Oyun kuşlarım neden böyle yapıyor??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Oguzhan GÜRKAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Oğuzhan GÜRKAN
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
slm arkadaşlar ben oyun güvercini besliyorum.Benim sorum güvercinlerimin havada ucarken çok sık götte kalma dediğimiz şekilde yapıyorlar.Daha önce hç yapmıyolardı artık çok sık yapmaya başladılar benimde bu durum pek hoşuma gitmiyor.Görüntü açısından havada güzel durma açısından pek güzel bi durum olmuyor cevaplarsanız sevinirim.

merhaba,öncelikle kuşlar yavrumu ekemi,daha önce takla atıyormuydu gibi şeyleride konunda yazarsan yardımcı olmak kolaylaşır ,yavrularsa normal çünkü taklaya böyle başlar,yok kuşlar zaten takladaysa, ya tüye girmişler ve canları acıdığından takla atmıyor yada kızgınlaşmış boşalmışlardır bu yüzden götlüyorlardır :slm:

slm gökhan abi kuşlarımın hpsi eke ucurduğum yavru kus yok daha önce taklalarında bi problem yoktu havada oyunlarını güzelce yapıyorlardı bu aralar öyle yapmaya başladılar.dediğin doğru olabilir çünkü uçurduğum 2 tane kuşun şu anda eşleri yok 2 side tek erkek kızgınlaşmış olabilirler,yardımın için tekrar teşekkür ederim..

pardon göksal abi yanlış yazmışım isminizi :utangac:

s.a kardeş söylenenlerle alakası bile yok. ben kendimden biliyorum. sen kuslarını cok ucurdugun için kuşlar gendini açmış takla atmak yerine oturuyor. sen kuşları 1 hafta ucurma kus takladan cıldırır eskisinden oyunlu olur bak dene %100 olucak.

Bİrader kuşun taklasını düzeltmesini istiyorsan devamlı uçuracaksın.. Kuş uça uça düzelir...

kuşlari yatırdıysan oyun bozmuş ola bilirler devamı uçur derim ben uçtukça düzelecektir

kuşların yavruysa bu iyiye işaret oyuna başlamal üzereler eke iseler artık oyundan kesiliyolar anlamına geliyo..

saygılarmla...

slm esesli26 kardeşim kuşlarımın hiçbiri yatık değil hepsini hergün düzenli olarak uçuruyorum 1-1.5 saat kadar ucuyorlar o yüzden uçma konusunda hiçbir sorunum yok sadece havada uçarken takla atmak yerine yatıyorlardı ama artık öyle yapmayı bıraktılar oyunları tekrar eski haline geldi hepinize teşekkür ederim yardımlarınızdan dolayı..

Saygılarımla...

Merhaba kardeşim,istikrarlı uçum şart.Kuşlarını sürekli olarak-bahsedilen sorunlar yoksa- uçur derim.Vakit bulup onlarla ilgilenmek ne güzel...

Saygıdeğer kardeşim,dönek kuşlarda kuyruğa basma yavrularda normaldir.Ama eke kuşlarda kuyruğa basma hatadır. Kaliteli bir hayvan sarmayı bıraksa ,tekrar sarmaya başladığında dahi kuyruğa basmaz.

Geri