eflan
Üye
- Ad Soyad
- .........
- Meslek
- ...........
- İlgi Alanı
[/url]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eflan' Alıntı:volkank' Alıntı:tepeli olan aynı hataya benziyor bence güzel değil çakmaklında çok koyu beğenmedim.hasta bence bu kuşlar.acaip bakıyolar yakında dönbaş olur bunlar.
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.10 yıldan fazla kuş besledim allaha şükür hiç hastalık görmedim. kuşun resmini dün çektim bu gün yumurtladı. ve bi kuşun resmine bakıp dönbaş olacağını nasıl anlıyorsun bizede öğret belki lazım olur ilerde.
lütfen volkank arkadaşım. açıklamalarına dikkat et. bir başka konuda 15 sene kuşçuluk yaptım diyosun burda 20 sene diyosun. bu arada dönbaş konusunuda çok merak ettim. bi ara resim den nasıl anlaşıldığını yazarsan sevinirim.volkank' Alıntı:eflan' Alıntı:volkank' Alıntı:tepeli olan aynı hataya benziyor bence güzel değil çakmaklında çok koyu beğenmedim.hasta bence bu kuşlar.acaip bakıyolar yakında dönbaş olur bunlar.
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.10 yıldan fazla kuş besledim allaha şükür hiç hastalık görmedim. kuşun resmini dün çektim bu gün yumurtladı. ve bi kuşun resmine bakıp dönbaş olacağını nasıl anlıyorsun bizede öğret belki lazım olur ilerde.
kuşlarda bi kere tip yok bende 20 yıldır kuş bakıyorum neyin ne olduunu gayet iyi biliyorum.sen 10 yıldır kuş bakıpta hala öğrenemediysen o senin sorunun.ben bunlara kuş gözüyle bile bakmıyorum sadece ben değil bi kuş pazarına çık satmak için kimsenin onlara bakmadığını göreceksin.bu tip kuşların çoğu dönbaşlıktan ölüyor.
volkank' Alıntı:eflan' Alıntı:volkank' Alıntı:tepeli olan aynı hataya benziyor bence güzel değil çakmaklında çok koyu beğenmedim.hasta bence bu kuşlar.acaip bakıyolar yakında dönbaş olur bunlar.
kuşlarda bi kere tip yok bende 20 yıldır kuş bakıyorum neyin ne olduunu gayet iyi biliyorum.sen 10 yıldır kuş bakıpta hala öğrenemediysen o senin sorunun.ben bunlara kuş gözüyle bile bakmıyorum sadece ben değil bi kuş pazarına çık satmak için kimsenin onlara bakmadığını göreceksin.bu tip kuşların çoğu dönbaşlıktan ölüyor.
allah herkeze yüreği gibi versin. eflan kardeşim. kuşlar harika oyun kuşları inşallah oyunlarınıda görürüz. :tamam: ley:eflan' Alıntı:merhabalar daha önce dediğim gibi ben çok iyi bir kuşçuyum yada kuşlarım harika diye bi iddiada bulunmadım. sadece bi takım kuşumu koyup yorum almak istedim. arkadaş kuşları beğenmediğini söyledi bende allah en güzellerini sana versin dedim. sonra bu kuşlar hasta dedi. yakında dönbaş(galiba sallabaş) olur dedi bunu nasıl anladığı sordum. bu seferde pazara götürsem kimsenin bakmayacağını söyledi. bende satmak gibi bir niyetim yok dedim. arkadaşın açtığı bir konuya baktım. kuş satmak istemiş arkadaşlar kuşların hasta olabileceğini söylemiş ben resimleri görmedim kaldırmış. biriside 3 lira vermiş eeeeeeeeeeeee arkadaş ta hemen saldırıya geçmiş nasip buya hedefte benim kuşlar olmuş.ne diyeyim allah herkese gönlünce versin. üstelik bu kuşları ben performans için besliyorum.renk benim için hiç önemli değil. ikiside seferli 1.5, 2 saatten az uçmayan kuşlar.çakmaklı olan arkadaşımın hediyesi. şırnakta bir köyde bulmuş kuşu. kuş tek kalmış sahibi arkadaşıma vermiş. şimdi bu arkadaş bedava kuşun iyi olmayacağınıda söyler. nede olsa güvercin demek para demek onun için. biz güvercin alıp satmaya alışkın olmadığımız için. değernide bilmiyoruz.hangi arkadaşımıza hangi kuş lazım sa onu veririz. sonra bize lazım olduğunda o verir. yavruları değiştirip onları deneiz. böyle geçinir gideriz.
eflan' Alıntı:merhabalar daha önce dediğim gibi ben çok iyi bir kuşçuyum yada kuşlarım harika diye bi iddiada bulunmadım. sadece bi takım kuşumu koyup yorum almak istedim. arkadaş kuşları beğenmediğini söyledi bende allah en güzellerini sana versin dedim. sonra bu kuşlar hasta dedi. yakında dönbaş(galiba sallabaş) olur dedi bunu nasıl anladığı sordum. bu seferde pazara götürsem kimsenin bakmayacağını söyledi. bende satmak gibi bir niyetim yok dedim. arkadaşın açtığı bir konuya baktım. kuş satmak istemiş arkadaşlar kuşların hasta olabileceğini söylemiş ben resimleri görmedim kaldırmış. biriside 3 lira vermiş eeeeeeeeeeeee arkadaş ta hemen saldırıya geçmiş nasip buya hedefte benim kuşlar olmuş.ne diyeyim allah herkese gönlünce versin. üstelik bu kuşları ben performans için besliyorum.renk benim için hiç önemli değil. ikiside seferli 1.5, 2 saatten az uçmayan kuşlar.çakmaklı olan arkadaşımın hediyesi. şırnakta bir köyde bulmuş kuşu. kuş tek kalmış sahibi arkadaşıma vermiş. şimdi bu arkadaş bedava kuşun iyi olmayacağınıda söyler. nede olsa güvercin demek para demek onun için. biz güvercin alıp satmaya alışkın olmadığımız için. değernide bilmiyoruz.hangi arkadaşımıza hangi kuş lazım sa onu veririz. sonra bize lazım olduğunda o verir. yavruları değiştirip onları deneiz. böyle geçinir gideriz.