oyun kuşlarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan imdat gazi ŞEKER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
imdat Gazi ŞEKER
Meslek
BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ
İlgi Alanı
Kediler
karışık resim yükledim.pek beceremedim ama kuşlarım musul ve musul kırmasıdır

Ekli dosyalar

• Img00018.webp
    Img00018.webp
    31.5 KB · Görüntüleme: 1,854
  • Img00030.webp
    Img00030.webp
    66.1 KB · Görüntüleme: 1,829
  • Img00033.jpg
    Img00033.jpg
    0 bayt · Görüntüleme: 1,700
kuşlarımdan bazıları

Ekli dosyalar

• Img00023.webp
    Img00023.webp
    47.5 KB · Görüntüleme: 1,791
  • Img00010.webp
    Img00010.webp
    29.3 KB · Görüntüleme: 1,835
  • Img00054.webp
    Img00054.webp
    31.5 KB · Görüntüleme: 1,850
arkadaşlar kuşlarımın atası şuan 17 yaşında ben 1996 da hacı murat abiden almıştım.perdelilerlen,musullan vs.kırdım şuan resimleri olan kuşlarımın tümü bir şekilde akraba.bu kuşun resmini zaten yükledim saygılar

Ekli dosyalar

• Img00019.webp
    Img00019.webp
    29.6 KB · Görüntüleme: 1,731
  • Img00013.webp
    Img00013.webp
    25.9 KB · Görüntüleme: 1,800
  • Img00026.webp
    Img00026.webp
    38.5 KB · Görüntüleme: 1,830
S,A imdat bey.

Maasallah emeginize saglik güle güle besleyin kuslarinizi.Rabbim agiz tadiyla ucurup keyiple izlemeyi nasip etsin insaallah,bize biraz oyunlarindan bahsedermisiniz.

Herseyin gönlünüzce olmasi dileklerimle,saygilar.

BOZOGLU

Selamın aleyküm paylaşımınız için teşekürler foto iyi olmasada kuşlar kendilerini göstermiş yakışıklı çıkmışlar MAŞALLAH emeğinize sağlık güzel günlerde uçurmanız dileğimle

maaşalllah kuşların hepsi birbirinden alımlı,salımlı ,kuşlarınada kendinede iyi bak :tamam: :slm:

gercek kuşların guzel goruyo nazar degmesın maşallah

HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER SAYGILAR.SAYIN ARKADAŞLAR HERKESTE GÜZEL KUŞ VAR.KUŞ UÇURMAK BİR SANATTIR BU SANATI YAPANIN YAŞI YOKTUR.BEYDE OLMAYAN ELDE OLUR.RESİM HER YERDE VAR BENİMKİLER GİBİ AMA İCRAAT LAZIM.BEN KUŞLARI Bİ ŞEKİLDE UÇURUYORUM ANCAK GERÇEK ANLAMDA KUŞ ESKİSİ GİBİ ÇIKARAMIYORUM.KUŞLARDA MESAFE OLAYINI ÇÖZDÜM ANCAK BİRİ İYİ GEZİYOR ATIM YOK ATIM VAR GEZİM YOK İYİ MESAFE YAPAN VAR EVİN ETRAFINDA FIR FIR DOLANIYOR.BÜTÜN ÖZELLİKLER VAR BACAYA BASMIYOR.BİR ŞEKİLDE AYNI KUŞLAR HEPSİ AYNI NOKTAYA İNİYOR TÜM ÖZELLİKLERİ TAŞIYAN İNMİYOR.....İŞTE HİKAYEMİZ BÖYLE.İNŞALLAH ÇÖZECEM SON PROBLEMİDE.İNSANI AZDA OLSA TATMİN EDEN KUŞLARIM VAR.VAKTİ OLANI BEKLERİM.SAYGILAR.ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN....

selamunaleykum
masallah guzel kuslar var huzurla beslemenizi dilerim dumanlilar ozelikle cok guzel
saygilarimla ferhat

Merhaba hocam kuslariniz güzelmis iyi günlerde besleyin.

s.a kuşlarınızın maşşallahı var güle güle besleyin (SAYGILARIMLA)

____GÖKHAN KESTANE____

HOCAM kuşlarınız güzel hepsinin maşallahı var allaha emanet olun ESESCENGİZ

Selamunaleyküm Maşallah güzel kuşlar rabbim hayırlısıyla beslemeyi nasip etsin Selametle...

Geri