliteli kusların videoları bulunmakdadır

izleyerek vede yerindede görerek özel mesaj yoluyla iletişime geçebilir iyi kusları edinebilirsiniz ama her kimden ne sartlarda alırsanız alın eke kusu ve tekrar tekrar bir kaç kez izleyip de alınız en iyilere kavusabilmeniz dilegi ile

SAYGILAR

eskişehire geçen sene 4 tane yavru saldım uçak mühendisliğini okuyan bi arkadaşım var geldi aldı kuşları kendi kuşlarım yavrusu olan bu 4 yavrunun 2 tanesini havada başlarken atmacaya aldırmıştı diğer 2 yavruyuda kısa sürede oyun almış yeri dar olması nedeniyle bu yavrularda çatıdan inemediği farklı günlerde sabaha çıkmadılar arkadaşım her fırsatta dedi ben bu kuşlar gibi kuş görmedim atışlaı olsun fişekteki süratı olsun fişek uzunluu takla sayısı olarak süper oynadıklarını hatta videosunu çekip benim ismimle yayınlayacağını belirtiyodu ilk başlarda tereddütle aldığı yavruları dediğim şekilde oynayınca ve bu yavrulardan öncede 1 çift damızlık vermiştim onlarında yine altından gelen bütün yavrular oynamakta kuşlarım dediğim gibi çıkınca aramazda su sızmaz oldu bende onu çok severim oda beni arasıra teefonlaşırız konuşuruz ilk verdiğim damızlıkları hasan abi diye birisine bıraktı kendisi şu sıralar istanbulda fakat okulunu tamamlayınca yine ilk adresi benim orası olduğunu her defasında söyledi.ben işlerim nedeniyle uçuramıyorum fakat bu sezon güzendiğim çok güzel yavrular garanti yavru gönderebilirim yavruları uçurursunuz dediğim gibi oynamazsa herzaman kuşumu alırım bendeki kuşlar 4-5 tane kuştan oluşmakta hepsinin özelliklerini bilmekteyim altından gelen yavru süpriz yapmaz eskişehir şart değil tr her tarafına garantili kuşar göndermekteyiz ben ve adaşımda 2 kümes belli 4-5 kuştan oluşma kuşlar vardır daha 3 gün önce gümüşhanedeki arkadaşım aradı onada yine 11 günde makaslamak zorunda kaldığım duman kirliyi salmıştım 1 tane yavrusunu uçurduğunu havada fişek üstüne fişek aldığını belirtti asıl onu şaşırtan olayın ise dışarı hiç salmadığı yavrunun ilk çıkmada takır takır takla attığını görünce gözlerine inanamadığı söyledi arkadaşlar bendeki kuşların geneli erken açan kuşlardır erken açan kuş bozar derler alakası yok biz bu kuşları yavru üzerindede denedik 10 numara kuşlar kuş arayan arkadaşlar bana ulaşsın ö.m atabilir yada [email protected] adresinden ulaşsın herzaman kuşumunardındayım :slm:

TAVSİYENİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER MUHARREM BEY BENDE SİZİN GİBİ DÜŞÜNÜYORUM BU İLANI AÇMA NEDENİMDE BUNDANDIR ZATEN. İZLEYEREK ALIP 1 CİFT ALIP ÜRETMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.

TOLGA BEY MSN. ADRESİNİZİ ALDIM, EKLEDİM GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE..

ARKADASLAR YARDIMCI OLABİLECEK KİMSE YOKMUDUR CEVAP BEKLİYORUM.

Ali bey mrb meslektaşız bu arada bende bozüyükde öğretmenim.oyun kuşu meraklısıyım.Ankara kökenli kuşlarım var.bende sizin gibi yer müsait olduğu an bu işi yapmaya başladım.6 yıldır bozüyükdeyim.6 yıldır uçuruyorum çok uğraştım denedim vb.. bu yıl eskişehir oyun kuşu yarışmalarına yazıldım.yardımcı olurum [email protected] mail adresim yada face eklerseniz tanışırız.adım murat sarıçam...kolay gelsin..

Geri