oyun kuşlarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eflan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

eflan

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
.........
Meslek
...........
İlgi Alanı
[/url]

kardeşim maşallah yavrularıda anası babası gibi olur inşallah

Maşallah kuşlar sağlıklı görünüyorlar.
Yavrularıda kendileri gibi olur inşallah.
Paylaşım içinde teşekkürler.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

S.A merhaba senol maasallah kuslarin saglikli ve güzel görünüyorlar umarim yavrularida senin istedigin kalitede güzel olurlar.

Sana saglikli bol yavru almalar.ALLAHA EMANET OL

eflan' Alıntı:
volkank' Alıntı:
tepeli olan aynı hataya benziyor bence güzel değil çakmaklında çok koyu beğenmedim.hasta bence bu kuşlar.acaip bakıyolar yakında dönbaş olur bunlar.

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.10 yıldan fazla kuş besledim allaha şükür hiç hastalık görmedim. kuşun resmini dün çektim bu gün yumurtladı. ve bi kuşun resmine bakıp dönbaş olacağını nasıl anlıyorsun bizede öğret belki lazım olur ilerde.

kuşlarda bi kere tip yok bende 20 yıldır kuş bakıyorum neyin ne olduunu gayet iyi biliyorum.sen 10 yıldır kuş bakıpta hala öğrenemediysen o senin sorunun.ben bunlara kuş gözüyle bile bakmıyorum sadece ben değil bi kuş pazarına çık satmak için kimsenin onlara bakmadığını göreceksin.bu tip kuşların çoğu dönbaşlıktan ölüyor.

maşallah kuşların çok güzel allah bol yavru aldırsın .

volkank' Alıntı:
eflan' Alıntı:
volkank' Alıntı:
tepeli olan aynı hataya benziyor bence güzel değil çakmaklında çok koyu beğenmedim.hasta bence bu kuşlar.acaip bakıyolar yakında dönbaş olur bunlar.

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.10 yıldan fazla kuş besledim allaha şükür hiç hastalık görmedim. kuşun resmini dün çektim bu gün yumurtladı. ve bi kuşun resmine bakıp dönbaş olacağını nasıl anlıyorsun bizede öğret belki lazım olur ilerde.

kuşlarda bi kere tip yok bende 20 yıldır kuş bakıyorum neyin ne olduunu gayet iyi biliyorum.sen 10 yıldır kuş bakıpta hala öğrenemediysen o senin sorunun.ben bunlara kuş gözüyle bile bakmıyorum sadece ben değil bi kuş pazarına çık satmak için kimsenin onlara bakmadığını göreceksin.bu tip kuşların çoğu dönbaşlıktan ölüyor.
lütfen volkank arkadaşım. açıklamalarına dikkat et. bir başka konuda 15 sene kuşçuluk yaptım diyosun burda 20 sene diyosun. bu arada dönbaş konusunuda çok merak ettim. bi ara resim den nasıl anlaşıldığını yazarsan sevinirim.

volkan seninkilerde yaboz sallabaş olduğunu nerden anlıyonsöz olsun diye konuşuyon töbe töbe

volkank' Alıntı:
eflan' Alıntı:
volkank' Alıntı:

S.A arkadasim sende iyisi varsa gönderde görelim,sayet begenmediysende bu kadar abartmana gerek yok.Herkezin kusu kendine güzel,biraz daha dikkatli davranalim insallah.

Saygilarimla ....

adam diyo 15 senedir besliyom şimdi diyo 20 sene ayıp be konu söz olsun diye konuşma kardeş

Herkese selamlar....

Arkadaşın birisi hiçbir ticari amaç gütmeden sadece paylaşım için 1 çift kuşunun resmini koymuş. Diğer bir arkadaş da kuşları yerin dibine sokmuş. Üstelik pazarda para etmeyeceğini söylemiş bir de kuşun resmine bakarak dönbaş olacağına dair kehanette bile bulunmuş. Valla ilk okuduğumda iki samimi arkadaşın birbirine şaka yaptığını sandım. Birşeylere yorum yapacaksak bunun da bir üslubu olmalı ve haksız yere eleştiri olmamalı diye düşünüyorum. Herkes burda içindeki kuş sevgisi nedeniyle bulunuyor bunu unutmayalım.

Her neyse Allah (C.C) kuşu sahibine bağışlasın...

herkes birbirinin kuşlarını beğenmek zorunda değil.ama emeğe saygı gösterelim adam emek harcamış büyütmüş o kuşları emek harcamış resimlerini koymuş.bence çakmaklılar gayet iyi görünüyorşenol bey.
volkan bey öyle konuşmakla olmaz sizde koyun madem resimlerinizi birde sizinkileri görelim baklaım.

maşallah kuşların çok güzel allah bol yavru aldırsın .

eflan' Alıntı:
merhabalar daha önce dediğim gibi ben çok iyi bir kuşçuyum yada kuşlarım harika diye bi iddiada bulunmadım. sadece bi takım kuşumu koyup yorum almak istedim. arkadaş kuşları beğenmediğini söyledi bende allah en güzellerini sana versin dedim. sonra bu kuşlar hasta dedi. yakında dönbaş(galiba sallabaş) olur dedi bunu nasıl anladığı sordum. bu seferde pazara götürsem kimsenin bakmayacağını söyledi. bende satmak gibi bir niyetim yok dedim. arkadaşın açtığı bir konuya baktım. kuş satmak istemiş arkadaşlar kuşların hasta olabileceğini söylemiş ben resimleri görmedim kaldırmış. biriside 3 lira vermiş eeeeeeeeeeeee arkadaş ta hemen saldırıya geçmiş nasip buya hedefte benim kuşlar olmuş.ne diyeyim allah herkese gönlünce versin. üstelik bu kuşları ben performans için besliyorum.renk benim için hiç önemli değil. ikiside seferli 1.5, 2 saatten az uçmayan kuşlar.çakmaklı olan arkadaşımın hediyesi. şırnakta bir köyde bulmuş kuşu. kuş tek kalmış sahibi arkadaşıma vermiş. şimdi bu arkadaş bedava kuşun iyi olmayacağınıda söyler. nede olsa güvercin demek para demek onun için. biz güvercin alıp satmaya alışkın olmadığımız için. değernide bilmiyoruz.hangi arkadaşımıza hangi kuş lazım sa onu veririz. sonra bize lazım olduğunda o verir. yavruları değiştirip onları deneiz. böyle geçinir gideriz.
allah herkeze yüreği gibi versin. eflan kardeşim. kuşlar harika oyun kuşları inşallah oyunlarınıda görürüz. :tamam: :oley:

Kuşlarınız gayet bakımlı ve sağlıklı görünüyorlar inşallah bol bol yavru alıp uçurmak nasip olur.

eflan' Alıntı:
merhabalar daha önce dediğim gibi ben çok iyi bir kuşçuyum yada kuşlarım harika diye bi iddiada bulunmadım. sadece bi takım kuşumu koyup yorum almak istedim. arkadaş kuşları beğenmediğini söyledi bende allah en güzellerini sana versin dedim. sonra bu kuşlar hasta dedi. yakında dönbaş(galiba sallabaş) olur dedi bunu nasıl anladığı sordum. bu seferde pazara götürsem kimsenin bakmayacağını söyledi. bende satmak gibi bir niyetim yok dedim. arkadaşın açtığı bir konuya baktım. kuş satmak istemiş arkadaşlar kuşların hasta olabileceğini söylemiş ben resimleri görmedim kaldırmış. biriside 3 lira vermiş eeeeeeeeeeeee arkadaş ta hemen saldırıya geçmiş nasip buya hedefte benim kuşlar olmuş.ne diyeyim allah herkese gönlünce versin. üstelik bu kuşları ben performans için besliyorum.renk benim için hiç önemli değil. ikiside seferli 1.5, 2 saatten az uçmayan kuşlar.çakmaklı olan arkadaşımın hediyesi. şırnakta bir köyde bulmuş kuşu. kuş tek kalmış sahibi arkadaşıma vermiş. şimdi bu arkadaş bedava kuşun iyi olmayacağınıda söyler. nede olsa güvercin demek para demek onun için. biz güvercin alıp satmaya alışkın olmadığımız için. değernide bilmiyoruz.hangi arkadaşımıza hangi kuş lazım sa onu veririz. sonra bize lazım olduğunda o verir. yavruları değiştirip onları deneiz. böyle geçinir gideriz.

sen bunlara bakma kardeşim sen en kral kuşcusun benim gözümde bu düşüncelerinle

SATARSAN ALABİLİRM.KUŞLAR GÜZELMİŞ

Geri